Originally Posted by
Περγαμοντο...
Καλός είναι στο κρεβάτι απλά δεν έχει την τρυφερότητα που θέλω, κάποιες κινήσεις γίνονται μηχανικά.
Ίσως να μην έχω αυτοσεβασμό και αυτοεκτίμηση και να το έχει καταλάβει αυτό και έτσι παίζει μαζί μου.
Κάποιος μου είχε πει πως ''αν ήθελα μια σοβαρή σχέση στην ζωή μου, θα την είχα ήδη'' και αυτό με είχε βάλει σε σκέψεις. Ίσως και να ασχολούμαι με αυτόν επειδή παίρνω ''ζωή'' μέσα απο το δράμα αλλά και επειδή έτσι καθυστερώ τον εαυτό μου μου στο να βρω κάτι σοβαρό, αφού είμαι κολλημένη με αυτόν τότε ζω όλα τα στάδια της ερωτικής απογοήτευσης ξανά και ξανά και ξανά.
μα το ξέρω οτι δεν θέλει σχέση απο εμένα και ούτε θα κολλήσει με φτηνά κολπάκια, ούτε με αδιαφορία, ούτε με τίποτα. Το οτι τον άφησε στο ''διαβάστηκε'', πραγματικά ήταν στα @ρχίδια του.
Αν τον βάλω εγω σε δοκιμασίες, τότε δεν θα κάνει κάτι για εμένα για να με κερδίσει ή οτιδήποτε άλλο. Και όσες φορές το παίζω αδιάφορη, για να καταφέρει το δικό του το γυρνάει στην ζήλια δλδ να με κάνει να ζηλέψω με άλλες γυναίκες που στο παρελθόν έπιανε 100%.
Πουλί όλοι οι άνδρες έχουν, και έχω ''γνωρίσει'' και καλύτερα πουλιά απο το δικό του αλλά είναι και ο μόνος που ασχολείται μαζί μου. Να γνωρίσω εύκολα ανδρες δεν γίνεται, να βγω με κάποιον δεν γίνεται αφού δεν ξέρω πως να βρω κάποιον για να βγω, οπότε γυρνάμε στα παλιά και γνώριμα μέρη μας. Αφού μένω που μένω @γ@μητη, τουλάχιστον να ασχολούμαι μαζί του μπας και κάποια στιγμή δεήσει και θελήσει να με δει. Αν και όταν του κάνω αυτό το παράπονο, μου λέει πως ξέρει οτι κάθε βράδυ βγάζω τα μάτια μου με διάφορους....
Μα αυτό ήθελα και εγω, να ακυρωθεί κάθε επιχείρημα για να με κηνυγήσει, όπως και το έκανε. Οπότε η αδιαφορία σε αυτόν τον άνδρα, δεν πιάνει.