Originally Posted by
stefamw
Και εγω ετσι ειμαι, χρονια πλεον, μου κατεστρεψε οριστικα πλεον τη ζωη. Εφτασε σε ενα σημειο οπου πλεον εγινε πραγματικα απαλευτο, αρχισα τα οπιουχα, ηρεμιστικα, αγορασμενα ειτε απο το clearnet ειτε απο τα "onions" (D.W)...Oτι εβρισκα να μου ανεβασει τη ντοπαμινη. Απο τη μια πιστευω με κρατησαν ζωντανο απο το να κανω μια τρελα, απο την αλλη κατεληξα με 3 επιληπτικες κρισεις (εκ των οποιων μια νοσηλεια σε νευρολογικη κλινικη με σκαναρισματα CT, MRI, EEG και ατελειωτες εξετασεις) απο διακοπη ηρεμιστικων, και ενδεχομενως να εχω προκαλεσει επιληψια εφ ορου ζωης. Ο ανθρωπος χρειαζεται κατι να του αποσπα την προσοχη, εαν δεν υπαρχει τιποτα απολυτως και για μακρα χρονια διαστηματα, η εκβαση δεν θα ειναι καλη. Εγω το λαμπρο παραδειγμα. Καθε μερα ακομα παιρνω οπιοειδη, και ηρεμιστικα, τα πρωτα απλα για να μην ειμαι "αρρωστος/dopesick" και τα δευτερα τα κοβω σταδιακα μπας και γλυτωσω 4η επιληπτικη κριση. Και φυσικα ζω καθε δευτερολεπτο με το ενδεχομενo να παθω νεα κριση εκει που ειμαι μονος μου, να κοπανησω το κεφαλι μου πουθενα και να μεινω στον τοπο, οι (επιληπτικες ή μη) κρισεις/σπασμοι εξαιρετικα σπανια εχουν καποιο σημαδι πριν ξεκινησουν. Friendless για 6η χρονια αν δεν κανω λαθος, 30 χρονων τωρα...
Πως περασαν ? Συνηθως περπατημα μονος διπλα στη θαλασσα (μενω σε παραλιακο μερος) και αν καταλαβω "κατι", το λεγομενο buzz απο καποια απο αυτα που παιρνω, πραγμα σπανιο γιατι η ανοχη εχει φτασει στο θεο, τοτε απλα περιφερομαι στην πολη ασκοπα, χωρις κανενα συναισθημα με ενα ειδος υποτυπωδης χημικης ευχαριστησης. Νηφαλιος και να βλεπω ευτυχισμενους ανθρωπους με τις παρεες τους ή τις σχεσεις τους ? Η θεα και μονο σαυτο ειναι σαν να τρωω απανωτες σφαλιαρες με καρφια. Επομενως εχω απομονωθει αρκετα και σπανια βγαινω απο το σπιτι.
Δεν μου δινει ορεξη πλεον τιποτα στη ζωη. Και ναι, πριν καν ξεκινησω την αυτοθεραπεια (θεραπεια δεν ειναι σε καμια περιπτωση, καλυψη συμπτωματων ή καλυτερα του πονου, προσωρινο δανεισμα ηρεμιας και ευτυχιας ειναι βασικα που το πληρωνεις μετα) με τις εν λογω ουσιες, τοσα χρονια friendless απλα ειμαι μια νεκρη υπαρξη μεσα σε ενα ζωντανο σωμα.
Αυτο που θελω να πω, ειδικα εσεις που μενετε Αθηνα και Θεσσαλονικη, μην το αφηνετε ετσι, δεν καταληγει καλα, ειτε αυτο ειναι ουσιες, ειτε αλκοολ ειτε ουτε και γω ξερω τι αλλο μπορει να προκυψει, υπαρχουν επιλογες αν ψαχτειτε, εγω μενω επαρχια και ειμαι σχεδον αφραγκος οποτε δεν ξερω καν τι αλλο μπορω να κανω εχοντας δοκιμασει οτι περνουσε απο το χερι μου (π.χ γυμναστηρια, συλλογοι κτλ)