Καλημέρα.. Πήγες γιατρό; Τι είπατε;
Printable View
Πήγα. Τι να πει? Να αδιαφορώ σε αυτά τα συμπτώματα.
Πήγα και σε νευρολόγο μετά . Κλινική εξέταση τελεια
E οκ το βασικό είπε. Δεν είπε μόνο αυτό. Την ουσία έγραψα.
Έλα Γιωργαρα
Τώρα είδα την απάντηση σου. Συγγνώμη. Όταν μου έγραψες ήμουν καλύτερα. Τώρα όμως σήμερα είμαι στα down μου.
Έλα Γιώργο. Πέρασαν 10 μέρες. Καλύτερα ειμαι. Πέρασα πάλι κάτι άγχη αλλά τώρα καλύτερα. Εσύ τι κάνεις?
Έλα Γιώργο. Εξαφανίστηκα. Συγγνώμη. Σκέφτομαι τα προβλήματα που έχω και με τα μάτια.
Έχω τις τελευταίες μέρες στα μάτια στις γωνιες κάτι flash spots. Συνήθως αυτό έχει να κάνει με τον βυθό του ματιού. Πήγα σε τρεις γιατρούς . Έκανα και στους τρεις βυθοσκοπησεις και ο βυθός είναι μια χαρά.
Αυτά εξακολουθούν όμως. Κάπου διάβασα ότι σχετίζονται με άγχος. Έχεις ακούσει εσύ πουρέ τέτοιο σύμπτωμα από άγχος?
Είσαι καλά εσύ? Πέρασε η πίεση?
Γεια σου Γιώργο
Τι κάνεις? Εκείνες τις μέρες που έγραψες παραπάνω ήμουν καλά. Είχαν φύγει οι λάμψεις στα μάτια αλλά εδώ και κάποιες μέρες γύρισαν. Και με έχουν αγχώδεις. Έχω προσέξει ότι εμφανίζονται σε στιγμές έντονης πίεσης αλλά και χαλαρότητας. Έχεις ακούσει για τέτοιο σύμπτωμα?
Εσύ καλά είσαι?
Πράγματι έχει κολλήσει το μυαλό μου εκεί. Και λέω μέσα μου "τώρα θα έρθουν, τώρα θα έρθουν" και ερχονται. Και υπάρχουν στιγμές που έρχονται κατά τη διάρκεια θυμού, στεναχώριας , άγχους, κακής διάθεσης κτλ.
Πήγα στο ψυχίατρο. Μου αύξησε το εφεξορ σε 300 mg τη μέρα. Και το Xanax.
Δεν ξέρω τι να κάνω . Με ενοχλούν πάρα πολύ
Τι βοήθεια να ζητήσω?
Είναι θετικο ότι αναγνωρίζεις πότε έρχονται όλα αυτά, άρα καταλαβαίνεις ποια είναι η αιτία και δεν είναι κάτι "δικό σου". Πρώτα παρατηρούμε τον εαυτο μας, βλέπουμε πότε μας συμβαίνει κάτι και σιγά σιγά το αλλάζουμε. Φαντάζομαι ότι στα εξήγησε και ο ψυχολόγος σου αυτά. Πας ακόμη έτσι; Πως είσαι σήμερα;