Originally posted by boubourina
Quote:
Originally posted by nvincible4EVER
δεν εχετε και αδικο αλλα ειναι σαν να εχουμε δικτακτορια ετσι.
εγω στης 11 π βαζω σχεδον καθημερινα εχω ολα παραθυρα πορτες κλειστα.
δλδ να μην ακουσω να χαλαροσω τερμα μουσικη?λολ.
Δεν εχεις αδικο μαρια και βεβαια εχεις δικαιωμα.
Τωρα οσο για την μουσικη στο διαπασων, μια φορα στις 7 το απογευμα ενα παιδακι 14-15 χρονων που εμενε διπλα μου μεσοτοιχια ειχε βαλει δυνατη μουσικη και ετριζαν τα τζαμια στο δικο μου σπιτι.
Πηγα του χτυπησα το κουδουνι και του ειπα:
Μπορεις σε παρακαλω να ερθεις για 1 λεπτο σοτ διαμερισμα μου;
Οταν μπηκε τον ρωτησα:
Το θεωρεις λογικο να θελω να ακουω μουσικη στο σπιτι μου σε αυτη την ενταση επειδη εσυ το διαλεξες;
Εαν σου βαλω κλαρινο σε αυτη την ενταση και το ακους σπιτι σου θα φρικαρεις επιεδη εισαι ροκας ή οχι;
Δεν χρειαστηκε ουτε τσαμπουκαδες ουτε τιποτα, μονο μια ηρεμη συζητηση και δεν ξαναεβαλε τοσο δυνατα τη μουσικη.
Μαρακι τωρα που εχω μωρο που κοιμαται σε ακαταστατες ωρες, δεν μπορω να το κανονισω να κοιμαται τις ωρες κοινης ησυχιας!!! Και οταν μου το ξυπνανε πι γειτονες πανω που καταφερα επιτελους να το ηρεμησω μου ερχεται να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο απο κουραση!
Ομως δεν εχω δικαιωμα να τους πω να ζησουν στην σιωπη. Μπορω να τους το ζητησω ευγενικα. Και μου κανουν το χατηρι δεν εχω προβλημα.
Οταν αντιστοιχα ο μπεμπης κλαιει στις 3-4 το πρωι, τι να κανω; τοτε ειμαι εγω που διαταρασω την κοινη ησυχια!!!!!!!!! και δεν τους αφηνω να κοιμηθουν!!!