Originally Posted by
Sonia
Μα ξέρω πάρα πολύ καλά από επαρχία, δεν είναι αυτό το θέμα αν είναι ή δεν είναι 10 άνθρωποι. Λίγο πολύ όλα μαθαίνονται αλλά και λίγο πολύ πάντα θα βρεθεί ακόμα και σχέση να έχεις κάποιος να κάνει κίνηση, ειδικά αν είσαι και λίγο κοινωνικός. Άλλο το τι θες να κάνεις εσύ ή όχι.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θες αλλαγές καθημερινότητας. Ακόμα και άτομα που τα ξέρεις κοινωνικά μπορέι να δέσεις σαν παρεά ή για κάτι ερωτικό όταν κινηθείς πιο πολύ στον κύκλο τους ή κάτι. Να λες οι φίλες μου είναι παντρεμένες και έχουμε απομακρυνθεί, είμαι απόμακρη γενικά και κλείνομαι με τον φίλο μου που θα σε βοηθήσει σε νέες γνωριμίες;
Για τον ψυχολόγο κάπου είπες ότι είναι στην περιοχή σου μόνο ένας γιατί είναι επαρχία και δεν έχεις επιλογές, για αυτό και είπα ότι μπορείς να πας και κάπου αλλού και να συνεχίσεις διαδικτιακά. Αν δεν θες ή δεν αντέχεις οικονομικά, είναι άλλο θέμα.
Αν όμως έχεις μία άρνηση σε όλα τι περιμένεις να αλλάξει; Αν γίνει κάτι με τον παντρεμένο δεν ξέρεις αν θα γίνει αυτό που θες σίγουρα. Και τι συνέχεια θα μπορούσε να έχει από εκεί και πέρα; Εγώ την γνώμη μου στην είπα, ΟΚ, μπορέι να είναι λάθος, δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω ότι σε βοηθάς και πολύ με αυτά που γράφεις κατά καιρούς. Ουσιαστικά στα ίδια μένεις.