Εσυ ομως γιατι καιγεσαι να βαλεις μια στο σπιτι σου; Τελικα τι θες - να εισαι γυναικοκρατουμενος η οχι; Μηπως δεν ξερεις τι θελεις και σου βγαινει σε καταθλιψη;
Printable View
Άλεξ, μην ασχολείσαι αν γίνεται απο ένα άτομο η μία παρέα! Αλλά όλα μαθαίνονται αν αντιληφθούν πως είπες μια φορά ψέματα μετά θα σε δουλεύουν συνέχεια. Εγώ θα έλεγα πως αν ένας άνδρας έχει εμμονή με κάποιον τότε αυτός έχει χαλασμένο γκέι ραντάρ. Βγάζουν ζήλεια γιατί δεν αποδέχονται πως είναι δυστυχισμένοι και δεν τολμούν να φανταστούν πως κάποιοι απολαμβάνουν ότι τους αρέσει. Αν σου την ξανά πέσει τότε προκάλεσε τον να του δείξεις πόσο άνδρας είσαι. Αν αυτός έχει γυναίκα πες του να πας στο σπίτι του να σε δοκιμάσει, και να πάς έστω για πλάκα από έξω. πες πως ήρθες για αυτό που σου υποσχέθηκε... Ανάλογα και με την ηλικία, ζήτησε να σου φέρει κόρη, αδερφή, ξαδέρφη ότι έχει για να του φύγει η περιέργεια και στην τελική τόσες φορές που μου το είπες δεν μου κάθεσαι να δω πως είναι…για να το λες θα έχεις μεγάλη εμπειρία από άνδρες!
Ο ορισμός που δίνει ο Dennis ( link εδω https://youtube.com/shorts/y9dyGX47wjw?feature=shared ) για εμένα δεν είναι σωστός. Και εξηγώ υπάρχει άνδρας ο οποίος αντέχει να ζει χωρίς σεξ? Ακόμα και αν έχει πέσει κατάρα πάνω του και δε σταυρώνει γκόμενα ούτε στα 50 του, ποιος παραμένει ακούσια ινσελ την στιγμή που υπάρχουν άπειρες επιλογές για σεξ?
Για να μην παρεξηγηθώ ξανά δεν αναφέρομαι σε εμένα, γενικά το λέω.
Τι γνώμη έχετε για τους ινσελ? Κατ'εμέ είναι λάθος να βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους και να τους διακρίνουμε σε ινσελ και μη ινσελ, πόσο μαλλον σε μια εποχή που οι σχέσεις και το σεξ έχουν θεοποιηθεί. Εδώ κοπέλες από τα 14 πηδιούνται σαν τις κατσίκες xd
Υπάρχουν πολλοί άνδρες και γυναίκες χωρίς σεξ σε όλες τις ηλικίες. Άλλοι πληρώνουν για να βλέπουν αντί να κάνουν! Κάποιοι φοβούνται άλλοι έχουν μεγάλες προσδοκίες. Μπορεί να μην συναντάς διαθέσιμα άτομα. όλα είναι φυσιολογικά αλλά για το 2024 σε γενικές γραμμές βρίσκεις ότι ψάχνεις. Παλιότερα υπήρχαν και τα ροζ τηλέφωνα, αγγελίες σε εφημερίδες, προξενιό και οι γυναίκες ήθελαν να παντρευτούν δεν δοκίμαζαν πριν τον γάμο. Φλερτ τώρα δεν υπάρχει όπως γινόταν παλιά και δεν μπορεί ο κάθε άνδρας να βρει γυναίκα , ειδικά αν δεν έχει αυτοπεποίθηση. Όποιος θέλει βάζει αγγελία με αυτό που ψάχνει σε σωστό φόρουμ γνωριμιών ή για σεξ . Με τις τσόντες οι γυναίκες έχουν αυταπάτες δεν θα βρούν πορνοστάρ πρέπει να συμβιβαστούν με ότι κάτσει.
