Originally Posted by
tziovani
Που σε ρε Χάρβαρντ. Ωραία οπτική έχεις και είσαι και του φεμινιστικού κινήματος . Ας κάτσει λοιπόν στην ζωουλα της , εκεί κάθε μέρα τα ίδια , καναπές , σεξ κάθε Ιούλιο , Σασμο και να περιμένει την σύνταξη να πάει με τα ΚΑΠΗ για λουτροθεραπεία στην Αιδηψό . Το 95τακατο τα ίδια κάνει και μετά κλαίγεται στις ψυχολόγες του 50ρικου . Γράφει ότι το έχουν συζητήσει εδώ και κάποια χρόνια νομίζω 2 ...δλδ τι περιμένει ? Ποτε θα του κ@@λωσει ? Εδώ δεν την πάει σαν ζευγάρι ένα 3μερο να φορέσει να τα ωραία της και να ξεσκίστουν όπως είναι το φυσιολογικό και κάθεται και παίζει playstation. Έλα τώρα είσαι και προχω κομμενταρου . Θα βρεθεί κανένα ωραίο Πεος που θα την σκίζει όπως πρέπει να γίνεται και ας του φτιάχνει μετά μακαρονάδες του συζυγου . Ρε σεις που ζείτε ? Οκ έχει παιδιά , υποχρεώσεις τα συζυγικά ...αλλά υπάρχει και ζωή !!! Και μετά βγαίνετε και γκαριζεται για ενδοοικογενειακή βία ... ΒΙΑ είναι να μην έχεις ΣΕΞ ...ξεκινήστε το πλέξιμο . Και εγώ χώριζα από σχέσεις όταν τελείωνε το ερωτικό . Τι να κάνω ? Αφού δεν με κ@λωνε πλέον η οποιαδήποτε. Ας πρόσεχε . Δομικό στοιχείο το ΣΕΞ . ΟΤΑΝ έχεις γάμο/σχέση έχεις υποχρεώσεις και δικαιώματα!!!!!! Και μετά βγαίνουν προβληματικά παιδιά και σφάζονται στα τικ τοκ γιατί οι γονείς τους """αγαπήθηκαν"" κάποτε ...
Ρε που τα πουλάτε αυτά εκεί στο ιερατείο του φεμινισμού ? Όταν η σχέση δεν υφίσταται, χωρίζεις . Αλλιως κάθεσαι για τ παιδιά και την αρρώστια μέσα στο σπίτι . Άλλοι πιο προχωρημένοι σου λένε , δεν χωρίζουμε για τα παιδιά , αλλά ο καθένας την ζωή του ....Ε τι να κάνουμε , επιλογές είναι και η σχέση και ο γάμος και το διαζύγιο ...ατομική ευθύνη . Δλδ πρέπει όλες να βάλετε ένα πανικ μπατόν επειδή οι επιλογουλες βγήκαν μάπα ? Σοβαρευτείτε επιτέλους !
Ξέρω εσύ είσαι του συναισθήματος...αχαχαχαχαχ� �χ
Αγαπεεεεεε μεεεεεεεεεεε
Ούτε για ένα ποτό , φαγητό δεν την πάει .αλήθεια δώρα της κάνει ? Από σέξυ εσώρουχα μέχρι οτιδήποτε . Γλυκά ? Εκπλήξεις ? Ένα ωραίο φόρεμα , ένα καπέλο , ένα φουλαρι, κάθε μέρα δώρα ....έλεος κάπου ...λουλούδια ???
Ε κάτσε και φάε τα παιδιά στην μάπα τότε