Originally Posted by
Calypso26
Καλησπερα! Εχω και εγω εκτακτες υπερκοιλιακες εδω και 6 μηνες και με ταλαιπωρουν.. εβαλα χολτερ εδειξε 3500 εκτακτες, εκανα τριπλεξ ολα φυσιολογικα.. Ο καρδιολογος συνεστησε να παιρνω μαγνησιο καθε βραδυ το οποιο κ παιρνω εδω κ 4 μηνες περιπου και φυσικα δεν βλεπω διαφορα.. οι εκτακτες συνεχιζονται απλα καποιες μερες ειναι καλυτερες απο αλλες. Εχω παρατηρησει πως αναλογα με τον κυκλο μ αλλαζουν κ εκεινες. Δλδ λιγο πριν την περιοδο κ κατα τη διαρκεια της περιοδου μ ειναι πολυ εντονες, ενω μετα ειναι καπως καλυτερα.. Μενω Αγγλια και σε λιγο καιρο θα παω Ελλαδα για να επαναλαβω το χολτερ αλλα ειμαι πολυ φοβισμενη για το τι μπορει να ειναι.. φοβαμαι για καρδιακη ανεπαρκεια κλπ..
Ειμαι 31 και εδω και καιρο δλδ απο τοτε π γεννησα τα διδυμα μ περναω περιοδους μεγαλου αγχους κ στρες στη καθημερινοτητα μ. Και ειδικοτερα ακριβως ενα μηνα πριν αρχισουν οι εκτακτες βιωσα καποια πολυ ασχημα γεγονοτα.. Πιστευει καποιος πως αυτο μπορει να πυροδοτησει τις εκτακτες; Προσπαθω να ηρεμησω αλλα αυτες ειναι εκει παντα καθε μερα.. Και μπορει καποια κοπελα να μ απαντησει για τον κυκλο εαν συμβαινει κ σε εκεινη;; Και πως το αντιμετωπισουμε πως σταματανε;