Εμεις δεν χαθηκαμε
Εσυ εχεις χαθει.Διαβασε πολυ προσεκτικα τι έγραψες,διαβασε τα σημεια που η remedy τονισε.Δε στο λεω για να σε μειωσω ή να σε προσβαλω αλλα μοιαζεις να εχεις ερωτικα αισθηματα για τον αδερφο σου και μια ερωτικη έλξη.
Printable View
μα το ειπες οσο πιο ξεκαθαρα γινεται. "γιατι ο δρομος να μηνε χει εσενα κι εκεινον". πως να εχει εσενα κι εκεινον;;;; ζευγαρι ειστε;
ο ερωτισμος δεν εχει παντα σεξ, ειδικα αν υπαρχουν ταμπου.
υπαρχει και ο ανεκπληρωτος πλατωνκος ερωτας. εχω εναν φιλο που ηταν ερωτευμενος με τηνα δερφη του, χωρις ποτε να ξεφυγει σε κατι, φυσικα..
Και καπου εδω η αποστολη μου εφτασε στο τελος της.Μεσα απο τη κουβεντα μας βγηκε ο λόγος που είσαι τόσο κολλημενος..Για καλο δικό σου ανέφερε τα ΟΛΑ στη ψυχολόγο σου.Και μη κρύβεσαι πισω απο το δακτυλο σου.Αγνωστοι μεταξύ αγνώστων είμαστε συξ τελική
Η σχεση σας δεν κινδυνεύει γιατί ειναι σχέση αδελφικη και δεν γινεται να αντικασταθει.Αλλο ρολο εχει η κοπελα του κ αλλο εσύ.Επισης δε θα σε αγαπαει λιγοτερο αν δε βρίσκεστε καθε μερα δε βλεπετε νετφλιξ μαζι και δε κοιμαστε στο ιδιο κρεβάτι.Μη σκέφτεσαι σαν μωρο.
κινδυνευει οχι επειδη θα αντιπαθησουμε ο ενας τον αλλον, αλλα ακομα και για εναν καφε να βγουμε θα τοπαλευουμε ενα μηνα.
ας πουμε τωρα εφυγε πηγε για δουλεια. οταν ξυπναω θα γυρναει σπιτι. μαρεσει αυτη ηρουτινα. περναω ωραια. μαρεισει που του δειχνω οτι- τον νοιαζομαι. και απλα ξερω οτι ολο αυτο θα χαθει.
Εισαι αδερφος του και οχι σχεση του.Πρεπει να χαλαρώσεις λιγο με καποια πράγματα.Ναι προφανως αν κανετε οικογενειες δε θα βρίσκεστε καθε μέρα.Αυτη ειναι η φυσιολογική ροή των πραγματων
Θα θελει χρονο με τη κοπελα του.Εγω απορω η κοπελα του δεν εχει πρόβλημα που εισαι μεσα στα πόδια της;Χρονο μαζι εχουν;Επισης δεν εχουν σκεφτει να μεινουν μαζι;Ποσο καιρο ειναι μαζι τα παιδια;
Καποιες στιγμες ειναι λίγο σκληρο να αντιλαμβανόμαστε τη πραγματικοτητα.
Μου αναβει λιγο τα λαμπακια ας πουμε οτι η σχεση μου με τον αδερφο μου πρεπει να νοιαζει εκεινη. Συνηθως τα ΣΚ βρισκονται και εκεινοι. Γνωριζονται κανα 3ρι χρονια, δεν νομιζω οτι θα παντρευτουν πολυ αμεσα. Χρονο μαζι εχουν οταν βρισκονται. Βγαινουμε και οι τεσσερις μας. Οσο για συγκατοικηση ειναι μακρια οι δουλειες τους και για την ωρα βολευει χωριστα.