Originally Posted by
Thalia26
Καλημέρα!! Πολύ όμορφες και καίριες οι απορίες σου αλλά νομίζω υπάρχει εξήγηση γιατί μέσα απο το φόρουν είναι όλοι ποιο ανθρώπινοι....Λέγαμε παραπάνω οτι οι άνρθρωποι πλέον φοφούνται να ανοιχτούν και κρατάν έμυνες και υψώνουν τοίχους απέναντι στους άλλους γιατί έχουν πληγωθεί, έχουν προδωθεί και φοβούνται μην το ξαναπάθουν! Μέσα απο το φόρουμ όμως δεν κυνδινεύουν απο κάτι τέτοιο. Μας προστατεύει όλους η ανωνυμία μας. Οπότε αφήνουνε λίγο πιό ελεύθερα την ψυχή μας να εκφραστεί. Επίσης εδώ ο τρόπος επικοινωνίας είναι γραπτός. Δεν είναι μια ζντανή συζήτηση που μπορεί να υπάρξουν καυγάδες και διαφωνίες που αν κάποιος είναι λίγο πιο κλειστός σαν χαρακτήρας να τον κάνουν να κλειστεί περισσότερο. Εγώ τα πράγματα είναι απλά ελεύθερα. Και απο κεί και πέρα το πώς συμπεριφέρεται ο κάθε ένας εξαρτάται και απο την ποιότητα που έχει ώς άνθρωπος. Άλλοι χρησιμοποιούν την ανωνυμία του φόρουν απλά για να γίνουν κακεντρεχείς γιατί μπορούν να το κάνουν χωρίς ουσιαστικές συνέπειες που θα τους κοστίσουν συναισθηματικα και άλλοι χρησιμοποιούν την ανωνυμία του φόρουμ απλά για να ανοίξουν την ψυχή τους γιατί αυτό έχουν ανάγκη να κάνουν και διστάζουν να το κάνουν στον έξω κόσμο! Δεν ξέρω αν κάνω και λάθος αλλά νομίζω αυτή είναι η αιτία και νομίζω πως αυτό μπορεί να αποδειχθεί και απλά αν σκεφτούμε το πόσο πολύ καθόμαστε όλοι και μιλάμε μέσω υπολογιστή αλλά στις διαπροσωπικές μας σχέσεις είμαστε πάντα πιο επιφυλλακτικοί! Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πια..πιό εύκολα μιλάμε σε ξένους παρά σε φίλους!!