Originally Posted by
Yugi m
Βρε θεματοθετη, δεν σου είπα να βάλεις κέρατο στα σαράντα σου. Όμως σίγουρα αν τότε συνειδητοποιήσεις ότι είσαι μπάι, επειδή αρνείσαι να το κάνεις τώρα λόγω των φραγμών που σου βάζει το μυαλό σου, τότε θα καταπιεστεις πολύ και θα βγάλεις σοβαρά ψυχολογικά. Θα χάσεις την μπάλα δηλαδή και θα παρασύρει μάλλον και τη γυναίκα σου τότε. Για αυτό σου λέω το ότι είσαι μπάι είναι αναπόφευκτο να το παραδεχθείς κάποια στιγμή. Καλύτερα τώρα που είσαι νέος ακόμα.
Όσο προχωρά η συζήτηση, τόσο γινεται πιο έντονη η πεποίθηση μου ότι με την κοπέλα καλύτερα είναι να συνεχισετε χωριά. Απλά πράγματα. Δηλαδή ότι βρίσκετε αφορμές να τσακωνεστε στην καραντινα, όταν μάλιστα μένετε και ξεχωριστά, με ξεπερνάει. Ειλικρινά. Επίσης, ο ίδιος μας λες ότι τη θεωρείς καταπιεστική. Ε τι κάθεσαι τότε μαζί της? Λες ότι έχει παράνοια. Ε τι κάθεσαι και υπομένεις? Διάβασε τι γράφεις εσύ. Καταλαβαίνεις τώρα γιατι στο λέω ότι η σχέση σας ουσιαστικά δεν τραβάει. Όσο μένετε μαζί, χάνετε άλλες ευκαιρίες να προχωρήσετε με καλύτερα άτομα. Καλύτερα με την έννοια ότι θα είστε πιο ταιριαστά και θα είστε καλύτερα μαζί τους.
Καλά κάνεις και το σκέφτεσαι το τίμια, γιατί δεν φέρεσαι έτσι. Και δεν στο λέω σαν κατηγορία αυτό (εξάλλου ποιος είμαι εγώ να σε κατηγορήσω), αλλά σαν γεγονός. Ο ίδιος βρε χρυσές μου μας λες ότι δεν θέλεις να παντρευτείς ενώ για εκεί πάει το πράγμα, προφανώς επειδή το θέλει αυτή. Μετρημένα κουκιά είναι η φάση σας.
Δεύτερον, είσαι λίγο κοντρόλ φρικ που λένε και στο χωριό μου? Γιατί η επόμενη να θέλει γάμο? Σε πληροφορω ότι αυτό δεν παίζει και εξαρτάται από πολλούς τομείς. Και μάλλον δεν θα θέλει, αν είναι στην ηλικία μεταξύ 25 35 που θα είσαι εσύ. Γιατί προδικάζεις καταστάσεις λέγοντας, α και η άλλη θα θέλει γάμο? Μήπως επειδή ψάχνεις μονίμως δικαιολογίες? Και τι γάμο θα θέλει η άλλη? Με το που γνωριστείτε σε ένα μήνα θα σου πει γάμο? Θα πρέπει τουλάχιστον να περάσει κάνας χρόνος για να τεθεί το ζήτημα.
Τρίτον, κανένας δεν σου είπε ότι είσαι γκέι. Γκέι είναι ο άντρας που του αρέσουν μόνο οι άντρες και δεν είσαι, αφού είχες μέχρι τώρα σχέση με γυναικες. Μπάι θα είσαι, που σημαίνει ότι σου αρέσουν και άντρες και γυναικες. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ακόμα, ποια πίσω πίσω? Τριάντα χρόνων είσαι, έλεος. Μια χαρά ηλικία. Επίσης, ο τρόπος που έχεις συντάξει την προτελευταία πρόταση του ποστ σου, σε εμένα προσωπικά επιβεβαιώνει όλα αυτά που σου λέω. Ότι όντως ελκεσαι και από άντρες, αλλά προσπαθείς να το βάλεις κάτω από το χαλί, γιατί το θεωρείς ντροπή για κάποιους λόγους. Το βραχυκύκλωμα του μυαλού σου σε αυτό οφείλεται. Αλλά κι εσύ δεν το βοηθάς το μυαλό σου, βρε παιδάκι μου. Μένεις σε αυτές τις δικαιολογίες και είσαι σε ένα φαύλο κύκλο.
Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει τουλάχιστον για να καθαρίσει το μυαλό σου, να λήξεις με την κοπέλα. Το οποίο είναι και το τιμιοτερο. Και επιπλέον να μην προδικάζεις καταστάσεις πασχίζοντας να προβλέψεις το μέλλον. Ο έρωτας είναι κάτι παρόντικο. Αν πας και προτρέψει, του βάζεις ένα σηκώσει ένα βάρος που δεν του αναλογεί.
Πχ γιατί προδικαζεις να πάρεις σκύλο αν είσαι με τον κουριερ? Έχω πληροφορίες από μέσα ότι ο κούριερ έχει κυνοφοβια. επομένως θα πρέπει να πάρετε γάτα. Μαδάει και λιγότερο :PP