Originally Posted by
KostasAnagn
Δεν τσουβαλιάζω, απλά λέω ότι τέτοιες καταστάσεις, πράξεις κ απραξίες μπερδεύουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα κ τελικά δεν ξέρουμε τι μας γίνεται!
Ερωτικά φουλ δεν θα το έλεγα ήταν ακριβώς στο ίδιο μοτίβο όπως στις αρχές, αλλά μου ανέφερε πχ για να δώσω να καταλάβετε ότι όταν είχε τα πρώτα τρεχάματα που είχε κ άδεια ήθελε να είναι εδω Αθήνα μαζί μου να περνάμε όμορφα χρόνο μαζί κ όχι να τρέχει στην άδεια της μέσα στο άγχος κ να προσπαθεί να λύσει το μπάχαλο που είχε μπλέξει. Όπως επίσης πολύ εύκολα θα μπορούσε να μην είχε αναφέρει ότι τελικά ήρθε Αθήνα κ να το κρατούσε κρυφό αν δεν ήθελε, δεν θα το μάθαινα υποθετικά ποτέ άλλωστε εφόσον δεν έχουμε κοινούς γνωστούς. Παρόλα αυτά, με παίρνει τηλέφωνο μου λέει ότι έρχεται, μιλάμε για τις 2 επόμενες μέρες κανονικά κ μετά τις άλλες δύο απλά σιγή (έκατσε Αθήνα 4 μέρες συνολικά).
Στα αισθηματικά της από την αρχή που ξεκινήσαμε να το κουβεντιάζουμε το θέμα μου είχε πει ότι προτιμάει τέτοιες συζητήσεις να τις κάνει από κοντά κ όχι να αναλύσουμε καταστάσεις μέσα απο chat, το οποίο κ σεβάστηκα γιατί κ εγώ είμαι της ίδιας άποψης, οπότε όταν πήγα πάνω έτσι κ έγινε. Οπότε μερικές φορές αργότερα που της ανέφερα ότι ήθελα να την δω από κοντά όσο πιο σύντομα γινόταν το ανέφερε κ εκείνη ότι της έλειπα κ ήθελε κ αυτή να με δει, αλλά ποτέ δεν το ανέφερε εκείνη πρώτη. Ίσως επειδή δεν θέλει να το λέει από chat, ίσως δεν είναι έτοιμη, ίσως επειδή δεν θέλει τελικά... άγνωστο!
Τέλος πάντων, θα το δω πως θα το προχωρήσω... σίγουρα θέλω χρόνο, υπομονή κ απόσταση τώρα χωρίς κάποια επαφή μέχρι να δω αν θα υπάρχει κάποια ανταπόκριση.
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις-συμβουλές-γνώμες!