Originally Posted by
irene13
Παιδιά να σας πω την αλήθεια, εγώ μόνο ομοιοπαθητική δοκίμασα παράλληλα, για τον βελονισμό έχω ακούσει αλλά όχι και τα καλύτερα. Πιστεύω ότι το μυστικό είναι να βρει ο γιατρός ακριβώς το χάπι που ταιριάζει στον καθένα. Υπάρχουν χάπια που έχουν την ίδια ουσία αλλά διαφορετικά έκδοχα, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν αντίθετα. Αλλά το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν πολλοί γιατροί είναι ότι συνεχίζουν τη θεραπεία για καιρό κι έτσι δεν μπορούμε ούτε εμείς να δούμε τα αποτελέσματα. Για μένα είναι να ψάξει ο καθένας να βρει έναν γιατρό που είναι κατά των χαπιών, θα είναι ο μόνος που θα κάνει τη σωστή χρήση των φαρμάκων. Εγώ έχω φτάσει σε αυτή τη φάση και πιστεύω ότι όπως είπα και παραπάνω θα τα καταφέρω, γιατί όταν ο γιατρός σου λέει ξεκινάμε, σε κανά μήνα σου ξαναλέει αρχίζουμε και μειώνουμε το ηρεμιστικό και στη συνέχεια βλέπουμε πως πάμε με το αντικαταθληπτικό, νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο, και βέβαια η τελική διαδρομή το να κόψουμε σιγά σιγά και το αντικαταθληπτικό να δούμε αν περάσαν όλα. Αν όλοι έχετε διαβάσει τις οδηγίες ολων αυτών των φαρμάκων, αποτελέσματα βλέπεις όταν τα κόβεις, όσο τα παίρνεις απλά νιώθεις καλύτερα, αλλά δεν είναι για μια ζωή. Δυστυχώς όλο αυτό τον καιρό άλλαξα διάφορους γιατρούς και πλέον ανακάλυψα αυτό που ήθελα και νιώθω ότι θα με βοηθήσει σίγουρα. Όταν το πιστεύει και ο γιατρός είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, πιστέψτε με...