Originally Posted by
kiklaminaki
Κοιταξε όταν αποφάσισα να μπω σε αυτό όλο ήξερα πως θα ήταν δύσκολο.
γνωριζεις λοιπον εναν ΑΓΝΩΣΤΟ. δεν εχεις δεσμους συναισθηματικους μαζι του. για ποιον λογο να μπεις αν απο την ΑΡΧΗ ξερεις οτι θα ειναι δυσκολο; ε; γυρευεις μπελα;;; νοιωθεις αδερφη τερεζα; βαριεσαι και θελεις περιπετεια στην ζωη σου; θελεις να σωσεις τους αλλους; ή απλα σου αρεσε τοσο πολυ, ηταν τοσο ωραιος και καλος εραστης που ειπες ας λουστω και την Σ@#%τιλα και βλεπουμε; (η ηλικια σου;)
Αν δεν έβλεπα κάποια καλά πράγματα όταν μείναμε μαζί δεν θα το συνέχιζα.
δεν υπαρχει ανθρωπος, ουτε και ο χειροτερος εγκληματιας που να μην εχει καποια καλα πραγματα. και τον δολοφονο τον μπαμπη τον πιλοτο να παρεις που εκανε το πιο ειδεχθες εγκλημα στην γυναικα του, το σκυλι του και στο μωρο παιδι του, θα εχει και καλα πραγματα. εχει και θαυμαστριες, ξερεις που θελουν να τον παντρευτουν. ποιες ειναι αυτες; τι εχουν στο κεφαλι τους;
(ποσο μεινατε μαζι στο ιδιο σπιτι τελικα; και ποσο καιρο απο αποσταση και οταν εισασταν σε αποσταση, με τι συχνοτητα βλεποσασταν;)
Ήταν τσακισμένος όταν τον γνώρισα οικονομικά και συναισθηματικά όμως μου έδειξε ότι είχε αποφασίσει μ εμένα να κάνει μια καινούρια αρχή. Σ εμένα δεν φέρθηκε καλά και οι γονείς του έχουν προβλήματα και πολλά παράπονα.. και φαντάσου τότε ούτε ήθελαν να τον φιλοξενήσουν..Το βλέπω όμως λογικό γιατί;Γιατί όλοι τον είχαν στα ώπα ώπα και επαναπαυόταν..Είναι αυτοκαταστροφικός
κι εσυ, γνωριζεις εναν τσακισμενο, μπατιρη, που οι γονεις τον διωχνουν οχι γιατι ειναι προβληματικος, αλλα γιατι φταινε αυτοι, η πρωην τον κατηγορουσε, αλλα εφταιγε εκεινη, οι ιδιοι οι γονεις του δεν τον εμπιστευονται, αλλα εσυ συμπεραινεις χωρις να ξερεις τπτ οτι ολοι κανουν λαθος , και λες "εδω ειμαστε. να ο ανθρωπος μου. μπαινω"...πως τον κακομαθαιναν δηλαδη, αφου ουτε σπιτι τους δεν τον βαζουν; κυκλαμινακι, αυτα που περιγραφεις θυμιζουν χρηση... μηπως ο ανθρωπος ειναι χρηστης ή τζογαδορος και γι αυτο ανακυκλωνει τετοιου ειδους προβληματα εμπιστοσυνης, απενταριας και χειριστικοτητας;;;
Αυτό που με πίκρανε πολύ δεν ήταν ότι με άδειασε ήταν ότι δεν εκτίμησε και πήγαινε τότε να με βγάλει και τρελή και ζηλιάρα...και ότι δεν το παραδέχτηκε ποτε μόνο τώρα που του χάλασα το χατήρι για τη καβάτζα...
κλασσικη συμπεριφορα χειριστικου ανθρωπου.
Ημουν πολύ ερωτευμένη δεν τον υιοθέτησα όπως λες..Απλά λυπόμουν και σκεφτόμουν ανθρώπινα..Δεν μου περίσσευαν αλλα δεν μου πήγαινε η καρδιά να μην έχει να φάει..Τον είχαν πνίξει τα χρέη..Γι αυτο τωρα θυμώνω που με την δουλειά που κάνει βγάζει λεφτά...και μ έχει στο αργότερα εσένα...και δεν μπορώ και να κάνω τίποτα..τι να κάνω δηλαδή να τον πιάσω από το λαιμό;
Δεν ήταν από το πρώτο μήνα όλο αυτό συνέβη στο εξάμηνο και πάλι εντάξει καταλαβαίνω όμως τι λες...
Το λάθος ήταν ότι έδωσα πολλά σε αυτόν τον άνθρωπο και τον έκανα αχάριστο..
