Originally Posted by
Yugi m
Επομένως, μήπως στεναχωριέσαι για το χρόνο που επενδύσεις λανθασμένα και δεν έπρεπε? Λανθασμένα με την έννοια ότι τελικά δεν είχε νοημα και δεν είχε και το ανάλογο αποτέλεσμα?
Μάλλον ο πρώην σου ήξερε να κρύβει καλά ποιος πραγματικά ήταν. Επομένως, ουσιαστικά ήταν πάντα έτσι. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι όταν κάποιος δεν φέρεται καλά, έχει μια ταμπέλα στο μέτωπο που λέει, παιδιά δεν φέρομαι καλά. Μπορεί κιόλας να φερθεί σωστά οποίες στιγμές. Όμως, σε κάποιες οριακές καταστάσεις, όπως είναι αυτή του χωρισμού, η σε καταστάσεις πίεσης, τότε δείχνει ποιος είναι πραγματικά.
Τώρα που το συζητάμε μου έρχεται στο μυαλό η περίπτωση μιας κοπέλας, φίλης μιας φίλης μου, που είχε σχέση πολλά χρόνια, καλή ώρα σαν και εσένα. Κάποια στιγμή αρρώστησε σοβαρά. Δηλαδή χρειάστηκε νοσηλεία μήνες, θεραπείες και έτσι. Το αγόρι της τότε την παράτησε. Χωρίς δικαιολογίες χωρίς τίποτα. Απλά έφυγε. Ενώ μέχρι τότε κι εκείνος δεν είχε δείξει κανένα σημάδι. Φαντάζεσαι πως ένιωσε αυτή η κοπέλα? Επομένως, το ξαναλέω μάλλον γλιτώσαμε χειρότερες καταστάσεις.
Η αγαπη του για σένα μάλλον δεν ήταν δυνατή. ισχύει και το βλέπω και στην περίπτωση μου αυτό. Αλλά ουσιαστικά νομίζω απογοητευομαστε από τους εαυτούς μας. Μήπως ουσιαστικά φτάνουμε σε ένα σημείο αυτολυπησης και οικτιρουμε τους εαυτούς μας?
Το άλλο παιδί που ήσουν μαζί προφανώς εννοούσε αυτά που έλεγε και ήταν καλύτερης ποιότητας άνθρωπος. Με την έννοια ότι δεν λύγισε σε δύσκολες περιόδους.