Δεν ξερω κατα ποσο ειμαι \"παρανοϊκος\" αλλα εγω εδω δεν καθομαι ουτε νεκρος.
Printable View
Δεν ξερω κατα ποσο ειμαι \"παρανοϊκος\" αλλα εγω εδω δεν καθομαι ουτε νεκρος.
Καλημερα Πανικουλα:)
Νικο η μονη αρνητικη κουβεντα πουε χεις ακουσει ειναι αυτη που σου ειπε ο αλλος στην δουλεια?Γιατι νομιζεις οτι πρεπει οπωσδηποτε να λενε κατι για σενα?Κ ξαναειπαμε μην μιλας για τον εαυτο σου ετσι.
Νικο Οταν λες οτι δεν εχεις ακουσει τιποτα σαν να μην υπαρχειςτι εννοεις?θετικο η αρνητικο?
Τιποτα...σαν να μην υπαρχω...τι λενε για μενα εδω ξερω οτι νομιζουν οτι τρελλαθηκα...αλλα κουβεντα τιποτα....ξερεις νικο σε εχουν για τρελλο σε εχουν για ατομο με ψυχολογικα...τιποτα στα ισια...τιποτα....δεν υπαρχω...καραγκιοζηδες πετανε σποντες κλπ αλλα να μου πουν κατι στα ισια τιποτα.
Στα κομματια ολοι....εφυγα.
Ξερεις τι ειναι να μιλανε για σενα σαν να μην υπαρχεις...ε λοιπον αντιο απο μενα.
Ξερεις τι ειναι να σου λενε ενα καρο μαλακιες...να κανουν τις φωνες να προσπαθουν να σε τσακισουν με χιλιους τροπους...ε λοιπον δεν πεφτω παρτετο χαμπαρι...τα μαζευω και φευγω.
και ναι εχω παθει ακομα και επιλεκτικη κωφωση στην μαλακια.
πραγματικοτητα ολα αυτα...ΝΑΙ.
ΑΝΘΡΩΠΟΣ εχω παψει να ειμαι ανθρωπος.
Νικο το ξερεις οτι ενα ατομο που εχει ψυχολογικα δεν ειναι τρελλο.Το ξερεις καλυτερα απο μενα,εχεις ψαξεις το θεμα αρκετα.Καπου ειπες για την ταμπελλα που σου κολλησε ο ψυχιατρος κ ενα μελος [δεν θυμαμαι ποιο]απαντησε οτι εμεις κολλαμε την ταμπελλα στον εαυτο μας.Κ ειχε απολυτο δικιο.
Ξερεις πολυ καλα οτι τα ψυχολογικα προβληματα θεραπευονται ,χρειαζεται μονο σωστη διαγνωση κ θεραπεια.
αλλα λιγη υπομονη...
λιγη υπομονη μονο να φυγω.
θα υποφερω λιγο ακομα ναι αλλα θα φυγω...οχι ουτε ψυχολογικα μπορει να μην εχω...απανθρωπια αντιμετωπισα...μονο αυτο.
και θα προσαρμοστω τελεια στο νεο μου περιβαλλον γιατι αν καποιος εχει γνωρισει τον ΠΟΝΟ αυτος ειμαι ΕΓΩ.
γιατι δεν συμμετεχω...αφου λενε για μενα?
Οχι δεν θα συμμετασχω...προτιμω να πεταξω τη ζωη μου...παρα να ειμαι μες την ενταση....για το αν πει καποιος μια παπαρια...οχι φιλοι μου...μου εχουν πηδηξει το μυαλο καλα αλλα θα αντεπεξελθω.
Νικο ειπες παραπανω οτι κανουν τις φωνες?Τι εννοεις?