Originally Posted by
Lemonpie5
Λογικά αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα σου απαντήσω . Δεν μιλάς με καμιά διάθεση να βοηθήσεις, αντίθετα βγάζεις μόνο κόμπλεξ και χολή. Εκφράσεις όπως "καημένη λεμόνια", " θα πηδιοσουν με μπριζόλες" , "ξεπετα", "άνοιξες τα πόδια σου επειδή δεν έχεις αυτοεκτίμηση" μόνο εσένα εκθέτουν και δείχνουν εμπάθεια και κακία. Και σε έχω δει να απαντάς απαράδεκτα και σε άλλα μέλη. Εγώ ο,τι κι αν γράψω δεν σου έχω μιλήσει με αυτό τον τρόπο γιατί δεν έχω καμία ανάγκη να σε πικαρω, αντιθέτως μόνο οίκτο μου προκαλείς με τα τελευταία σου μηνύματα που δείχνουν την κακία και όλη τη μιζέρια που κουβαλάς. Όπως είδες ούτε ασεξουαλ είμαι όπως είχες φαγωθεί ούτε παγοκολωνα και επειδή αποδείχθηκες λάθος έχεις πάθει υστερία! Δεν πειράζει, γλυκιά μου, τόσα άλλα μέλη υπάρχουν να κάνεις την έξυπνη και να πεις πάντα ότι αυτός/ -η που τους ενδιαφέρει δεν τους θέλει ή τους θέλει μόνο για σεξ , όπως κάνεις σε όλα τα θέματα. Αν εσένα είναι τόσο άθλια η ζωή σου και ξεσπας στους άλλους , εγώ δεν θα καθίσω να ανεχτώ άλλο την τοξικότητα σου. Δυσφημείς το φόρουμ και κατεβάζεις το επίπεδο με τις απαντήσεις που δίνεις. Μάτια έχουν και σε βλέπουν όσοι ξέρουν να διαβάζουν.
Υ.γ. για να απαντήσω στη γλώσσα σου, μπριζόλα για μπριζόλα δεν θα αφήσω τώρα που έκανα δυναμική αρχή και μέσα σε δύο μήνες κάνω και πράγματα που οι "σεξουαλικά ενεργες γυναίκες" δεν κάνουν και είναι μη και μη. Είναι να βρεις τον κατάλληλο παρτενέρ τελικά και μετά μαθαίνεις τι θα ζητάς και από τους επόμενους... Όσο για τις άλλες γυναίκες που τις "ερωτεύονται" πολλοί , αν μαζί με τον έρωτα τους χαρίζουν και τις περικοκλάδες να μου λείπει το βύσσινο... Δεν θα είναι όλοι ετσι, αλλά ένα μεγάλο μέρος των αντρών λειτουργεί καθαρά σαρκικά. Αλλά μάλλον εσύ έχεις άρνηση της πραγματικότητας που θεωρείς ότι όποιος κερατωνει αγαπάει τη γυναίκα του.
Δεν το συνεχίζω άλλο, καλή χρονιά και με λιγότερη κακία