Originally posted by nature
Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
ΞEXAΣEΣ OTI EIΠE TO ΦOPOYM KOΛAΣTHPIO ΨYXΩN KAI AΠEIΛHΣE TA MEΛH TOY KAI TON NIKO.
OTI MAΣ BOΛEYEI ΔIABAZOYME TEΛIKA
Ο Νίκος παρόλο που ήταν ο άμεσα θιγόμενος, απάντησε με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ (παραθέτω αυτούσια αποσπάσματα):
-«Πραγματικά, παρόλο που διάβασα όλες τις συζητήσεις, εξακολουθώ να μην βλέπω απαντήσεις σου σε ότι αφορά, όχι τους λόγους για τους οποίους πασχίζεις να βελτιώσεις την κοινότητα (αυτοί είναι κατανοητοί και ευπρόσδεκτοι!), αλλά τους λόγους για τους οποίους απειλείς να κλείσεις μια κοινότητα που έχει ζωή 6 χρόνων, 4500 μελών και 100.000 μηνυμάτων την ώρα που εσύ, ζώντας μόλις 5 ημέρες σε αυτήν, δεν έχεις διόλου προλάβει να πιάσεις την μυρωδιά της, δεν έχεις διόλου επιδιώξει να τη ζήσεις ώστε να την κατανοήσεις και μετά να την κρίνεις με διάθεση να την βελτιώσεις και και με γνώμονα να \"σώσεις\" ανθρώπους όπως ευαγγελίζεσαι ότι βαθιά επιθυμείς ως ανθρώπινη ύπαρξη να κάνεις.»
Παραδέχτηκε το bullying που λέω, χωρίς να δώσει την ονομασία της πράξης, αλλά όπως είπα μπορεί να την βρει ο καθένας στο google (πάλι απόσπασμα την ίδια μέρα από τον Νίκο):
-«………..Οφείλω ωστόστο να αναγνωρίσω ότι στα μηνύματα σου δέχτηκες αρκετές \"αντεπιθέσεις\" με ειρωνία και διάφορα ενοχλητικά σχόλια. …….».
Και τέλος παραίνεσε πολύ ευγενικά και αισιόδοξα σε καλύτερο κλίμα (πάλι απόσπασμα την ίδια μέρα από τον Νίκο):
-«………Εχεις ωστοσο Πάνο τον λόγο μου οτι θα είμαι ολόψυχα εδώ να επικοινωνήσουμε, εάν αποφασίσεις να μείνεις χωρίς απειλές και συκοφαντικές δυσφημίσεις. Το εννοώ αυτό που γράφω και μου είναι πραγματικά εύκολο να το επιβεβαιώσω στην πράξη…..»
-«…..και ας αφήσουμε το φόρουμ να επιστρέψει σε προηγούμενους ρυθμούς, πιο ήρεμους, πιο ειρηνικούς και αν θέλετε, πιο καλοκαιρινούς!»
Αυτά όλα ειπώθηκαν από τον Νίκο στις 3 Αυγούστου……
Λίγες ώρες αργότερα είχαν ξεχαστεί τα λόγια του Νίκου…..
(παραθέτω αποσπάσματα συμφορουμιτών:)
-με τον μπάρμπα-πάνο … 3 Αυγούστου
-…….με γαψανε οι περισσοτεροι γιατην την σκατομαλακια του πανου.αντε πια! ….3 Αυγούστου
-…..Σαλτα και γ... 3 Αυγούστου
-γιατία ασχολείστε ακόμη με τον καραγκιόζη?.....4 Αυγούστου
-ο άνθρωπος ειναι τόσο τραγικά προβληματικός που μόνο λίγη προσοχή μπορεί να τον κάνει να -αισθανθεί πως αξίζει κάτι και σεις του τη δίνετε απλόχερα……. 4 Αυγούστου
Ο Πάνος μαζεύτηκε, ομολόγησε τις αστοχίες του, αλλά το bullying συνεχιζόταν…..
-Έλεος φίλε, είσαι άρρωστος την πολύ κακή σημασία της λέξεης..
-καλε μαζευτε τον :)
-καλε τον μπόγια :):):)
-θελει και λεφτα ο κυρ πανος για το χορευτικο του.
-για τον καθε καραγκιοζη που μπαινει εδω να μας κανει το χορευτικο του:)
-KANEIΣ ΔEN ΘA ΣE AΦHNE NA ΠOΣTAPEIΣ ΣTO ΘEMA TOY.
MAKAPI NA ΓINOTAN…………………………………… ………..10 Αυγούστου
-θα εστελνα τιποτα αλλο τωρα σε σοκολατι χρωμα αλλα δεν θα ειναι φρεσκα μεχρι να φτασουν εκει.......................................... .........................................10 Αυγούστου
-TON PΩTHΣA AN KANEI ΠΛAKA H\' AN EINAI AΠΛA MAΛAKAΣ……11 Αυγούστου
-ή θα μιλάει μόνος του, ή θα μας αδειάσει τη γωνιά.... 12 Αυγούστου
-ΛΕΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΠΑΠΑΡΙΕΣ... 12 Αυγούστου
-ο Βολταιρος ομιλησε δια στοματος παπαρα …..13 Αυγούστου
Σκόπιμα δεν αναφέρω ποιος είπε την κάθε ατάκα, μικρή σημασία έχει άλλωστε. Σημασία έχει το bullying.
Kαι αν αυτό δεν είναι bullying, τότε εγώ είμαι παπάς κινέζος.
Επίσης, αναρωτιέμαι, όλα-είναι -δανεικά, αυτη τη στάση μας έδειξε ο Νίκος με το πόστ του?