Χαχα ήπια....ωχ λες;;;:)
Printable View
τρομερο το παραλιακο κομματι απο κορωνη μεχρι καλαματα σχεδον....και το ορεινο κοντα στη βυτινα..
το νερο δεν ξερω κιπ παντως το κλιμα οντως...αρκετα βαρυ καλοκαιρι πχ και εκανε ψυχρουλα..το χειμωνα δε το συζηταμε με πατατουκα και σκουφο :P:P
Ναι ειναι ωραια...Quote:
Πάντως κηπ μου άρεσε η Πελοπόννησος, γιατί είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τα μέρη που έχω συνηθίσει...
Ωχ κoλλησες την ασθενεια:PQuote:
Εγω εμφιαλωμενο:P
ελενα γλυστριδα εφαγες σημερα?
ειχα να σε ακουσω κανα μηνα :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Ρεμ, δε θυμάμαι αν το είχα κάνει...μάλλον όχι αλλίώς θα το θυμόμουν...:(
Καλαμάτα-Σπάρτη φοβερή διαδρομή μέσα από τον Ταΰγετο...
χωρισα σου κανει αυτο για λογοσ?
η μαλλον με χωρισαν ?
πάντως κηπ...να ξέρεις πως όλες οι κλειστές κοινωνίες έτσι είναι....εδώ που έχω νοικιάσει το εξοχικό γίνεται χαμός απο κουτσομπολιό....τους περνούν όλους από μικροσκόπιο. Μιας γειτόνισσας το παιδί, επειδή είναι δυσλεκτικός τον εχουν βγάλει με ψυχολογικά προβλήματα....τραγική ιστορία. Μέχρι η σχέση με την κοπέλα του πήγε να χαλάσει....
:)))Quote:
Originally posted by keep_walking
Ωχ κoλλησες την ασθενεια:PQuote:
Εγω εμφιαλωμενο:P
Έχω 3 χρονάκια να κατέβω, θα έφυγε λες κηπ μου η επίδραση; :)
Έλενα κουράγιο και δύναμη...Κάθε τέλος και μία νέα αρχή καλή μου...Quote:
Originally posted by Helena
η μαλλον με χωρισαν ?
να κάτι που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε.......αν φυσικά το θες και έχεις όρεξη...πάντα βοηθάει μια δεύτερη, τρίτη, τέταρτη, πέμπτη....έκτη....έβδομη....και όσοι πιστοί προσέλθουν....γνώμηQuote:
Originally posted by Helena
η μαλλον με χωρισαν ?
οχι τωρα γιατι ετοιμη ειμαι να βαλω τα κλαματα παλι οπως χτες..
καπια στιγμη ισως...:)
Δεν ξερω...η επιστημη δεν εχει αποφανθει ακομα...το ερευνουν:P
παντως κιπακο αν και πολυ διακριτικο εκ μερους σου δεν θα ηταν και τοοσο κακο να ρωταγες ποιος ποια ηταν αυτο το μελος .λεω εγω τωρα :P