θελει φοβερο ψαξιμο αλλα βρισκεται κατι:):):)
Printable View
θελει φοβερο ψαξιμο αλλα βρισκεται κατι:):):)
σ\'ευχαριστω ολγακι για την στηριξη
να εισαι παντα καλα:)
γεια και απο εμενα!
το θεμα φερρουλα νομιζω δεν ειναι να βρειτε μια κοινη συνισταμενη,να λετε δηλαδη κατι που θα ευχαριστει και τις δυο σας..δεν νιωθεις ομορφα μονο και μονο που αφου αγαπας την αδερφουλα σου την κανεις να αισθανεται ωραια?φανταζεσαι ποσο καλο θα της κανει να μιλαει μαζι σου?εσυ δεν εισαι η καλυτερη της φιλη?
η αδερφη σου εχει παρεες?βγαινει απο το σπιτι?
κανει πολυ παρεα με δυο παιδια που εχουν το ιδιο προβλημα με την αδερφουλα μου.ο ενας ειναι ψυχουλα(τους εχω γνωρισει).Quote:
Originally posted by melene
η αδερφη σου εχει παρεες?βγαινει απο το σπιτι?
ο αλλος ειναι ολιγον μαλακας και πολυλογας.
παντως εχει παρεουλες.
σημερα,πανω που ημουν καλα,παλι εγινε κατι και επεσε το ηθικο μου κατακορυφα.
απο τους γονεις μου παιρνω λεφτα καθε τριτη.
ομως επειδη εχω ξεμεινει απο λεφτα,ζητησα προκαταβολη 10 ευρω για σημερα.
το θεμα δεν ειναι οτι το αρνηθηκαν,αλλα ο τροπος που το αρνηθηκαν.
με βρισανε και μου ειπαν οτι αν ξαναζητησω προκαταβολη,θα μου κοψουν το χαρτζιλικι τελειως...
feroyla kalimera:)giati einai toso austiroi oi goneis s m me to xartziliki?opws eipes kai esi taminadika s eksoda einai oi kaka koles kai ta tsigara s nomizw.pisteuoyn akomi oti tha pareis ta lefta kai tha ta dwseis se mpires?einai dinaton meta apo toso agwna p kaneis na to pisteuoun auto?
βασικα ολγα μου ειναι εντολη του γιατρου μου να μου δινουν το χαρτζιλικι μονο την προκαθορισμενη μερα:(
δηλαδη μονο καθε τριτη?και αν ξεμεινεις μετα σου παιρνουν αυτοι πχ τσιγαρα και κτλπ?
ολγακι εχεις u2u
Quote:
Originally posted by ferro
σημερα,πανω που ημουν καλα,παλι εγινε κατι και επεσε το ηθικο μου κατακορυφα.
απο τους γονεις μου παιρνω λεφτα καθε τριτη.
ομως επειδη εχω ξεμεινει απο λεφτα,ζητησα προκαταβολη 10 ευρω για σημερα.
το θεμα δεν ειναι οτι το αρνηθηκαν,αλλα ο τροπος που το αρνηθηκαν.
με βρισανε και μου ειπαν οτι αν ξαναζητησω προκαταβολη,θα μου κοψουν το χαρτζιλικι τελειως...
όταν λες σε βρίσανε?
μου μιλησαν σε πολυ αυστηρο τονο αρκτουλα μου και πληγωθηκα.
παιδια δεν την αντεχω αλλο τη μανα μου.
ειναι ΚΕΡΒΕΡΟΣ.
πριν απο λιγο παλι μου πε με πολυ αυστηρο υφος \"κοιτα μην αγχωθεις την τεταρτη που θα παει η αδερφη σου στην γιατρο της\".
τι στο διαολο νομιζει γαμωτο μου?
οτι ειμαι φτιαγμενη απο σιδερο?
αφου ξερει οτι πασχω και γω απο δ.δ. και η διαθεση μου ειναι τρομερα ευμεταβλητη....
να κανω μια χαζη ερωτηση?Quote:
Originally posted by ferro
παιδια δεν την αντεχω αλλο τη μανα μου.
ειναι ΚΕΡΒΕΡΟΣ.
πριν απο λιγο παλι μου πε με πολυ αυστηρο υφος \"κοιτα μην αγχωθεις την τεταρτη που θα παει η αδερφη σου στην γιατρο της\".
τι στο διαολο νομιζει γαμωτο μου?
οτι ειμαι φτιαγμενη απο σιδερο?
αφου ξερει οτι πασχω και γω απο δ.δ. και η διαθεση μου ειναι τρομερα ευμεταβλητη....
γιατι δεν της ειπες
μαμα μηπως θα ηταν καλυτερα αντι να μου ζητας να γινω ελεφαντας να παμε μαζι με την αδελφη μου στον ειδικο?
πως θελετε να σας βοηθησουν οι ειδικοι σας αν πχ ο γιατρος της αδελφης σου δεν καταλαβει οτι εχει να κανει με ενα αγχογονο περιβαλλον και οχι μονο με ενα μεμονωμενο ασθενη?
μηπως η μητερα χρειαζεται περισσοτερο την θεραπεια απο τα κοριτσια?
να μυρισει τα νυχια του για να το καταλαβει η να φανει οτι θελει να κερδισει περισσοτερα χρηματα?
Βοηθηστε τον κοριτσι μου για να μπορει να σας βοηθησει καλυτερα και αυτος ...
βεβαια αν καθε επισκεψη κοστιζει καμμια 50 ευρω αλλα ο τα 50 και αλλο τα 100 η τα 150!
εκει τα παρατησα και στραφηκα στην εκπαιδευτικη ψυχολογια
Πως να τολμησω να ζητησω κατι τετοιο απο μια οικογενεια που μετρανε οι ανθρωποι τα εξοδα τους ...
εκει χρειαζεται η καρτα υγειας και η προστασια της οικογενειας απο το κρατος προνοιας ...
ειμαι χαλια παλι.
δεν κοιμηθηκα καθολου καλα.
κοιμηθηκα 5 ωρες και αυτες με διαλλειματα.
προσπαθησα να ξανακοιμηθω αλλα μολις με επαιρνε ο υπνος τιναζομουν πανω.
ειμαι σκατα.....