Τι έγινε μπήκε όλο το νηπιαγωγείο να κάνει επίθεση? Και το ήξερα ότι μύρισα λεμόνια
Printable View
Τι έγινε μπήκε όλο το νηπιαγωγείο να κάνει επίθεση? Και το ήξερα ότι μύρισα λεμόνια
Η Remedy τόσα χρόνια που είναι εδώ μέσα έχει βοηθήσει άπειρα μέλη με συζητήσεις, συμβουλές και παροτρύνσεις, και έχει βγάλει άτομα από αδιέξοδα και της λένε και ευχαριστώ.
Εσείς ποιον έχετε βοηθήσει; Μόνο να λασπώνεται το προφίλ της σας νοιάζει γιατί μάλλον επειδή είναι και ντόμπρα κάποια φορά σας έχει πικράνει. Τόσο πολύ σας έχει πικράνει που δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε;
Η Remedy ναι κατά την γνώμη μου δεν θα φάει ποτέ μπαν γιατί δεν βρίζει σαν σκατόψυχη όπως ο frutlander, και αν πάρει η Remedy μπαν ποιοι θα μείνουν εσείς; Που δεν έχετε βοηθήσει κανέναν;
Ρε άντε ξεκουβαλάτε από εδώ χάμω. Και ναι μπαίνει τόσα χρόνια γιατί είναι η διασκέδαση της. Εσείς δεν μπαίνετε σε σάιτ ενημέρωσης πχ κάθε μέρα; Έτσι κι εκείνη μπαίνει εδώ. Γιατί να ντραπεί; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
Εσείς να ντρέπεστε που βρίζετε σαν παρανοϊκοί ένα μέλος που έχει προσφέρει τόσα πολλά εδώ μέσα.
Τελικά είναι διαχείριση η Remedy ή δεν είναι; Γιατί 2 προτάσεις γράφεις και οι 2 είναι αντιφατικές. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Ζημιά θα κάνει το φόρουμ στον εαυτό του δηλαδή little με το να διώχνει μέλη; Πολύ ωραία λογική. Έτσι θα έπραττε ο κάθε νοήμων άνθρωπος πιστεύω όπως πολύ καλά τα λες.
Έχεις πολύ υψηλό iq.
Πιστεύω ότι ένα λεμόνι μπορεί να σκέφτεται και καλύτερα :Ρ
Μα μη λέμε και βλακίες τώρα. Θέλει τέχνη να γράψεις 2 προτάσεις μόνο που η μία να αναιρεί την άλλη.
Κοίτα το λες και κοπλιμέντο που φτιάχνουν νέο μέιλ, νεο προφιλ για να τραβήξουν τη προσοχή της Ρέμεντι και μόνο.
Εδώ μιλαμε για εμμονή.
Και την έχουν και ψηλά στα μάτια τους , γιατί της δίνουν όλο και υψηλοτερες βαθμίδες εξουσίας.
Πρώτα είναι αλώβητη από τη διαχείριση, μετά έχει στρατιά υποστηρικτών, τσιφλίκια, μετά ΕΊΝΑΙ η διαχειριση η ίδια...
Νεξτ απ, είναι πρόεδρος μυστικής οργάνωσης
μην μαρτυρας ρε sparrow!!
Μονόλογο κανεις πάλι ; :p ΧΑΧΑΧΑΧΑ Είναι που έχεις ζωή!
Βρε μήπως όντως σε έχουν κλείσει πουθενά που πε και το άλλο μέλος;
Μα εσύ απαντάς 24/7 εδώ μέσα. Και μάλιστα από 3-4 προφιλ και ποιος ξέρει πόσα άλλα επί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ βάσεως.
Έχεις εμμονή πάντως μαζί μου. Ο άλλος σε σκυλόβρισε αλλά πάλι με εμένα ασχολείσαι. Τα ταν η ζήλια ψόρα! Περαστικούλια και συνέχισε τον μονόλογο...Τζάμπα θέατρο είσαι.
Αν είσαι στην διαχείριση δεν σημαίνει πως έχεις αγοράσει το φόρουμ! ;) Εχει τεράστια διαφορά αλλα το IQ σου δεν σου επιτρέπει να το κατανοήσεις. ;) XAXA Οπότε τίποτα αντιφατικό δεν είπα απλά δεν σου κόβει.
