Quote:
Originally posted by love19
γεια σας και ελπιζω να μην σας κουρασα...
η χθεσινη μερα ηταν απο τις πιο γλυκες και ομορφες που ειχαμε!!!!
κ ξερετε κατι?? δεν καναμε τπτ... μειναμε στο σπιτι και ειδαμε ταινια..
συζητησαμε κ λιγο...ειπαμε να μεινουμε χωριστα για οσο χρειαστει να δουμε τι γινεται..
και μου φανηκε παραξενο που το δεχτηκε τοσο ευκολα..αλλα το δεχτηκε.. θα δειξει στην πορεια βεβαια!!!!
καθε φορα που ειμαι μαζι του αναιρω οποια αποφαση και αν εχω παρει...δεν ξερω τυφλωνομαι να το πω??? δεν ξερω.. τωρα που ειμαι μονη μου καταλαβαινω οτι δεν μας εμεινε κ πολυ καιρος μεχρι τη στιγμη που θα φυγω οριστικα απο δω,καθως η μητερα μου \'\'βιαζεται\'\' να ξενοικιασω...
μου το ειπε καθαρα : τα Χριστουγεννα ξενοικιαζω και γυριζω πισω..
πιεζομαι να παρω μια αποφαση και πελαγωνω.. φοβαμαι να αποφασισω να το ζησω και τελικα να στενοχωρησω τους δικους μου ανθρωπους που με μεγαλωσαν με τον καλυτερο τροπο..
εχω την μητερα μου που κλαιει καθε φορα που της μιλαω για αυτο το θεμα.. δεν μπορω να αφησω αυτη την παραμετρο απεξω... δεν μπορω να τους το κανω αυτο... και επειτα εχω και αυτον.... πως να το τελειωσω?? με τι δυναμη?? τι να κανω? η μητερα μου πως θα το δεχτει?
ειμαι μικρη για να τους δημιουργησω τετοιο θεμα...
Λοβ.....σίγουρα περίπτωση του φίλου σου δεν είναι ότι καλύτερο για ένα γονιό. Παρόλα αυτά είναι καθαρά δική σου επιλογή αν είσαι μαζί του ή όχι.