ΕΜΒΟΛΙΟ PFIZER ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Quote:
Originally Posted by
Marilou
Καταρχην να σου ζησουν τα παιδάκια σου και πραγματικα οτι καλυτερο!!!!
Και εγω επειδη σέβομαι την καθε αποψη γι αυτο τα ειπα .
Εμενα με ενοχλουν αυτοι που πανε να κανουν το εμβολιο και αυτοματα θεωρούνται εξυπνοι μειωνοντας ετσι την κριση την δικη μου του γειτονα και του καθε ανθρωπου γενικα .
Κανενας μας δεν ειπε οτι δεν θα κανει το εμβολιο ετσι ?
Εγω, για να μιλησω τελειως προσωπικα θα το το κανω καποια στιγμη .Οχι ομως τωρα ετσι ?
Οτι θα το κανω δεν το συζητώ, γιατι αν συνεχιστει ολο αυο το πραγμα καηκαμε ... θα το κανω μονο και μονο αν απο εμενα εξαρτάται η επανεκκινηση της πραγματικής μας ζωης και γιατι εχω γονεις που αργοτερα για να τους δω μπορει να μπορω να το κανω μονο αν ειμαι εμβολιασμενη ..Θα το κανω αν φτασω αργοτερα σε μια ηλικα που να θεωρειται απαραιτητος ο εμβολιασμος μου ή αποκτήσω ενα νόσημα ...
Να ξερεις οτι η κορη μου που ειναι στα 19 μια εβδομαδα πριν εμβολιαστει νοσησε το 80% της σχολης της και ετσι δεν το εκανε ...Αλλιως ειναι σε ενα σωμα που ειναι απαραιτητος ο εμβολιασμος τους και οχι μονο με αυτο το εμβολιο ,γενικα και με πολλα αλλα και φυσικα εκει θελοντας και μη θα το κανει ...
Περιτο να πω απο το συνολο της σχολης που νοσησε δεν ειχε, οχι μόνο περιστατικο διασωλήνωσης αλλα ουτε καν σοβαρα συπτωματα περαν απο της κοινης γρίπης,γιατι οπως ειπες εκει αποσκοπεί και ο εμβολιασμος .Στην μετάλλαξη του ιου ωστε να εχουμε ναι μεν περισσοτερη μεταδοτικοτητα αλλα τα συπτωματα να ειναι πιο ηπια ... ...Οποτε καταλαβαινεις οτι αν εχεις και τετοιες εμπειριες δυσκολα θα ρισκαρεις να κανεις ενα εμβολιο που ΜΠΟΡΕΙ δεν το ξερουμε να σου βγαλει θανατηφορες παρενεργειες ή ΜΠΟΡΕΙ να μην σου κανει και τιποτε ετσι ?
Εγω να σου πω " κρυφτηκα " πισω απο την παιδιατρο μας την οποια εμπιστευομαι με κλειστα ματια γιατι πραγματικα σε καθοριστικο σημειο μου εσωσε το παιδι και δεν ηταν απο ενα απλο κρυολογημα ...Αλλωστε η συγκεκριμενη ειναι πλεον Ελβετια γιατι ειχε μια πολυ καλη προταση απο εκει και φυσικα την δεχτηκε ...Ξερουμε πολυ καλα οτι οι καλοι γιατροι δυστηχως δεν μενουν και πολυ εδω ..
Τελοσπαντων ,οταν ηρθε η ηλικια της κορης μου στα 13 να κανει το εμβολιο για τον τράχηλο ξερεις σε τι δηλιμμα ημουν?
Ημουν πελαγωμενη, αλλοι μου ελεγαν θα το κανεις αλλοι οχι και μπορεις να φανταστεις εφοσον εισαι μανουλα και να με νοιώσεις τι ευθυνη ειχα για ολο αυτο ..
Γιατι κακα τα ψεματα οταν κανουμε κατι για τον ευατο μας δεν το σκεφτομαστε το ιδιο οταν ειναι να παρουμε μια αποφαση που αφορα την υγεια των παιδιων μας ..
Ωσπου πηρα την αποφαση να το κανουμε γιατι βασιστικα στα λογια της παιδιατρους μας ,¨εκρυψα¨οπως σου ειπα τις οποιες αμφιβολιες μου κατω απο τα λογια της που ευτυχως εως τωρα δεν με διεψευσαν ...
Ακομα και αυτο που σου έγραψα οτι πλεον ειναι Ελβετια ενισχύω την δικη μου καθαρα άποψη στο να κανω ενα εμβολιο που τοτε ηταν καινουργιο..
Αυτα εννουσα λεγοντας ολα αυτα.
Σιγουρα ολοι αυτο θελουμε ,να περασει οσο πιο αναιμακτα γινεται και να βγουμε ακομα πιο δυνατοί και ενωμενοι σαν άνθρωποι μεταξυ μας ..
Δεν αντεχω να βλεπω αυτη την δηθεν διαμαχη ,πραγματικα, οσο ξυπνιος νομίζει οτι περνιέται καποιος που παει και το κανει ,στα δικα μου ματια φαινεται το ιδιο ανόητος με αυτον που ειναι καθετος οτι δεν θα το κανει ποτε και ενστερνίζεται θεους και δαιμονες οτι τον προστατευουν ,γι αυτο και χανεται η σημασια ολου αυτου .
Εγω ειμαι ο χαζος που δεν εχω νοημοσυνη και δεν το κανω και ακουω οποιον να ναι και εσυ που θα πας να το κανεις περνιέσαι για ξυπνιος ..
Με αυτη την νοοτροπια ειμαι καθετη και μακαρι αυτοι που το κανουν να μην το μετανοιώσει κανενας ..
Ξερεις φτασαμε σε ενα σημειο να μετραμε θυματα του ιου και θυματα του εμβολιου για να δουμε πιος θα βγει ο νικητης ..
Ειναι δυνατον ?Εκει μας καταντησαν ...Να χαιρομαι επειδη ειχαμε θύματα σημερα του ιου για να πω ,κοιτα εσυ εισαι ο βλακας που δεν το κανεις και το αντιθετο φυσικά ,να βλεπω θυματα του εμβολίου για να την πω στον αλλον που θελει να το κανει γιατι ετσι κρινει ..
Αυτη ειναι η νοημοσύνη καποιον δυστυχώς ...
Ολα καλα να ξερεις συζητησεις κανουμε και δεν υπαρχει καμια προθεση απο εμενα τουλαχιστον να μειωσω νοητικα ουτε αυτον που το κανει ουτε αυτον που δεν το κανει .
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΤΗΝ ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΘΡΟΜΒΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Α ΔΟΣΗ ΤΟΥ PFIZER ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