Originally Posted by
Xrysa.
Καταρχήν να ευχαριστήσω την @marilou γιατί δεν μπορούσε να τα διατυπώσει καλύτερα και να ενημερώσω ότι με βρίσκουν σύμφωνη τα όσα είπε.
Γενικά δεν είχα σκοπό να απαντήσω σε κάτι καθώς η συζήτηση νομίζω άρχισε να ξεφεύγει.
@End_of_an_era
όταν κάποιος απευθύνει μία ερώτηση προς το γενικό κοινό, σαφώς και μπορεί να λάβει απάντηση από τον κάθε άκυρο και εννοείται δεν μπορεί να "κρατήσει κακία" επειδή ο άλλος είπε ότι είπε.
Αυτό σημαίνει ότι είναι καθαρά στο χέρι του καθενός που απαντάει να διατηρήσει ένα επίπεδο ( να μην είναι χυδαίος κλπ ) όπως επίσης και να αντιληφθεί που απευθύνεται.
Σίγουρα όταν αισθανθούμε ότι πρέπει να κρούσουμε οποιοδήποτε κώδωνα θα πρέπει να το πράξουμε αλλά με τον σωστότερο τρόπο. Άμα πεις στον άλλο ξερά "Πρεπει να σε δει γιατρός", προφανώς θα έχει άλλα αποτελέσματα από αυτά που νομίζεις.
Το "δεν χαϊδεύω αυτιά" δεν σημαίνει "τσακίζω κόκκαλα". Κάτι ανάμεσα θα ήταν καλύτερο.
@panos_19
όταν δεν βοηθάς ώστε να εξελιχθεί η συζήτηση τότε, έστω και άθελα-έμμεσα, τον φιμώνεις τον άλλο.
Προσωπικά δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε την όρεξη να καθίσω να απαντήσω σε κάτι που δεν έχει νόημα να απαντήσω και να μπω σε μια συζήτηση που δεν χρειάζεται.
Έθεσα συγκεκριμένα ερωτήματα όταν άνοιξα το thread. Σίγουρα θα υπάρχει απόκλιση κατά την συζήτηση αλλά όταν συζητάμε για ποιο λόγο δεν μου ζήτησε ο γιατρός χρήματα νομίζω συμφωνούμε ότι έχουμε ξεφύγει.
Προς όλους:
- Δεν ξέρω εάν όλο αυτό είναι εθισμός ( η επανάληψη είναι 1 φορά στους 1-2 μήνες ) καθώς δεν με πιάνει καμία υστερία άμα δεν το κάνω.
- Σε ερώτηση γιατί το κάνω αυτό, είναι σαν να με ρωτάτε γιατί αυνανίζεται ο άνθρωπος....Είναι μήπως εθισμένος σε κάτι;
- Σε ερώτηση τι κάνω αφού γίνει ότι γίνει θα απαντήσω όταν καταλάβω που θα βοηθούσε η γνώση αυτής της πληροφορίας.
- Σε ερώτηση άμα μου αρέσει το ίδιο και με ιατρό του αντίθετου φύλου θα πω ότι και στην προηγούμενη.
- Προφανώς όλο αυτό το κάνω διότι με διερείρει ερωτικά ( ό,τι και εάν σημαίνει αυτό )
- Δεν ζω την ζωή μου περιμένοντας την επόμενη φορά που θα το κάνω. Δεν σπαταλάω τον χρόνο μου καταστρώνοντας το επόμενο ραντεβού. Δεν έχω μιζεριάσει πάνω από ένα θέμα που με απασχολεί.
- Το θέμα μου είναι περισσότερο εάν όντως αυτό θεωρείται απάτη για τον σύντροφό μου και εάν έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία ( με κάτι που να είχε κολλήσει και μετά να ξεκόλλησε ή με κάτι που να είχε κολλήσει και ... )
Δεν έχει επηρεάσει την καθημερινότητά μου. Γενικά σαν γυναικά ίσως όλο αυτό να μου ανεβάζει την λίμπιντο και μπορεί σε αυτό να οφείλεται και το καλύτερο σεξ με τον σύντροφό μου.
Αυτά προς το παρόν!
Σίγουρα κάτι ξέχασα!