δεν μπορεις να "κανεις" κανεναν αχαριστο. ΕΙΝΑΙ και βρισκεται η αφορμη και στο δειχνει. ειναι αλλο το να "φαει", κι αλλο να δωσεις 2κ ζεστα- ζεστα να τα ριξει εκει που εριξε κι ολα τα αλλα κι εμεινε απενταρος... αν δεν εχει να φαει, δωστου φαι. αν εχει αναδουλειες και δεν μπορει να συντηρει σπιτι, φιλοξενησε τον μεχρι να βρει δουλεια, ή ας παει στην μανα του, στον αδερφο του. γιατι πρεπει να του πληρωνεις δικο του σπιτι δηλαδη;
Επαναπαύτηκε..Τον πονούσα και εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις..Μολις βρέθηκε η άλλη η οποία ήξερε και για την σχέση και της τα είχε πει και όλα δεν δίστασε να με πετάξει και να με δουλεύει πίσω απ την πλάτη μου.
Μετά από κάθε σχέση κάνω την αυτοκριτική μου και ξέρω ότι φέρθηκα ηλίθια...οχι νοσοκόμα που λες.Ηλιθια απλα με λες..
οχι, δεν εισαι ηλιθια. γινεσαι πιονι χειριστικων ανθρωπων. πρεπει να το κοιταξεις. δεν το λεω για να σε επαινεσω. στο λεω γιατι ειναι επικινδυνο για σενα, να βλεπεις το ΠΡΟΒΛΗΜΑ κι αντι να φυγεις να πεφτεις με τα μουτρα και να δινεις και τα ρεστα σου, χωρις κανεναν ελεγχο, χωρις να κοιτας τις κοκκινες σημαιες που ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ υπηρχαν. προβλημα, φιλη. πρεπει να το κοιταξεις.
Γιατί ήθελα να γεμίσει αγάπη αυτός ο άνθρωπος..Δεν τον δικαιολογω ούτε και εμένα όμως...
Έπρεπε να σταματήσω ενώ έβλεπα κάποια πράγματα..Αλλά πως θα μπορούσε πχ να ήταν ισότιμο;Δεν είχε λεφτά να έρθει να με δει...
Επρεπε να πάω..Τι να έκανα απ την στιγμή που είχα αποφασίσει να το ζήσω..Στην αρχή ήταν καλά...Ίσως αυτός είχε μάθει αλλιώς...
το να ειναι ισοτιμη η σχεση, δεν σημαινει να εχετε ιδια πορτοφολια. φυσικα και να πας εσυ να τον δεις ακομα και συνεχεια αν δενε χει λεφτα να ερθει. φυσικα να βαζεις να τρωτε, να βοηθας οσο γινεται και να μην τον επιβαρυνεις. αλλα οχι να του δωσεις τσεπη 2 χιλιαρικα για να πληρωσει τα χρεη του!!! καπου υπαρχει ενα οριο σε μια τοσο συντομη σχεση. δεν ειναι "η δινω οτι εχω και δενε χω και του καλυπτω τα παντα, ή δεν δινω ουτε δεκαρα, να κοψει τον λαιμο του να ερθει να ε δει εκεινο". ισορροπια χρειαζεται.
στην αρχη "ηταν καλα", γιατι οι χειριστικοι ανθρωποι πρωτα σε βαζουν στον ντορβα και μετα αρχιζουν να απομυζουν...
Το να κάνεις φίλες άγνωστες ημίγυμνες και να μιλάς στα σόσιαλ ας πουμε δεν το θεωρούσε ότι ψάχνεται..και απ ότι φαίνεται όπως είπε και η καινούρια ενω συνεχίζει και το κάνει δεν τον πρήζει εε εμένα μ ενοχλούσε κάποιες φορές ..όταν τον έβλεπα να πολυασχολείται..Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο αν κάποιος είναι ευτυχισμένος να κάτσει να ψαχτεί..
χαα! δεν ειναι οτι δεν ηξερε/ θεωρουσε οτι ψαχνοταν. ειναι οτι ετσι ελεγε σε σενα. απλο... αυτο με την ευτυχια που λες ειναι λιγο γενικολογο. οι ανθρωποι με ελλειψεις ψυχικες (δεν ξερω ποιες ειναι οι δικες του, αλλα υπαρχουν) δεν ειναι ποτε ευτυχισμενοι αν θες να μιλησουμε με ορους ευτυχιας. οποτε παντα θα ψαχνονται, ειτε μιλαμε για ημιγυμνες, ειτε για εθισμους, κλπ...
Είχε ανασφάλεια και κόμπλεξ και τα έβγαλε όλα πάνω μου. Γι αυτο αισθάνομαι βλάκας.
τωρα ειδικά που ήρθε και έγινε όλο αυτό με την φιλία και τα συναφή...και γύρισε και μου είπε οτι του είχε τελειώσει καιρό..ένιωσα ακόμη πιο άσχημα..
Θυμωσε λέει γιατι αφησα υπονοια ότι με εκμεταλλευτηκε..Εγω θυμωσα με τον εαυτό μου γιατί ενώ το έκανε εδώ και καιρό του επέτρεψα να το κάνει ακόμη μια...
κλασσικη χειριστικη συμπεριφορα, επισης... σε εκμεταλλευεται φουλ, σε δουλευει μεσα στα μουτρα σου, γκομενιζει, σε αφηνει στο τελος για μια που βρηκε γκομενιζοντας ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ πουτ ο καταλαβες οτι σε εκμεταλλευτηκε.