Θεωρω οτι ειμαι ανθρωπος που εχει αναγκες,αναγκες που εχει ολος ο κοσμος αλλα δεν τις σεβαστηκε κανεις.
Printable View
Θεωρω οτι ειμαι ανθρωπος που εχει αναγκες,αναγκες που εχει ολος ο κοσμος αλλα δεν τις σεβαστηκε κανεις.
καιρος λοιπον να επιβαλλεις αυτον τον σεβασμο στους αλλους. να δειξεις σε ολους τις αναγκες σου και οποιος μμπορει και θελει να δωσει και να παρει θα τον κανει. οποιος δεν το κανει δεν αξιζει απλα.
Ειναι πολυ αργα νομιζω,χρειαζομουν βοηθεια επιπλεον μιας και ειμαι τρελλος...αλλα δεν την ειχα.Με αφησαν μονο μου στον κοσμο μου.Ενα περιεργο της φυσης...
Ρε κιπ, δεν εισαι τρελος!! το ειπε και οι μελενε πριν. οι τρελοι δεν το ξερουν οτι ειναι τρελοι!! αφου εσυ το λες, δεν εισαι!
κι εγω ωρες ωρες φερομαι σαν τρελη που λες κι εσυ, αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι ομως. απλα περναμε μια φαση περιεργη και ιδιαιτερη
και ποτε δεν ειναι αργα γι ατιποτα κιπ. αρκει να το θελουμε.
εσυ θελεις να ξεφυγεις απο αυτον το κυκλωνα?? θελεις να δεις τον εαυτο σου παλι να δημιουργει και να ζει??
Τι να δω?
Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο τυχεροι εισαστε.
Εγω δεν ειχα στοιχειωδη πραγματα στη ζωη μου.
Ποτε δεν γυρισε καποιος να μου πει ξερεις ο ταδε λεει αυτα για σενα.Ημουν ενα χρονο σαν τρελλος στην πολη και ολοι το παιζουν αδιαφοροι,ποτε δεν συζητησε κανεις μαζι μου τις επιπτωσεις αυτης της πραξης.
Με σχολιαζουν και ποτε δεν γυρισε καποιος να το συζητησει μαζι μου.
Ειναι ζωη αυτη?Δεν εχω δικιο να νοιωθω απογοητευση και οργη?Δεν ειμαι ανθρωπος εγω?
εχεις δικιο κιπ να νιωθεις οργη και απογοητευση και φυσικα εισαι ανθρωπος. γιατι ομως εξ\'αιτιας της μικροψυχιας καποιων ανθρωπων να υποφερεις εσυ? απλα διεγραψε τους και προχωρα μπροστα. βρες και συναντησε αλλους ανθρωπους καινουριους. κανε τις επιλογες σου, με τα δικα σου κριτηρια.
μπορει να πεσεις παλι πανω σε καποιον μ@@κα, ειναι μεσα στην ζωη ομως. και θα ξερεις ως να το αντιμετωπισεις ομως γιατι καλως ή καως το εχεις ζησει.
Δες ολη αυτην την κατασταση που σε εφερε σε αυτο το σημειο σαν μια εμπειρια κι ενα εφοδιο για την υπολοιπη ζωη σου.
ξεκινα κατι καινουριο με τα δικα σου μετρα και σταθμα.
εισαι νεος ανθρωπος ( αν δεν κανω λαθος :) ) και μπορεις να κανεις οτι ονειρευεσαι. να βρεις ανθρωπους να επικοινωνησεις και να συναναστραφεις.
ακομα κι αυτο εδω μεσα επικοινωνια ειναι. οσοι σε θαυμαζουν εδω μεσα, θα σε θαυμαζουν και εκτος οθονης. θα μπορουν να κανουν παρεα μαζι σου και να κουβεντιασουν ( συμπεριλαμβανομενου του εαυτου μου ). αυτο σημαινει οτι υπαρχουν και ανθρωποι εκτος διαδικτυου. αρκει να τους ψαξεις και να τους βρεις.
ΕΣΥ πρεπει να το κανεις ομως αυτο.
Ευχαριστω παιδια...γιατι δεν με υποτιματε...να στε καλα...να σας καλυνηχτησω.
φυσικα και δεν σε υποτιμαμε και κοιτα ν αμην υποτιμας κι εσυ τον εαυτο σου κιπ!
σκεψου τα ολα αυτα, εισαι πανεξυπνος και θα την βρεις την ακρη, θα δεις.
καλη σου ξεκουραση κιπ και εχε στο μυαλο σου αυτο που μονος σου λες : \" θελω να προχωρησω \"
καλο βραδυ :)
keep εμεις προσωπικα σε αγαπαμε γιαυτο που εισαι.
