Originally Posted by
Vox
Δεν ξέρω σε τι μπορεί να σε βοηθήσει να ξέρεις τι σκέφτεται η καθεμιά γύρω απ' αυτό το θέμα. Μπορώ μόνο να σου μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία.
Κατ' αρχήν όταν λες «πραγματικό μέγεθος» τι ακριβώς εννοείς; Ότι αυτό είναι το μόνο μέγεθος που μπορεί έχει και ότι δε μεγαλώνει καθόλου; Αν εννοείς αυτό, τότε δε νομίζω να υπάρχει γυναίκα που να το πιστεύει.
Πριν χρόνια μια γνωστή μου μού ανέφερε κάποια πράγματα για ένα χωρισμό που είχε βιώσει. Ένα, καθώς φαίνεται, σημαντικό στοιχείο για εκείνη ήταν ότι ο άντρας, που όπως έλεγε εμφανισιακά τής άρεσε πραγματικά, είχε μικρό «εργαλείο». Πολύ μικρό όταν ήταν χαλαρό, μικρό και όταν ήταν σε στύση. Μεγάλωνε αλλά όχι ικανοποιητικά. Νούμερα δε μου έδωσε, ούτε και ζήτησα βέβαια.
Σε άλλη περίπτωση που είδαμε ένα γυμνό άγαλμα, αναρωτήθηκε γιατί βάζουν τόσο μικρό μόριο στα αγάλματα. Και είπε ότι αν είναι τόσο μικρό όταν είναι χαλαρό, τότε δεν πρόκειται να μεγαλώσει αρκετά.
Η συγκεκριμένη δε, το πήγε και λίγο πιο μακριά αποδίδοντας ορισμένες απρεπείς ή κομπλεξικές συμπεριφορές αντρών στο πιθανότατα μικρό ... μόριό τους. Αυτό πιστεύω ότι σχετίζεται με τον πρώην της, γιατί μου είχε πει τότε ότι ήταν αλαζόνας και δύστροπος.
Σε άλλα μηνύματα που έχω λάβει διαφαίνεται ένας προβληματισμός σε σχέση με το μικρό μέγεθος σε χαλαρή κατάσταση (σαν να φοβούνται κάποιες γυναίκες ότι δε θα μεγαλώσει αρκετά).