Nαι , απο τον Οκτωμβριο αρχιζω !!! :)
keep εσυ σε ποιο πανεπιστημιο σπουδαζεις?
Printable View
Nαι , απο τον Οκτωμβριο αρχιζω !!! :)
keep εσυ σε ποιο πανεπιστημιο σπουδαζεις?
ποσες ενοτητες ειναι.παλουκια?δλδ?ευκολα η θελει πολυ διαβασμα?
12 ενοτητες, θελει πολυυυυυυυυ διαβασμα, αλλα εχει και ΟΣΣ, συναντησεις με καθηγητες, και στο τελος του χρονου εχεις και εξετασεις.
αστα να πανε δλδ.
χεχε προσεχε τα μαθηματικα,κατα τη γνωμη μου το πιο δυσκολο μαθημα απο ολα τα μαθηματα του ΕΑΠ γενικως.
Γραψου και στο \"eap forums\" βαλτο ετσι στο google.Δεν θελω να ειπισερθω σε λεπτομερειες για τις σπουδες μου μηπως...λεω μηπως καποιος με αναγνωρισει...λεμε τωρα.Να τα λεμε Μαρια και στελνε u2u αν εχεις δυσκολιες,ξερω αρκετα πραγματα πανω στον τομεα.
και να συμπληρώσω κι εγώ....850 ευρώ η θεματική ενότητα για μεταπτυχιακό!!
όλοι εαπ ε?
καλές μας σπουδες: :Ρ
θέλει το διάβασμα του κι αυτό πανικούλα, εργασίες και εξετάσεις στο τέλος!
Θα σας λεω τον πονο μου οταν αρχισω με το καλο :p
keep εχω γραφτει ηδη στο εαπ-φορουμ, πολυ πριν με παρουν !! Επισης αν εχω καμμια απορια θα σε ζαλιζω :p
iberis κατσε να τελειοσουμε με το καλο .. και το μεταπτυχιακο μπορει να περιμενει :p
Πολλα τα λεφτα για να τελειωσεις σε τεσσερα χρονια πρεπει να δινεις 2100 το χρονο.
Και να μη χασεις κανενα και βαλε και τις μετακινησεις και...και..ανεβαινει το κασε αναλογως βεβαια και σε ποιο μερος της ελλαδας βρισκεσαι.
Αν δεν εχεις ακολουθησει ποτε θετικες επιστημες εχει και αλλους κλαδους αλλιως θα ζοριστεις πολυ.
Εγω δεν θα σπουδαζα παντως τιποτα αλλο.
Μεταπτυχιακο θελει απιστευτη τυχη να μπεις λιγες θεσεις.πολλες αιτησεις...καλες μας σπουδες:)
Eγω για αρχη εχω παρει μια ΘΕ (θεματικη ενοτητα) και αμα τα παω καλα βλεποντας και κανοντας....
Και αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εχει και γλωσσες προγραμματισμου, που ειμαι και τελειως ασχετη. Απο οτι μου ειπαν C και ψευδοκωδικα.
Αριθμητικα συστηματα,λογικες πυλες,ψευδοκωδικα,γλωσσα C,κατι τριαδικα δεντρα στο τελος δεν τα διαβασα αυτα κλπ.
Γλωσσα C ηταν σχεδον ολα τα θεματα στο τελος.
Για την Εισαγωγη στην Πληροφορικη ε? Αυτη την ΘΕ εχω δηλωσει....
Νομιζα πως τα Μαθηματικα ηταν του χρονου.
Ανωνυμη που εισαι μιλαμε γιοα γλωσσα C...τι λες θα βοηθησεις?
Ναι για την εισαγωγη στην πληροφορικη αυτα,αφου αφησες τα μαθηματικα για του χρονου οκ καλυτερα,να δεις πως θα παει.Εισαγωγη στην πληροφορικη θα σε παιδεψει αλλα θα το περασεις δεν ειναι πολυ δυσκολο.
δεν θα αντεξω αλλο αγχος απο εξετασεις και τετοια.καλη επιτυχια σας ευχομαι παντως σε ολους :)