Originally Posted by
giorgos panou
καλησπερακι απο μενα Irini23 ,το θεμα σου καλος εκανες και το εγραψες διοτις αφορα πολλα νεα ατομα.
Η αποψη μουειναι οτι το υπεραναλυσαμε κι οπως συνηθως συμβαινει σε τετοιες φασεις υπηρξε η δικη σου παρεξηγηση. Οχι ! ουτε κακια εισαι, ουτε νομιζω οτι σου αξιζει να σε κατηγορησει καποιος για κατις , ερωτευμενη υπηρξες , και το παθος του ερωτα εχει παρενεργειες σαν αυτες που περιγραφεις, μην νιωθεις λοιπον τυψεις απεναντιας να νιωθεις καλα διοτι πρεπει να ερωτευομασται και μαλιστα το συναισθημα του ερωτα -κατα την γνωμη μου - θα πρεπει να το ζουμε χωρις συναισθηματικους φραγμους! χωρις να βαζουμε λογοκρισια στις εκφρασεις των λογων μας , ειναι κατις που πρεπει να το ζησεις στο φουλ! να το χαρεις οταν υπαρχει και στον συντροφο σου αλλα και δυστυχως να λυπηθεις οταν θα ειναι μονομερες συναισθημα, ετσι παει και ετσι ειναι το φυσιλογικο! Δεν πρεπει να περιοριζουμε ακομα και αυτο το παναρχαιο και ομορφο συναισθημα, τοσα και τοσα εχουμε δυστυχως απαξιωσει στον κοσμο αυτον ,ας αφησουμε κατι ελευθερο!
Βεβαια το πως αντιδραει ο καθε ενας στον ερωτα ειναι αναλογο με τον χαρακτηρα του, εαν ειναι καποιος χαμηλων τονων, τοτες θα το ξεπερναει αθορυβα ,αντιθετος εαν ειναι δυναμικος χαρακτηρας θα φερθει με εντασεις! με κλαματα, με φωνες! ετσι παει.
Συγκεκριμενα λοιπον στο δικο σου θεμα, αυτο που εχω να πω ειναι οτι σαν μικρη οπου εισουν δεν ηξερες πως να δρασεις, νομιζες οτι ο αλλος ειχε καποιο πονρο σκοπο, η νομιζες οτι σε ειδε σαν υποκαταστατο, ειναι λογικο οταν καποιος μας πληγωσει τα συναισθηματα που εχουμε για αυτον, οταν με τοσο δυσκολια καταφερνουμε να ξεπερασουμε την ντροπη μας και το εκδηλωνουμε την αγαπη μας οταν αυτος λοιπον αδιαφορει , η φερθει λαθος εμας αυτο θα μας πονεσει παρα πολυ! και οταν ειμαστε και μικροι δεν ξερουμε , και αντιδρουμε οπως ειπα αναλογα, και αυθορμιτα.Δεν υπαρχει λογος να εχεις τυψεις .Το μονο λαθος σου κατα την γνωμη μου ειναι οτι αυτο που περασες νομιζεις οτι ειναι σπανιο, απεναντιας δεν ειναι, ολοι οι ανθρωποι εχουν τετοιες εμπειριες ,κι επειδη μαλον εισαι αρκετα νεα ακομα δεν το εχεις αντιληφθει οτι θα ξανα ζησεις τετοια αρκετες φορες στην ζωη σου, ετσι ειναι ο ερωτας, ανεξαρτητα απο την εμφανηση μας, και το φιλο μας, αν και λογικο ειναι οι γυναικες να εχουν πιο πολυ την θεση του θυτη ,αλλα γενικα αυτο που περασες να ξερεις οτι ειναι πολυ συνηθες και το ζουμε ολοι μας και εσυ θα το ξανα ζησεις.