Μπραβο Αντωνη μου!!Ενταξει λογικο ειναι να ειχες ξεσυνηθισει καπως να δουλευεις με εντονους αριθμους αλλα σιγα σιγα θα προσαρμοστεις παλι..
Φιλακια!!
Printable View
Μπραβο Αντωνη μου!!Ενταξει λογικο ειναι να ειχες ξεσυνηθισει καπως να δουλευεις με εντονους αριθμους αλλα σιγα σιγα θα προσαρμοστεις παλι..
Φιλακια!!
Εμ, έτσι είναι....Εργασία και χαρά μόνο για τα αφεντικά....:D
Αντώνη αξίζει η προσπάθεια για επιστροφή σε επιθυμητούς ρυθμούς....
Το ενδεχόμενο της υποτροπής (θα) καραδοκεί πάντα και παντού....
Δεν νομίζω πως έχει νόημα να ζήσουμε υπό το καθεστώς ενός τέτοιου φόβου....
Δεν λέω επ\' ουδενί να ξεχάσεις πως είσαι διπολικός [άλλωστε και να το ήθελες υπάρχουν πράγματα που θα στο θυμίζουν θες δεν θες] αλλά άλλο η αφοσίωση και άλλο η εμμονή...
Δεν μπορούμε να αφήσουμε το ενδεχόμενο της υποτροπής να οριοθετεί τη ζωή μας....
δεν νομίζω πως θα άξιζε μια τέτοια ζωή....
παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ...ραψωδε το κακο της υποθεσης ειναι οτι οσο και να προσπαθησεις να ξεχασεις αυτο το κομματι της ζωης σου παντα κατι στο θυμιζει...ακομα και οι καθημερινες σου συνηθειες.επεισης εμεις οι διπολικοι οπως και οι καταθλιπτικοι μπορει να εχουμε ιαση σε αυτο το πραγμα αλλα εχουμε μεγαλες πιθανοτητες υποτροπης οποτε πρεπει να το παρακολουθουμε το θεμα.αυτο βεβαια ειναι κακο γιατι θα ανυσιχουμε για το παραμικρο.πρεπει ομως να προσεχουμε για να μην παθουμε καμια αλλη νιλα και τρεχουμε ξανα.γιατι οπως και να το κανουμε ενα επεισοδειο ποναει πολυ.και εγω εδω που τα λεμε μπορει να επανηλθα αλλα δεν μπορω να ξαναπερασω φαση τετοιας μεγαλης εντασεως.
Αντώνη,
έχεις απόλυτο δίκιο, θέλω απλά να συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό που λες, ότι εμείς οι καταθλιπτικοί έχουμε μεγάλες πιθανότητες υποτροπής. Βεβαίως είναι κακό.. Εγώ τώρα είμαι σε φάση ανάρρωσης, με τα χάπια που παίρνω, τα αντικαταθλιπτικά, αλλά λέω φοβάμαι, μήπως κυλήσω πάλι, σύντομα.. Πρέπει να αποφύγω τις καταστάσεις που μπορεί να με ξαναφέρουν στα ίδια.
Τι να πω...Μακάρι να μην τα περνάμε αυτά έτσι συχνά... Πραγματικά είναι βασανιστικές στιγμές.
..Αντωνη μου αυτεσ τισ μερεσ πωσ εισαι?...ολα καλα?...φιλακια πολλα...σε σενα και ολουσ..φιλακια Κελλυ μου!!
κελλυ μου κοιτα...δεν ειναι αναγκη να φοβασαι απλα να προσεχεις...οταν αναρωσεις πληρως απλα να αποφευγεις καταστασεις που νιωθεις οτι ξυνουν την πληγη σου...γιατι εμεις νοιωθουμε την πληγη μεσα μας!!!καποτε θα την ξαναπατησουμε αυτο ειναι σχεδον σιγουρο απλα τωρα ξερουμε!!!και θα το καταλαβουμε!!!δεν θα το αφησουμε ετσι!!!οταν ειναι...μια μικρη θεραπειουλα και μετα ολα καλα!!!
παιδια κατα τα αλλα ειμαι μια χαρα απλα δεν εχω ξεσυνηθησει αυτους τους ρυθμους δουλειας και...καλα χθες πηρα κατι αιθαιρια ελαια \'\'πρασινο τσαι\'\' γεμισα την μπανιερα και....μιλαμε για γαμω τις καταστασεις!!!
Ναι, έχεις δίκιο. Αλλά, πολλές φορές πάμε πάλι στις καταστάσεις που ξύνουν την πληγή, γιατί νομίζουμε ότι αυτή τη φορά δεν θα πάθουμε τα ίδια, είμαστε δυνατοί (και καλά...έτσι νομίζουμε...) αλλά, μπαμ, πάλι κάτω. \'Η εντάξει, ίσως και όντως να έχουμε γίνει λίγο πιο δυνατοί και να μην πάθουμε ακριβώς τα ίδια όπως πριν.
Οσο γίνεται να τα αποφεύγουμε, στο χέρι μας είναι, έλα όμως που πάλι εκεί στριμωχνόμαστε...Κάτι μας σπρώχνει, μια εντύπωση μέσα μας ότι αυτή τη φορά δεν θα πάθουμε τα ίδια, έχουμε γίνει καλά και πάμε φορτσάτοι να τα καταφέρουμε..
