SORRY EKNEYRIZOMAI ADIKA?ETSI GIA NA KSERW...O TYPOS EXEI ENA YFAKI...
Printable View
SORRY EKNEYRIZOMAI ADIKA?ETSI GIA NA KSERW...O TYPOS EXEI ENA YFAKI...
re si pano imarton
PANO GET A LIFE..KALYTERA BGES ESY EKSW MPAS KAI XA;ARWSEIS KAI ASE EMENA!Quote:
Originally posted by πανος12345
σβησε το βιντεο!Quote:
Originally posted by sunset
ΟΛΓΑΚΙ ΑΧ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ..ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΡΙ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΛΟΛ!
το λεω καλααυτο το χαζοκουτι που παιζει ταινιες η πρεπει να στο πω ντι βι ντι για να καταλαβεις την ωρα που γραφεις εδω!
Μια ταινια την κρινουνε , μονο αυτοι που την εχουν δει!!!!!!!!!!!!!!
Οι διάλογοι είναι όλα τα λεφτά στα τρεϊλερ σου, σανσετ. Βροχή πέφτουν οι ατάκες. :P
EE KATSE NA MHN DIAFHMISW THN TAINIA?TI XORHGOS EIMAI!LOL DHL KAI NA MHN HTHELES NA DEIS TH TAINIA ME TOSA POY LEW:D
Το Borat το εχετε δει? Εχει πολυ πλακα.. Αλλα ισως πολλοι τη θεωρησουν χαζη.. Εξαρταται απο τα γουστα το καθενος.. Επισης το Charlie Bartlett, με ενα παιδι που το παιζει ψυχιατρος.. πλακα εχει..Επισης το Marley and Me (χαριτωμενο και συγκινητικο). Για \"βαριες\" αλλα καλες θα προτεινα το El Laberinto del Fauno(Guillermo del Toro) και El Orfanato .. ειναι θριλερ αλλα πραγματικα ποιοτικες ταινιες.. Απο φαντασιας το Inkheart και Bedtime stories (δε μου πολυαρεσε εμενα αλλα ειναι ελαφρια και παιδικη). Αυτα μου ηρθαν τωρα χωρις να ειναι οι αγαπημενες μου (εκτος απο τις ισπανικες που οντως ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες).
Α επισης και το Role Models και το Yes Man (καλουτσικες και χαλαρωτικες).
A, επίσης να προτείνω το Thumbsucker το οποίο και πολύ γέλιο έχει και χαριτωμένο είναι και έχει σαν κύριο θέμα τι σημαίνει να χαλαρώνει κανείς!
ωραια γραφω και σημειωνω το υλικο προς παρακολουθηση:)
Quote:
ξερεις ποσα σανσετ εχω δει πριν σε γνωρισω?Quote:
Originally posted by πανος12345
σβησε το βιντεο!Quote:
ΟΛΓΑΚΙ ΑΧ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ..ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΡΙ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΛΟΛ!
το λεω καλααυτο το χαζοκουτι που παιζει ταινιες η πρεπει να στο πω ντι βι ντι για να καταλαβεις την ωρα που γραφεις εδω!
Μια ταινια την κρινουνε , μονο αυτοι που την εχουν δει!!!!!!!!!!!!!!
το σπιτι του ηταν η καρτ ποσταλ τους!
οποιος δεν εχει δει το RAIN MAN ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
PANO GET A LIFE..KALYTERA BGES ESY EKSW MPAS KAI XA;ARWSEIS KAI ASE EMENA!