αφρουλα , κατι μου λεει οτι πρεπει να αλλαξεις θεραπεια...
ποτε πηγες για τελευταια φορα στον δικο σου γιατρο πριν μπεις στο νοσοκομειο?
Printable View
αφρουλα , κατι μου λεει οτι πρεπει να αλλαξεις θεραπεια...
ποτε πηγες για τελευταια φορα στον δικο σου γιατρο πριν μπεις στο νοσοκομειο?
πριν 10 μερες
θα ελεγα αν γινεται να τον επαιρνες τηλεφωνο και να του πεις ακριβως πως νοιωθεις γιατι πιστευω οτι ισως να φταινε τα φαρμακα και η δοσολογια....
ξερεις καμμια φορα , πρεπει η θεραπεια να βαδιζει αναλογα με το σημερα και οχι με το χθες...
Απο την ημερα που βγηκες απο το νοσοκομειο γραφεις οτι ηθελες να γυρισεις στην παλια συνταγη και φοβαμαι πως ισως ο γιατρος σου να μην ηθελε να σε δυσαρεστησει....
Αυτο που σου λειπει για μενα ειναι λιγη παρεα , να νοιωσης παλι επιθυμητη , να γελασει λιγο το χειλακι σου καινα ξεχασεις αυτα που περασες εκει....
παρτον αφρουλα και πες του τα οπως τα νοιωθεις σαν να ηταν ενας παλιος καλος φιλος ....
ειμαισιγουρος οτι μπορει απο το τηλεφωνο αν υπαρχει οικονομικο προβλημα για μια νεα επισκεψη να σε βοηθησει...
Αφρουλα γλυκεια μου μη στεναχωριεσαι!Προσπαθησε να εισαι δραστηρια με την εννοια να ξυπνας νωρις,να κανεις και καμμια δουλεια στο σπιτι,να περασει λιγος καιρος με τα τελευταια φαρμακα που σου εδωσαν μηπως και νοιωσεις καλυτερα και αν οχι ,αν συνεχιζεις να νοιωθεις σαν ζομπι οπως ειπες,τοτε ψαξε για αλλο ψυχιατρο !Σε μερικα κεντρα ψυχικης υγειας που ανηκουν στο δημοσιο φορεα υπαρχουν αξιολογοι ανθρωποι -ψυχιατροι.Αν αποφασισεις να αλλαξεις ψυχιατρο και θελεις πληροφοριες στειλε U2U
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ?Quote:
Originally posted by katerinaki
Αφρουλα γλυκεια μου μη στεναχωριεσαι!Προσπαθησε να εισαι δραστηρια με την εννοια να ξυπνας νωρις,να κανεις και καμμια δουλεια στο σπιτι,να περασει λιγος καιρος με τα τελευταια φαρμακα που σου εδωσαν μηπως και νοιωσεις καλυτερα και αν οχι ,αν συνεχιζεις να νοιωθεις σαν ζομπι οπως ειπες,τοτε ψαξε για αλλο ψυχιατρο !Σε μερικα κεντρα ψυχικης υγειας που ανηκουν στο δημοσιο φορεα υπαρχουν αξιολογοι ανθρωποι -ψυχιατροι.Αν αποφασισεις να αλλαξεις ψυχιατρο και θελεις πληροφοριες στειλε U2U
ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙς ΕΣΥ ΚΑΛΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ?
ε ναι βρε πανο τι να κανει διαφημιση δηλαδη ο ταδε η ο δεινα?σε ανοιχτο φορουμ γραφει ξερεις.
Δεν καταλαβαινω γιατι αντιδρας ετσι σε κατι που ειναι αυτονοητο στο forum.Θελεις να παιξουμε -ειπα -ειπες,εισαι καλος -κακος ?οπως σε αλλo post? Δεν παιζω !Quote:
Originally posted by πανος12345
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ?Quote:
Originally posted by katerinaki
ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙς ΕΣΥ ΚΑΛΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ?
ΗELENA ευχαριστω !
katerina μου ελπιζω να μη σου μεινει τετοια εντυπωση απο το φορουμ... μονο εγω κι ο πανος ειμαστε ετσι ;))))
Quote:
Originally posted by oboro
katerina μου ελπιζω να μη σου μεινει τετοια εντυπωση απο το φορουμ... μονο εγω κι ο πανος ειμαστε ετσι ;))))
Δεν με λενε Κατερινα ! Το κατερινακι, βολευει γιατι ειναι ευαλωτο!
αχου το
Μην μου κλαις θα τον κανω \'ντα\' το γιατρο εγω. ;)
Quote:
αχου το
Μην μου κλαις θα τον κανω \'ντα\' το γιατρο εγω. ;)
Φαινεται καθαρα οτι δεν εισαι ατομο εξαιρετικης ευαισθησιας!
Να το κοιταξεις αυτο !και κατι αλλο ,-τα φαινομενα απατουν-και τα ονοματα παραπλανουν ,ιδιαιτερα τα ουδετερα.
Μητσος ειναι το πραγματικο σου, ε?
Καλα δε λεω Βρασιδα?
δεν ειναι Ελενα διαφημιση το να εισαι αριστος ....Quote:
Originally posted by Helena
ε ναι βρε πανο τι να κανει διαφημιση δηλαδη ο ταδε η ο δεινα?σε ανοιχτο φορουμ γραφει ξερεις.
Γολγοθας ειναι οταν ο Ηρωδης που σε καταδικασε σε αυτον ειναι ο αρεστος!Ειναι αντιδεοντολογικοτατο να ειναι μυστικο το ποιοι εποφελουνται απο τους ελευθερους επαγγελματιες που ασκουν την Τεχνη της Ιατρικης απο αυτο εδω το φορουμ....Ειναι επισης αντιπαιδαγωγικο γιατι οδηγει στην νοοτροπια που καταληγει στο φακελακι! Οποιος εχει κανει λαθος να τα ακουει ανοιχτα και αν καποιος θελει παλι να τον υπερασπιζεται ανοιχτα ...
Ουτε στα δικαστηρια δεν γινεται κεκελεισμενων των θυρων
η διαδικασια ελεγχου της Ιατρικης Τεχνης !
Πεθανε ο Ασκληπιος! Ο τελευταιος του ιερεας , ο Ιπποκρατης , αλλαξε τον ορκο της Τεχνης .....
Ο ανθρωπος ειναι το αντικειμενο ....
Με δικαιωμα καθημερινου ελεγχου και κριτικης....
μην εισαι σιγουρος για τιποτα ομπορο!Quote:
βγηκα εξω μετα απο μια εβδομαδα και αισθανθηκα περιεργα.Σαν να ξερουν ολοι το προβλημα μου.