Δεν ξέρω αν πιάνεις το νόημα, είνα λιγάκι γενικό και αόριστο αυτό που λέω, γι\'αυτό..
Αμα ξέρουμε, ελπίζω την επόμενη φορά να μην ξαναπάθουμε τα ίδια... Εχεις γνώση το τι μπορεί να σου συμβεί μέσα σου και αν δεν θες να ξαναπέσεις στα ίδια, πρόσεχε!
Ωραία, ακόμα ένας, νιώθει μια χαρά. Ελπίζω να κρατήσει!
Οικοιοθελώς, ναι...Θέλουμε και πάμε στα ίδια. Ετσι είναι.
καμμιά φορά αυτά τα ίδια είναι όλη μας η ζωή....κι όταν όλη μας η ζωή φαντάζει σαν μια κακιά συνήθεια τότε δύσκολα ξεκολλάς....αυτό το βόλεμα που έχεις εν-υπο-α-συνείδητα και η σαγήνη του είναι άλλο πράγμα....
Just push the pain and move on....
Eγώ αυτό που βλέπω είναι πως όταν γράφουμε εμείς ένα θέμα δείχνουμε αδύναμοι όταν όμως είναι αδύναμος ο διπλανός μας δείχνουμε τόσο δυνατοί από τα λεγόμενά μας
Μήπως τελικά είμαστε όλοι πιο δυνατοί από όσο νομίζουμε ?
Καλή Ανάσταση
Aporia,σημασία έχει οχι τι δείχνουμε,τι φαίνεται απ\'τα λεγόμενά μας αλλά αν τα λεγόμενά μας τα κάνουμε πράξη.Γιατί αυτά που λεμε ως συμβουλή στους άλλους τα καταλαβαίνουμε και \'μεις αλλά δεν μπορούμε να τα εφαρμόσουμε.Ή μπορούμε...?
Καλή Ανάσταση,
Χρύσα
παιδια χρονια πολλα!!!εμενα η γνωμη μου ειναι οτι οταν εισαι καταθλιπτικος και εισαι σε ασχημη φαση ολα τα πραγματα που βιωνεις και κινεισαι πανω σε αυτα σε πειραζουν!!!δουλεια<νοιωθ� �ις ανικανος να καταφαιρεις ενα πολυ απλο πραγμα>
β.φιλοι<νοιωθεις οτι οτι και να πουν ακομα και κατι αθωο οτι σε χλεβαζουν και γενικα δεν νοιωθεις αποδεχτος>κτλ κτλ...
θελω να καταλειξω οτι παιρνοντας την θεραπεια αποκτας διαβγεια στην σκεψη σου και επειστρεφεις στην ζωη που εισουν με τους ιδιους φιλους στην δουλεια σου...τοτε δεν αντιμετοπιζεις το παρελθον?απλα τωρα εισαι καλα-νοιωθεις δυνατος πλεων και κατι που σε γαμουσε ψυχολογικα τωρα το βλεπεις αδιαφορα και λες τι με νοιαζει?εγω να ειμαι καλα!!!
αλλα...μην ξυνουμε την πληγη ρε παιδια...πχ εγω εχω σταματησει την ελλ μουσικη διοτι ειναι απο μονη της σκετη καταθλιψη...χωριζεις ενα δεσμο και πας να ξεσκασεις λιγο βρε αδερφε και σου βγαινει ο μακροπουλος και λεει ενα στοιχο\"τιποτα δεν εσβησε...τιποτα δεν γεμησε...τις πληγες που αφησες...κοπηκα στα δυο!!!δηλαδη σου λεει αμε αντρακι μου πιες ενα μπουκαλι ουισκυ και αμε να αυτοκτονισεις!!!αν παρατηρησετε ολα σχεδων τα ελλ τραγουδια προκαλουν μεγαλη θλιψη!!!τα μπιτακια τουλαχιστων ειναι ανεβαστικα.
Aντώνη, έχεις δίκιο.
Γενικώς εμένα τα τραγούδια, ότι και είδος να ναι, κάτι θα μου θυμίσουνε άμα τα έχω συνδυάσει με γεγονότα.
Και την στιγμή που το ακούς, μπορεί να σε πληγώνει, αλλά δεν θα το αλλάξεις..Εκεί ρε παιδί μου να το ακούσεις και να μελαγχολήσεις! Τι πράγμα και αυτό.
και φαντασου...οτι δεν ακουω ελλ αλλα οταν παω εξω και ακουσω μακροπουλο πορωνομαι!!!!μαζοχα ειμαι...
Μαζοχισμός είναι, χέχε. Μιλάω εκ πείρας επειδή το κάνω και εγώ.
Πόλυ μ\'αρέσει να ακούω μελαγχολική μουσική και να μιζεριάζω. Καλά δεν μαρέσει ακριβώς αλλά καταλάβατε τι εννοώ.
Μάλλον ο μαζοχισμός είναι η φυσική άμυνα του οργανισμού κατά της κατάθλιψης. Αλλιώς θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα :o
Ευτυχώς έχω καιρό να ακούσω διάφανα κρίνα;)
Edit: Καλή ανάσταση:)