Originally Posted by
Nefeli28
Μάλλον δεν κατάλαβες καλά αυτά που έγραψα.
Εγώ της συμπαραστεκόμουν όλα αυτά τα χρόνια και εγώ ήμουν ο ακροατής στην σχέση μας. Το αναφέρω στο πρώτο μήνυμα που έγραψα.
Επι 25 χρόνια ήμουν η μοναδική της φίλη και ο άνθρωπος που την άκουγε συνέχεια για ΟΛΑ της τα θέματα. Όχι μόνο δεν ήμουν απασχολημένη με τα δικά μου θέματα αλλά ήμουν εκει όλες τις ώρες για εκείνη.
Να σημειώσω ότι και όταν απέκτησα οικογένεια και όταν έφυγα στο εξωτερικό και όταν η δική μου ζωή άλλαζε συνεχώς, εγώ ήμουν πάντα εκει για εκείνη.
Η δική της ζωή έμενε στάσιμη όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για άνθρωπο χωρίς φίλους, χωρίς σχέσεις ερωτικες, χωρίς οικογένεια και χωρίς δουλειά. Τα οποία όλα τα έχει επιλέξει εκείνη. Έχει παραιτηθεί από όλα και μόνο εγώ υπήρχα να της «θυμίζω» ότι εκει έξω υπάρχει ζωή.
Αρνούνταν να βγει πολλές φορές όταν της έλεγα να πάμε καπου, ήταν δύσκολη σαν χαρακτήρας και πάντα εκείνη είχε προβλήματα.
Έδωσα μια μικρή γεύση από τα δικά της για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.
Τα δικά μου προβλήματα εμφανίστηκαν πριν 2 χρόνια και για κάποιους μήνες επιζητούσα απεγνωσμένα τη βοηθεια της. Ήταν και η πρώτη φορά που της ζητούσα κάτι.
Δεν μπόρεσε ούτε να σταθεί ούτε να ανταπεξέλθει. Δεν θεώρησα ποτε ότι ήταν εύκολο να συμπαρασταθεί κάποιος σε καταθλιπτικό ατομο με αυτοκτονικές τάσεις.
Εδώ όμως χρειάζεται να προσθέσω ότι οι υπόλοιποι φίλοι μου δεν με παράτησαν.
Έχω κι άλλες φίλες αλλά όχι αδελφικές όπως αυτή.
Γενικά έχω άτομα στη ζωή μου, δεν έχω παράπονο. Έχω οικογένεια, φίλους, συναδέλφους και διάφορους κύκλους με τους οποίους κοινωνικοποιουμαι.
Η σχέση όμως αυτή με την αδελφική μου φίλη ήταν ιδιαίτερη και γι αυτό πονάει τόσο η απώλεια της....