Θυμάμαι το 2017 χάλια για κάποιους μήνες κι μετά πάλι 2019,μετά 2021 και τώρα 2024 και κάθε φορά και χειρότερα παιδιά αυτό έχω να πω.. σκέφτομαι πως θα αντέξω να πάω 40 χρόνων μου φαίνονται τα χρόνια ένα μεγάλο βουνό
Printable View
Θυμάμαι το 2017 χάλια για κάποιους μήνες κι μετά πάλι 2019,μετά 2021 και τώρα 2024 και κάθε φορά και χειρότερα παιδιά αυτό έχω να πω.. σκέφτομαι πως θα αντέξω να πάω 40 χρόνων μου φαίνονται τα χρόνια ένα μεγάλο βουνό
Στην ζωή σ τι άτομα έχεις δίπλα σ?
Εγω παιδια πλεον δεν διασκεδαζω ,ουτε χαιρομαι .Το μονο που σκεφτομαι ειναι το πως θα το ξεπερασω.Το κανετε εσεις αυτο?
Πόσο ετών είσαι φίλε Μ?
25 κοντευω 26
Σπουδαζεις-δουλευεις?μένεις μόνο η με γονείς?φίλους έχεις?κοπέλα?βγαίνεις έξω?
Σου φενονται λιγα περιεργα αυτα που λεω ε? Εσεις δεν σκεφτεστε ετσι?
Κοπελα δεν εχω ,και απο φιλους λιγους μετρημενους .Γενικα με εχει φερει πολυ πισω το θεμα αυτο εχω κλειστει στον εαυτο μου και το μονο που σκεφτομαι ειναι πως θα το ξεπερασω ,εγινε και αυτο εμμονη .Αλλαδεν φευγει
Αδερφέ Μ δν είμαστε εδώ για να σχολιάζουμε αλλά για να αλληλοβοηθιομαστε εγώ δν είμαι καλά λόγο θεμάτων υγείας που με ρίχνουν ψυχολογικά πολύ και χάνω την ζωή Μ λόγο σκέψεων που κάνω και κλαιω τπτ άλλο....
Δν παρεξηγουνε αδερφέ Μ ειλικρινά συγγνώμη αν το πήρες έτσι εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να αναλύω γραπτώς όλα τα ενδεχόμενα γτ πάντα σκέφτομαι ορθολογικά για να βοηθήσω όσο μπορω
Στο απάντησα μεσα στο originally posted
Καταλαθος τα ερωτηματικα (φταει εδω το forum ) ενα emoji εβαλα δεν ξερω τι παθαινει