Επειδή κατάγομαι από επαρχεία, έχω φύγει ήδη για διακοπές.
Αλλά θα ήθελα να γνωρίσω καινούργια μέρη. Οικονομική δυνατότητα υπάρχει αλλά δεν υπάρχει παρέα. Και μόνη μου δεν θέλω και δεν θα μου άρεσε να το κάνω.
Printable View
Επειδή κατάγομαι από επαρχεία, έχω φύγει ήδη για διακοπές.
Αλλά θα ήθελα να γνωρίσω καινούργια μέρη. Οικονομική δυνατότητα υπάρχει αλλά δεν υπάρχει παρέα. Και μόνη μου δεν θέλω και δεν θα μου άρεσε να το κάνω.
Που εισαι τωρα για διακοπες;Οικογενειακως;
Μμμ...εγω δεν ειχω την οικονομικη δυνατοτητα.Αλλα και παλι θες παρεα..ειναι αληθεια αυτο.
Θελω και εγω να γνωρισω καινουργια μερη,να δω και να αγαπησω..
Που θα ηθελες να πας;
τα ομοια alter ;)Quote:
Originally posted by Alterego
Μμμ...εγω δεν ειχω την οικονομικη δυνατοτητα.Αλλα και παλι θες παρεα..ειναι αληθεια αυτο.
Θελω και εγω να γνωρισω καινουργια μερη,να δω και να αγαπησω..
Είμαι σε νησί. Η οικογέμεια μου είναι εδώ, οπότε στις διακοπές έρχομαι πάντα εδώ.
Για το που θα ήθελα να πάω δεν έχω καμιά ιδιαίτερη προτίμηση. Και κάπου στην Ελλάδα θα μου άρεσε και στο εξωτερικό.
Υπαρχει κατι ομορφο στο νησι εκει;...εισαι εντελως μονη;..Τι κανεις καθε μερα;
Μπορεις να μου μιλησεις για σενα λιγο η ενοχλω;
Πόσο χρόνο να αναλώσεις πια σε αυτό το γιατί?Quote:
Originally posted by aretiva
Όλοι θα θέλαμε να ζούμε απλά... Χωρίς \'\'όλο αυτό το ωχ\'\' όπως λες και εσύ...
Αλλά τι γίνεται όταν από την πρώτη στιγμή που θυμάσαι τον εαυτό σου, σου δημιουργούν αισθήματα ενοχής... Όταν σε κάνουν να ντρέπεσαι για τα πάντα, όταν νοιώθεις ότι το μόνο που κάνεις είναι να τους κλέβεις τον αέρα που αναπνέουν... Πως να τα ξεπεράσεις? Πως να κάνεις τα πράγματα απλά? Πως να χαίρεσαι για την ζωή?
Όταν το καταλάβεις αρχίζουν τα προβλήματα. Αναρωτιέσαι γιατι δεν ξύπνησες νωρίτερα. Γιατί, γιατί, γιατί.
Οσο χρόνο και αν το κάνεις, δεν θα αλλάξει κάτι.
Το μόνο χειροπιαστό κομμάτι σου είναι το παρόν.
Και μόνο η συνειδητοποίηση, το ξύπνημα, μπορεί να φέρει την αλλαγή.
Τα ξυπνήματα, δεν έρχονται όποια ώρα τους καθήσει.
Ερχονται όταν το αντέχουμε να δούμε την Αλήθεια.
Ευχαρίστησε τον εαυτό σου για το δώρο αυτό της καθαρής όρασης του γνήσιου εαυτού σου και προχώρα.
Εγινε την κατάλληλη στιγμή, όταν θα μπορούσες να το αντέξεις.
Και ποιός είπε οτι η γνησιότητα και το να διεκδικείς τον χώρο σου και την αληθή σου ταυτότητα είναι εύκολο?
Είναι απο τους πιο δύσκολους αγώνες αλλά και απο αυτούς που αξίζει περισσότερο απο κάθε τι άλλο να δώσει κανείς.
Να λοιπόν το ΝΟΗΜΑ.
Εχει νόημα, πάντα έχει νόημα ότι περνάμε καλή μου.
Καλή δύναμη εύχομαι.
Δεν νομίζω ότι έχει νόημα ότι και να γράψω.
ομως ακομα κ σ αυτο το μη νοημα ή στο νοημα που δεν βρισκεις, βρισκεις καποιο νοημα. δε νομιζεις?
Μην περνεις την κατηφορα..μην το κανεις.Εσυ αυτη την στιγμη καταδικαζεις τον εαυτο σου.Γιατι τον κηδευεις?...Μονο εσυ το κανεις...μην το κανεις
Αυτό είμαι ικανή να κάνω και αυτό κάνω.
Περιμενω ακομη να μου πεις και αλλα πραγματα για το τι σου αρεσει.....
Θελω να γνωριζεις πως δημιουργεις προβλημα του εαυτου σου....χωνεψε το
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει κάτι που να μ\'αρέσει. Όταν δεν θέλω την ίδια μου τη ζωή, τι θα μπορούσε να μου αρέσει?
Μα για να αγαπησεις την ζωη σου πρεπει να υπαρχουν πραγματαπ ου σου αρεσουν και αγαπας.Η ζωη σου να ειναι γεματη απο τετοια πραγματα...
δηλαδή στην ζωή σου δεν υπάρχει καμμιά ηλιαχτίδα φωτός;Quote:
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει κάτι που να μ\'αρέσει. Όταν δεν θέλω την ίδια μου τη ζωή, τι θα μπορούσε να μου αρέσει?
δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον;
ζεις έτσι απλά για να ζεις; αναπνέεις λειτουργικά και μόνο;
έχεις ψάξει για να βρεις κάτι που θα σε γεμίσει σαν άνθρωπο ή έχεις αφεθεί σε αυτή σου την σκέψη;
η καθημερινότητά σου πώς είναι δηλαδή τρως πίνεις και κοιμάσαι χωρίς να νοιάζεσαι για τίποτα γύρω σου;
προσπάθησε να βγεις από αυτό το τρυπάκι με τον οποιονδήποτε τρόπο.
το να λες πως δεν θέλεις την ίδια σου την ζωή είναι πολύ εύκολο.προσπάθησε να ανακαλύψεις όμως τί πραγματικά είναι αυτή η ριμάδα η ζωή και τότε θα δεις συνταρακτικά πράγματα...
θα μου πεις εύκολο στα λόγια ...
μην ανησυχείς το γνωρίζω από πρώτο χέρι για αυτό το λόγο ίσως να ακούγομαι και λίγο σκληρή...
μην με παρεξηγήσεις όμως κάθε άλλο παρά σκληρή είμαι απλά βγάλε τις παρωπίδες και κοίτα λίγο παραπέρα...
θα δεις και θα συναντήσεις πολύ όμορφα πράγματα...
Quote:
Δεν πρέπει.
Τίποτα δεν πρέπει σε αυτή τη ζωή.
Περνάς μια δύσκολη στιγμή τώρα και σου φαίνονται όλα μαύρα.
Δεν μπορείς να βρεις κανένα νόημα σε όλο αυτό που λέγεται ζωή.
Εϊναι απλά μια φάση.
Θα περάσει.
Κάνε υπομονή αγαπητή φίλη.
¨Ολα περνούν.