Όπως το πες το έχει κάνει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! Πολύ επιτυχημένο σχόλιο! Είναι ακριβώς έτσι !
Στην ΡΕΜΕΝΤΥ και ολα τα αλλα προφιλ είπες όπως βλέπουμε πως μας γράφει από το ΔΑΦΝΙ ! Τώρα που αυτή διάβασε πως το έγραψες για εμένα ....μόνο ο Θεός ξέρει! Από εκεί καταλαβαίνουμε πως δεν μπορεί μια πρόταση να καταλάβει. Τρέχα γύρευε δηλαδή.
Next top rapist??? ....Ε όχι και βιαστής . Σεξομανια με δόση διαστροφής , γητευτης γυναικών , λάτρης κινκυ καταστάσεων και γενικά απελευθέρωτη οργασμού με λες . Το αντίθετο μάλιστα να σου ζητάνε σεξ , σχέση , γουατεβερ και να κάνεις πίσω πριν μπει το πουλάκι και μετά να ακούς ....είναι γκευ , δεν του σηκώνεται κλπ ...βέβαια αυτό όπως δηλώνω εξαρχής ένας Άνδρας χορτασμένος δεν έχει ανάγκες να τον χώνει όπου μπαίνει αλλά τον χώνει εκεί που θεωρεί ότι αξίζει η εκσπερμάτιση. Πέρα την φαιά ουσία που δαπανάται , το μόριο ενός άνδρα πρέπει να δέχεται την απαιτούμενη προσοχή . Για παράδειγμα θυμάμαι μια η οποία στις δηλώσεις της μου έλεγε ότι είναι πολύ έμπειρη και ακμαία , δεν ήξερε να μου τον πιάνει . Ενώ από την αρχή είχα ενδοιασμούς καταληξαμε στο τρίτο date που ήρθε σπίτι μου , είπα να δω αν αξίζει .... αποτελέσμα...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ . Η κοπέλα ,μάλλον κυρία με στυλατο ντύσιμο ,εσώρουχα κλπ καταπληκτικό στήθος και φυσικά γυμνασμενη , τον έπιανε λες και ήταν λεβιές ταχυτήτων. Σιγά καλή μου , πεος είναι , θέλει ειδική μεταχείριση. Όλες απελευθέρωμενες το παιζουν αλλά όταν βραζει η ορμή δεν ξέρουν πού πάνε τα 4. Δεν προχώρησα βέβαια , απλά εκτονώθηκε η φάση με το χέρι της ...τραυματικά τελείως
Τραγική ανάμνηση !
Ένας Άνδρας , ένα Αρσενικό που έχει πολλές εμπειρίες στο ενεργητικό του ξέρει να φέρεται στο γυναικείο φύλο. Αυτό οι Γυναίκες το καταλαβαίνουν και ξέρουν με τι παρτενέρ έχουν να κάνουν . Οπότε η εξήγηση,ανάλογα την χρονική περίοδο είναι ενδεικτική. Στην αναζήτηση μπορεί να είναι κάποιος για διάφορους λόγους η' μπορεί να απέχει κιόλας από αναζήτηση. Δλδ υπάρχει μια αρκετή μερίδα κόσμου που θέλει να τον χώσει στον αντίποδα όμως υπάρχουν και πολλοί που για να μπουν σε μια σχέση ψάχνονται σε ένα ματσαρισμα που εκτός από σεξουαλικά συμβατό να είναι και αναλογικά δυναμικό . Σιγά μην κάτσω να τραβήξω από τα μαλλιά μια σχέση για να είμαι κοινωνικά αποδεκτός. Παρατηρώ αυτή την στιγμή γύρω μου , σεξουαλικά ενεργές και πρόθυμες κοπέλες στο καφέ με τάση ινφλουενσιγκ. Ας παραδεχτειται επιτέλους ότι οι τα σοσιαλ μίντια σας έχουν ιδρυματοποιση και το σεξ -σχεση περνάνε αποκλειστικά από τα στορυ και τα reels. ΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΩΡΑ ? ακούω δίπλα με όχι χρυσό μου δεν θα στην πέσω ...ξενέρωσα άσχετα με το άκρως σεξουαλικό ταμπεραμέντο . Οπότε και το πρόθυμες στο καταριπτω !