Originally Posted by
Layla123
Γειά παιδιά!!!
Εξαφανίστηκε γιατί την 16 ημέρα επέστρεψα στην δουλειά και δυστυχώς δύο εβδομάδες που ελειψα ήταν πολλά τα κενά, οπότε από το πρωί μέχρι το βράδυ είμαι εκεί... Επίσης έχω αποθηκευμένους του κωδικούς μου στο PC μου και δεν τους θυμάμαι για να μπω από το κινητό να γράψω... Διαβάζω κάθε μέρα όλα τα ποστ αλλά δεν είχα χρόνο να μπω να απαντήσω..
Λοιπόν, δεν είχα κάποιο άλλο σύμπτωμα μετά όντως ωστόσο την 16 ημέρα είχα ραντεβού και με τον γιατρό που με παρακολουθούσε τηλεφωνικά καθολη τη διάρκεια.. Πήγα, με ακροαστηκε η πίεση μου και όλα καλά, πολύ πολύ στρες μου είπε ότι έχω...
Μου έγραψε ένα τριπλεξ καρδιάς που πρέπει να κάνω την εβδομάδα που έρχεται για να μπορέσω να επιστρέψω στις αθλητικές μου δραστηριότητες και κάποιες εξετάσεις αίματος που βάση πρωτοκόλλου κάνουν όσοι ξεπερνούν τον κορωνοιο... Αυτά
Κατα τα άλλα από Δευτέρα μέχρι και εχθές δούλευα, 10 με 12 ώρες... Έχω μια αδυναμία ακόμα και μια αισθηση ζαλάδας που και που...
Σήμερα πήγαμε και περπατήσαμε περίπου 7 χλμ. Ζορίστηκα πολύ για να πάω γιατί νιωθω κόπωση ακόμα, και με το που επέστρεψα ξάπλωσα, και λίγη ώρα αργότερα έκανα ταχυκαρδία μέχρι και 130 παλμούς και λίγο φοβάμαι γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί.. Έχω πάθει κρίσεις και κρίσεις πανικου αλλά κάτι παρόμοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί, και έχω κάτι σκέψεις μήπως σχετίζεται με το τριπλεξ που πρέπει να κάνω...
Γενικά η επιστροφή στην δουλεια ήταν δύσκολη, την Δευτέρα ένιωθα μέχρι και το μεσημέρι ότι δεν έκανα καλά που πήγα και έπρεπε να δουλέψω από το σπίτι ένιωθα δυσφορία και δυσκολία αλλά μετά το μεσημέρι σταδιακά που πέρασε.
Όλη την εβδομάδα έχω γλιτώσει πολλές κρίσεις πανικού, γιατί ως αρρωστοφοβικη κ εγώ είπα να δω τον κορωνοιο ως αφορμή να με πείσω ότι είμαι καλά μιας και το ξεπέρασα. Όλο αυτό που έχω με την ανάσα μου αν θυμάστε που είχα αναφέρει το έχω, αλλά κάθε φορά που Ενιωθα να μη με χορταίνει η ανάσα μου προσπαθούσα να με ηρεμήσω, έλεγα από μέσα μου, σε ακροαστηκε ο γιατρός αν είχες κάτι θα στο έλεγε... Και πολλά πολλά ακόμα, αλλά αυτό με την ταχυκαρδία με φόβισε, νόμισα ότι θα πεθάνω, έκανα διαφραγματικες κι όμως ένιωθα τους παλμούς στην καρωτίδα μου...
Για την φίλη παραπανω που φοβάται ότι μπορεί να έχει κορωνοιο, θέλω της πω ότι κ εγώ είμαι αρρωστοφοβικη και την καταλαβαίνω απόλυτα, θέλει πολύ υπομονή (εγώ δεν έχω καθόλου) και θα έλεγα να συμβουλευτεί γιατρό. Εμένα μου είχε απαγορεύσει στο 37.5 να παίρνω αντιπυρετικο όπως της πρότεινε κάποιος πιο πάνω. Εγώ μπορούσα να πιο ντεπον από 38.1 και πάνω. Και εγώ τότε το θεωρούσα υπερβολικό και δεν καταλάβαινα το λόγο αλλά ακούστε αυτό. Θυμάμαι ήταν 4η ή 5η ημέρα και είχα 37.9 και ένιωθα λες και είχα 40 πυρετό, ποναγα παντού, δεν μπορούσα να κουνηθω, κρυωνα, φοβόμουν πάρα πολύ φυσικά και όλα τα συναφή. Και απλά έβαζα θερμόμετρο και περίμενα να πάει 38.1 για να πιω αντιπυρετικο. Όλοι στο τηλ μου έλεγαν πιες τώρα μην βασανίζεσαι είναι μικρή η διαφορά, και για λίγο σκέφτηκα να το κάνω αλλά δεν το έκανα. Και 3 ώρες μετά, χωρίς αντιπυρετικο χωρίς τίποτα έπεσε 37.2. Ένιωθα και καλύτερα αλλά έβαλα 2 φορές θερμόμετρο γιατί δεν το πίστευα. Την επόμενη ημέρα που το είπα στον γιατρό, μου είπε να για κάποιο λόγο σου λέω ότι σου λέω. Πρέπει να δίνουμε λίγο χρόνο στον οργανισμό να αντιδράει... Οπότε θα σου έλεγα κάλεσε γιατρό και μην ακούς κανέναν, ξέρω ακριβώς την αγωνία σου και τους φόβους σου, και πως είναι να νοσεις και η τηλεόραση να παίζει κάθε μέρα την πληρότητα των νοσοκομείων. Εγώ ακόμα και τώρα φοβάμαι η αλήθεια είναι, δεν έχω συμβουλή να σου δώσω μόνο να σου πω ότι κόντρα σε όλες τις κακές μου σκέψεις και τους φόβους μάλλον τελείωσε, και θέλει υπομονή για να βρω τις δυνάμεις μου ακόμα, ο γιατρός μου είπε ότι παίρνει χρόνο μέχρι και 1.5 μήνα