Quote:
Originally posted by Alobar
... καταρχάς, όταν μπαίνει ο Κρίνος σ\' ένα θρεντ, πρέπει να σιωπούν άπαντες διότι έρχεται να αποκαταστήσει την τάξη και να πατάξει το έγκλημα της έκφρασης προσωπικών θέσεων και απόψεων, ειδικά όσων έχουν να κάνουν με βιωματική γνώση - η οποία κατά τη γνώμη του δεν υφίσταται όπως επίσης δεν υφίσταται η ικανότητα σε κάποιους ανθρώπους να μπορούν να την χειρίζονται λίγο καλύτερα και αποδοτικότερα. Δε βαριέσαι...
Μωρε να βαριεσαι, βεβαιως και να βαριεσαι.
Γιατι αν νομιζεις οτι με τις προσωπικες επιθεσεις θα μπορεσεις να βγαλεις κατι, γελιεσαι.
Βλεπεις αρενες εκει που δεν υπαρχουν.
Τα υπολοιπα θα τα βρουμε στο τελος.
επίσης σε αυτό το θρεντ έμαθα πως ό,τι κατατέθηκε, προφανώς αποκομίστηκε από κάτι που μπορεί να άκουσε κανείς απ\' το μπάρμπα - Γιάννη τον καφετζή ή σε συνομιλία που είχαμε με την κυρά - Γιωργία την ώρα που απλώναμε τη μπουγάδα μας στην ταράτσα...
πες την καλημερα μου στο μπαρμπα γιαννη τον καφετζη....
επισης στην κυρα γιωργια να μην βαζει χλωρινη στη μπουγαδα γιατι κανει κακο....
γιατί όχι βέβαια, τί αποκλείει το γεγονός να έχουνε γνώσεις δε το κατάλαβα ακόμη, αλλά δε βαριέσαι και πάλι...
θες να ψυχαναλυσουμε καμια μπουγαδα η μπα?
παλι δεν βαριεσαι ομως?
οπότε, ας πάμε στις έρευνες - γιατί κοντέψαμε να δεχτούμε ως \'θέσφατον\' τον Γρίβα και μόνο - κι ο Θεός βοηθός, έστω κι αν δεν υπάρχει αδερφέ...
για κακη σου τυχη εβαλα παρα πολλα αρθρα περα απο τον γριβα.
Αρκετα πιο εγκυρα απο την μπουγαδα της κυρα γιωργιας.
Με ολο το σεβασμο βεβαια ε?
Ο θεος που επικαλεισαι, θα μας χρειαστει στο τελος.
η δική μου τοποθέτηση, όπως και αρχικά, έχει να κάνει βέβαια περισσότερο με την ύπαρξη διανοητικών διαταραχών, και δε κατάλαβα επίσης για ποιό λόγο δεν αποτελούν αυτές \'θάνατο\' για ορισμένους ανθρώπους που τις βιώνουν ίσως αργά και βασανιστικά... αυτό μπορεί να είναι και χειρότερος θάνατος, αλλά δε συνηθίζω να έχω το θράσσος να μιλάω για τα βιώματα άλλων, παρά μόνο να έχω τα αυτιά μου ανοικτά και να σέβομαι όσους ενδεχομένως υφίστανται χειρότερες καταστάσεις απ\' τις δικές μου. Το σίγουρο είναι ότι και έτσι μαθαίνει κανείς...
οποτε εσυ λες οτι υπαρχουν θανατοι απο χρηση κανναβις σωστα?
www.alopsis.gr
\"ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Αγαπητοί αναγνώστες της «ΑΛΛΗΣ ΟΨΕΩΣ»,
Σε απάντηση πολλών μηνυμάτων σχετικά με την προέλευση, την θέση και τους στόχους αυτής της ιστοσελίδας, θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τους επισκέπτες της ότι ο τόπος αυτός προέκυψε από την επιθυμία κάποιων φίλων λαϊκών - μέλη όλοι τους της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος - να ανταλλάσσουν, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάποια ενδιαφέροντα κείμενα που είχαν σχέση κυρίως με την θεολογική όψη κοινωνικών ζητημάτων που μας αφορούσαν ως ορθοδόξους χριστιανούς και πολίτες την Ελληνικής κοινωνίας.\"
Επετρεψε μου να μην εμπιστευομαι τους παπαδες που εφερες εδω σαν πηγη.
Θα προτιμησω τις υπολοιπες πηγες, σαν πιο εγκυρες.
Αν ειναι να παω στο κατηχητικο και να μουν για αποποινικοποιηση, μαλλον θα αργησω πολλες δεκαετιες.....
Ο θεος μαζι σου.