παντως νομιζω κατι τρεχει με την αγωγη σου ψαξε το βρε νικο .
το κακο με εσενα ειναι οτι ξερουν το προβλημα σου ,να φυγεις να πας καπου να μην σε ξερει κανεις και να κανεις μια νεα αρχηδεν υπαρχει αλλη λυση.
κοτζαμ αντρας εισαι δεν εισαι μπεμπης.
απλαοταν δεις και δεν πας καλα να κλινεις ενα σιντομο ραντευου με τον γιατρο και να το διορθωνεις,
τις περισσοτερες φορες εισαι καλα.οταν δεν εισαι κανε αυτο π σου ειπα να πηγενεις στον γιατρο και προσπαθησε να μην καταλαβει κανεις τιποτα οτι εχεις καπιο προβλημα.
σε καταλαβενω παντως και εγω νιωθω εντελως διαφορεςτικια απο τους γυρω μου.κατι με χωριζει κ δεν ξερω τι.πολλες φορες βαριακουω και δεν καταλαβενω τι λενε οι αλλοι,αλλες φορες γελανε και νομιζω το κανουν για μενα και μερικες φορες οταν μιλαω με καποιον ντρεπομαι να τον κοιταξω στα ματια η μιλαω σαν καθηστεριμενο.
μακαρι να μην ειμασταν τοσο διαφορετικοι αλλα ετσι κιπ γεννηθηκαμε ετσι θα μεινουμε και σε οποιον γουσταρει.απλα ας προσπαθησουμε να αλλαξουμε λιγο ορισμενα πραγματα π ειναι ευκολα,
κιπ περνεις τα φαρμακα σου?
αν παλι αποφασησεις να μινεις με τους δικους σου κοιτα να μην δινεις σιμασια οσο κινα πονας απο τους γυρω.
εσυ ειπες οτι ξερεις οτι εισαι τρελος και το ξερουν και οι αλλοι αλλα δεν σε νοιαζει αρκει να περνας καλα.ετσι δεν ειπες?και οσο για την κοπελα πυστευω οτι επειδη εισαι κλειστος τυποςπεριμενε απο εσενα κανενα γλυκολογο γιατι προφανος σε ηθελε και σε ποθουσε αλλα με την συμπεριφορα σου την εκανες να αδιαφορει.
Οποτε φτανουμε σε δυο συμπερασματα...ή αυτοι δεν ειναι ανθρωποι ή εγω ειμαι καθυστερημενος και αυτοι παλι δεν ειναι ανθρωποι....τωρα αν μου λενε οτι με αγαπανε στα @@μου...
δεν εισαι καθηστερημενος και το ξερεις,απλα μην δινεις σιμασια.
και αμαν πια με τα @@ σου.συνεχεια για αυτα μας γραφεις.:P
σε ξινουνε?:P:P
Τουλαχιστον οσες γνωριμιες ειχα τωρα και οφειλαν να με βοηθησουν....γιατι για το ανωνυμο πληθος που μπορει να πεταξει καμμια μαλακια στα @@μου.
Δεν καταλαβαινεις τα επιπεδα μοναξιας panikoula...και της εξαθλιωσης τρεξε μια προσωμοιωση στο μυαλο σου.
keep γραψε τους ολους στα παλοαιτερα των υποδηματων σου.σε καταλαβαινω εως εαν βαθμο γιατι και εγω μενω σε μικρη επαρχιακη πολη που οποιοδηποτε ψυχικη διαταραχη θεωρειται κατι σαν ταμπου.ξερεις ποσες φορες ειδα τους αλλους να γελανε μαζι μου επειδη ειμαι αλκοολικη?ξερεις οτι οσο μιλουσα για την αγχωδη διαταραχη ποσα σχολια ακουσα?και απο τοτε που ζητησα βοηθεια και αποφασισα να το κοψω που ειναι ολοι αθτοι οι φιλοι που κερνουσαν τα σφηνακια?πιος ερχεται να μου κανει μια ωρα παρεα?κανεις!δεν αξιζει να ασχολεισαι,δειξε δυναμη και επικεντρωσου σε σενα και στον αγωνα σου!βλεπεις ποσοι σε εκτιμανε εδ μεσα και σε νιωθουν..αυτο κατι σημαινει.ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ KAI κοιταξε μπροστα.η ευτυχια κρυβεται στις στιγμες.εισαι αξιολογος ανθρωπος κεεπ και το εχεις αποδειξει.τωρα αν καποιοι το αγνοουν αγνοησε τους και εσυ:)