Originally posted by Arsi
Quote:
Originally posted by anwnimi
Σε ευχαριστώ Άρσι μου...
Δεν ξέρω αλλά το περίεργο που νιώθω είναι πως δεν κολυμπάω καν.
Νιώθω σαν να κάνω ένα χαλαρό περίπατο πλέον...Ήρεμη...
Που όμως κάτι μέσα μου μου λέει ότι αυτό σε λίγο μπορεί να ανατραπεί. Να γινει ένα μανιασμένο κολύμπι...
Εκεί θα φανεί τελικά πόσο καλά μπορώ να κολυμπάω.
Πόσο περίεργο μου φαίνεται! Τόσο καιρό - πάνω από χρόνο - βασανιζόμουν πώς θα χωρίσω; πως θα αποκοπώ από μια τέτοια σχέση τόσο στενή, μακροχρόνια; και εγώ αντίθετα είμαι ήρεμη τώρα. Χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν είμαι προβληματισμένη, για το πριν, για εκείνον, για εμένα, για το μετά...
Ήταν ένας \"τέλειος\" χωρισμός, χωρίς τέλεια σχέση:)
Αυτό που δεν περίμενα και φανταζόμουν ότι μόνο στα πιο τρελά μου όνειρα θα πραγματοποιούνταν ήταν να υπάρξει αυτή η αποδοχή των λεγομένων μου (χωρίς απαραίτητα σύγκλιση αλλά αποδοχή) κάτι που συμβάλει στο να είμαι ήρεμη τώρα...
Πριν λίγο άκουσα κάποιους παλιούς γνωστούς στιχους: Όποιος ξέρει να αγαπά, ξέρει και να χωρίζει...
Και το παράλογο είναι πως τώρα, χώρια καταλαβαίνω την αγάπη που τρέφω ακόμα για τον άνθρωπο αυτό, για τα όσα έζησα και έζησε μαζί μου, για τα όσα μάθαμε ο ένας στον άλλο, για τα όσα στηρίξαμε ο ένας τον άλλο και πονάω που παρ\'όλα αυτά δεν μπορώ να ζήσω μαζί του...
Κάποιες φορές η αγάπη δε φτάνει... Πρέπει να ξέρεις και πως να τη διαχειριστείς ίσως. Ή να μην είναι το σωστό timing. Κι αυτό πάει τόσο σε εκείνον, όσο και σε μένα.
Κάποιες φορές η αγάπη δεν φτάνει...Κάποτε το άκουγα και μου φαινόταν γελοίο. Όμως τώρα το νιώθω...
Ποιος ξέρει για το μέλλον...Τι να πω...
Είμαι πάντως ήρεμη...
Πολύ χαίρομαι ανώνυμη!
Σε μια απ\'τις 2 σχέσεις που χώρισα έπαθα παρόμοια.
Πάνε τόσα χρόνια και απορώ ακόμα πως ενώ παιδεύτηκα τόσο απίστευτα να χωρίσω και το έβλεπα βουνό,τελικά μετά το χωρισμό δεν ένιωσα τπτ επώδυνο,δεν αναστατώθηκα,δεν.....ήταν κουφό...πολύ κουφό.
Η ηρεμία που λες κράτησε και δεν ανατράπηκε ποτέ!
Μάλλον είχα ΄ζήσει΄ το χωρισμό στη διάρκεια της σχέσης.
Πολύ χάρηκα!φιλιά!
Πάντως κι εγώ συμφωνώ απόλυτα πως μόνο η αγάπη δε φτάνει...