Δεν ήμουν ποτέ γκομενιάρης ούτε ξημεροβραδιάζομαι στα κλαμπ και γενικώς σαν άτομο πάσχω από μικρός από κοινωνική φοβία. Από τα σχολικά χρόνια ήμουν χαμηλών τόνων και δεχόμουν ατελείωτο bullying. Ποτέ δεν είχα κορίτσια φίλες. Πλέον είμαι 30 ετών και έχω μόνο έναν σταθερό φίλο 10 χρόνια πλέον. Μπορεί να είναι μονάχα ένας και να μην έχω παρέες, αλλά η φιλία είναι αληθινή. Είναι η μόνη αληθινή φιλία που έζησα ποτέ. Αλλά υπάρχουν μέρες που δεν τον βλέπω καθόλου και με πιάνουν ψυχολογικά και κατάθλιψη. Διαπίστωσα κιόλας τον τελευταίο καιρό ότι οι επισκέψεις στους οίκους ανοχής δεν μου προσφέρουν πια ικανοποίηση. Μου λείπει μια αγκαλιά, μια τρυφερότητα. Κατέβασα το tinder αλλά μέχρι τώρα δεν μπόρεσα να βγω με κάποια ραντεβού.
Αν μέσα στα επόμενα χρόνια δεν δω κάποια βελτίωση, μάλλον τα γραφεία συνοικεσιών θα είναι μονόδρομος
Βρες καμια γρια, θα το δεις το σεξ σαν αγγαρεια χαχαχα
Κανένας δεν ξέρει τι του φέρνει η ζωή. Στην τελική όλοι κάποια μέρα θα φύγουμε από τη ζωή. Σημασία έχει ότι περνάω καλά δεν έχω κανένα παράπονο από σεξ. Γιατί πιστεύεις ειλικρινά Remedy ότι οι παντρεμένοι είναι πιο ευτυχισμένοι? Δεν βλέπεις πόσοι χωρίζουν, κάνουν παιδιά, τα οποία μετά μεγαλώνουν με χωρισμένους γονείς? Τουλάχιστον εγώ δεν κάνω κακό σε κανέναν ούτε ζω εις βάρος κάποιου. Μια χαρά δουλειά έχω και δεν μου λείπει τίποτα. Και στην τελική καλύτερα να πηγαίνω στα μπουρδέλα παρά να είμαι σε τοξική σχέση όπου η άλλη θα με απατάει, θα με φλομώνει στο ψέμα. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου ο καθένας κοιτά την πάρτυ του και ας ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα.
Δεν έβγαλαν από μόνοι τους τον όρο ινσελ. Ζούμε σε μια κοινωνία στην οποία από την εφηβική ηλικία ..πρέπει.. να είσαι ο γαμιάς της παρέας, να βγάζεις γκόμενες κτλ. Όσοι δεν φέρονται έτσι μένουν στο περιθώριο. Η ίδια η κοινωνία απορρίπτει τους ινσελ επειδή ζούμε ακόμα εν έτει 2024 σε μια κοινωνία, στην οποία ο άνδρας πρέπει να έχει το ένα το άλλο. Οι γυναίκες αρκεί να έχουν σεξι σώμα και τρέχουν από πίσω τους οι άνδρες. Για δες βιντεο από Αμερική μεριά να δεις τι γίνεται. Που αν δεν είσαι κανένας πλούσιος από το Beverly Hills με αμαξάρα δεν σε κοιτάει καμία. Αλλά έτσι είναι οι δυτικές κοινωνίες. Το καπιταλιστικό σύστημα έτσι λειτουργεί. Και αυτό διαφθείρει τις ανθρώπινες σχέσεις στον βωμό του χρήματος
alex942023 φιλε εχεις δικιο ζουμε σε ενα κοσμο που η επιφανειακότητα βασιλευει κι ανωριμοτητα η ψυχικη . ετσι εμαθαν οι ανθρωποι σε ενα φενεσθεν να υπαρχουν κι να ζουν σε ενα κοσμο ψευτικο δεθενιας .