πρεπει να πας σε ενα ψυχίατρο να του τα πεις ολα αυτα κι να του ζητήσεις στήριξη σε οτι περνάς ξερει τι πρεπει να κανει κι να απαλύνει τους φοβους σου . αρκει να πας σε εναν σωστο ανθρωπο να σε νοιαστει οπως πρεπει .
Printable View
πρεπει να πας σε ενα ψυχίατρο να του τα πεις ολα αυτα κι να του ζητήσεις στήριξη σε οτι περνάς ξερει τι πρεπει να κανει κι να απαλύνει τους φοβους σου . αρκει να πας σε εναν σωστο ανθρωπο να σε νοιαστει οπως πρεπει .
με το τηλεκοντρόλ δηλαδή ?? Σε λίγο θα πιστεψω ότι υπάρχει και νόμος που το επιτρέπει ..
Μέσα στην μέρα επίσης μικραίνει το στόμα μου σιρυκνώνεται
Επίσης κάτι παθαίνουν και τα κόκαλα μου αν και το ασβέστιο στις εξετάσεις μου είναι μια χαρά, μπορεί και να τις αλλάζουν σετάκι με τα κρυφά κουρέματα εε ή φανταστικό και αυτό από το άγχος ??
Επισης η μάνα μου και η αδερφή μου είναι ολοφάνερα κλέφτρες που ζουν φανερά από τις κομμένες κοντές μου τρίχες
η μάνα μου έχει πάντα το ίδιο κούρεμα και ίδιο χτένισμα καρέ στους ώμους με αφέλειες, πάντα το ίδιο δεν το αλλάζει ποτέ, λέτε να παθαίνω άγχος από το ίδιο της χτένισμα και έτσι να γίνεται ??
Επίσης παίρνει τα κλειδιά από τις πόρτες του σαλονιού και της σκάλας και της κεντρικής εισόδου και τα κρύβει, λέτε να μην ξέρει τπτ εε ?? ή να το κάνει για να με επιτηρεί μην και αυτοκτονήσω βρεε??
επίσης η μάνα μου όπως και η αδερφή μου παίρνουν αντικαταθλιπτικά προφανως με χαπακωνουν και μένα στα κρυφά
καλησπερα, προτεινω να εμπιστευεσαι τους θεραποντες γιατρους σου και την οικογενεια σου να κανεις οτι σου λενε να περνεις κανονικα τα φαρμακα σου επισεις να καταλαβεις οτι οι περισσοτεροι φοβοι σου και ελλειψη εμπιστοσυνης προς την οικογενεια σου ειναι αποτελεσμα της ασθενειας σου.
οσο πιο γρηγορα αποδεχθεις τα παραπανω τοσο γρηγοροτερα θα αναρρωσεις και θα ζεις οπως οι περισσοτεροι ανθρωποι.
το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
καλη επιτυχια!!
Αν μετρήσεις το μήκος από τα μαλλιά σου κάνεις δεν θα σου τα κόψει!!!
Τα μαλλιά σπάνε μόνα τους , σε όλους συμβαίνει και πέφτουν τρίχες κάποιοι έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα.
Για να αγοράσεις φάρμακα πρέπει να τα γράψει γιατρός και ο φαρμακοποιός έχει το ΑΜΚΑ για να σου τα δώσει. Όλα είναι νόμιμα και βοηθάνε για να μην επαναλαμβάνεις συνέχεια τις σκέψεις σου. Κόλλησες στο κούρεμα που έγινε μια φορά αλλά δεν επαναλαμβάνεται καθημερινά εσύ το σκέφτεσαι. Τα μαλλιά μας δεν μεγαλώνουν όσο φανταζόμαστε και δεν έχουν αξία για να τα πουλήσεις.
Για να καταλάβεις μια γειτόνισσα 70 χρονών κάθε μέρα λέει πως τις κλέβουν τα φορέματα και φωνάζει να τις τα φέρουν πίσω...
Για τα ναρκωτικά που διάβασες εκείνα τα παίρνουν όσοι βγαίνουν έξω και κάνουν κακίες πράξεις σε αγνώστους δεν τα δίνουν μέσα στο σπίτι και όσες μέρες κι αν περάσουν ανιχνεύονται στις εξετάσεις.
[QUOTE=nikos2;1243501]το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. /QUOTE]
Παραλήρημα ήταν η διάγνωση ψυχιάτρων στην κλινική που με έβαλαν
Ίσως και αποτέλεσμα φτωχιας η σχέση με την οικογένεια θα έλεγα εγώ
το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης