Καταρχήν ποια είναι η Όλγα; Επίσης δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπαρχουν
Printable View
Τελικά δεν θα μπορέσω να βρω ποτέ ταίρι όντας χοντρούλα …..????????????
Tιποτα δεν ειναι βουνο οταν το θες πραγματικα ..
Επειτα τα παραπανω κιλα δεν ειναι μονο θεμα συντροφικοτητας ειναι και σταση ζωης ,εχει να κανει με την υγεια σου ..
Περπατας καθολου ;
Δες το όφελος που θα αποκτησεις στην ζωη σου και τοτε καμια προσπαθεια δεν ειναι βουνο ..Χρειαζεσαι ενα καλο διαιτολογο και πειθαρχια ..
Απο μονη σου δεν προκειται να χασεις τιποτα ..
Κανε πρωτα μια ουσιαστικη προσπαθεια με θεληση και πεισμα και υστερα μπορεις να πεις το οτιδηποτε .
Αλλιως αποδεξου τον εαυτο σου οχι μονο με τα παραπανω κιλα αλλα με το γεγονος αυτα τα κιλα να αρχισουν να σου βγαζουν περισσοτερα θεματα υγειας ..
Αν με ρωτας αυτο για εμενα εχει σημασια ,η υγεια μας και οχι αν μας αποδέχονται οι αλλοι εφοσον εμεις οι ιδιοι ειμαστε καλα με το σωμα μας ..Μεγαλωνουμε οπως ειπες και εσυ και πλεον τα παραπανω κιλα και η απουσια σωματικης ασκησης θα μας κανει να αρρωστήσουμε και αυτα ειναι δυσκολα προβλημα ....
Εγώ θέλω να μου λύσετε την εξής απορία αυτοί που καπνίζουν δεν επιτρέπεται να παντρευτούν οι γκευ που δεν καπνίζουν επιτρέπεται να παντρευτούν θέλω κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό
Τα παιδιά στην δουλειά μου λένε ότι πρέπει να αδυνατήσω για να βρω κάποιον
ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠ ΣΕΝΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙς ΚΙ ΕΣΥ ΑΠ ΕΚΕΙΝΟΥς ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΕς ΑΠ ΕΚΕΙΝΟΥς ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥς ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ??