Εξου και οτι μου ανεφερε τα 220 τηλεφωνα της sim που γεμισε γυναικεια ονοματα και ηταν αναγκασμενος να τα σβησει μιας και δεν αφηνει θυληκο.
Printable View
Εξου και οτι μου ανεφερε τα 220 τηλεφωνα της sim που γεμισε γυναικεια ονοματα και ηταν αναγκασμενος να τα σβησει μιας και δεν αφηνει θυληκο.
εδω και τωρα κιπ!
Νικο σε λατρευω.
μηπως μπορεις να το αλλαξεις στο προφιλ σου?Quote:
Originally posted by nvincible4EVER
τι ωραιο?που ξεχασα ενα \"ι\" στην αρχη?εχω στραβομαρα και με τα γυαλια κιωλας.
Καντο καλυτερα ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ !
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
εσυ σκασε πια.ο κιπ με φοβατε.φοβατε μην τον βιασω μαλλον.εγω φταιω π ασχολιεμαι.δεν ξαναμηλαω.
Ελα ρε πανικουλα...αστα ψοφια τωρα...αν ειναι ισως καποτε να συναντηθουμε...και οτι προκυψει...τεσπα πηρε πολυ αναλυση το θεμα,εγω το εγραψα απλως για να το αποβαλλω απο το μυαλο μου και οχι να το αναπλασω:)
Ναστε καλα ολοι:)
γρεφε οτι θες δεν ξανα γραφω στα ποστ συγνωμη.δεν βοηθαω με τις μαλακιες μου.
ψοφιος εισαι και φενεσε.:P
exm..Quote:
Originally posted by keep_walking
Τελικα δε μου φαινεται και τοσο σοβαρο ατομο ο θειος :)
και μονο απο την ιστορια με την καρτα σιμ, πιθανολογω οτι ανηκει στην συμπαθη κατηγορια των αναξιοπαθουντων σαβουρογαμουληδων....
ανασφαλεις κι ανταγωνιστικοι αντρες που προσπαθουν να αποδειξουν στον εαυτο τους και τους ομοφυλους τους οτι ειναι ακαταμαχητοι....
υπο αυτο το πρισμα κιπ,δεν θα μου φαινοταν καθολου παραξενο,η γηραιος πλην κοκορακης θειος, να σε ζηλευει σαν αντρα για τα νιατα και την ομορφαδα σου και γι αυτο να του ξεφευγουν κακιουλες ταχα με την ανεση της οικειοτητας....
εσυ εχεις την μυγα, δλδ το ζορι σου, την πιεση σου και το βλεπεις απαξιωτικο να σου λεει τετοιες μαλακιες...αυτος μπορει να μην παιρνει χαμπαρι απο οτι σου συμβαινει και να σου χωνεται για να επιβεβαιωθει,ειτε δειχνοντας σου τις υπαρκτες η και ανυπαρκτες γκομενες η και μειωνοντας σε...
Να σαι καλα πανικουλα μου εφτιαξες το κεφι:)
Εδω που τα λεμε remedy ειναι καραγκοζιακος,καλοπερασακ� �ας και ευθυνοφοβος...ασε μην αναφερω περισσοτερες λεπτομερειες...
ε τοτε τι καθομαστε και συζηταμε, καλε μου?
για ποιο λογο μπορει να στην λεει ενας καραγκιοζης?αλλη δουλεια δεν εχουμε?:Ρ
lol remedy...απλως καταφερε και μου χαλασε το βραδυ...το χθεσινο...σημερα ολα καλα:)
Α ρε Keep, πιανεσαι απο κατι λεπτομεριες.... γιατι για εμενα λεπτομεριες ειναι :)
A ρε Μαριαχ :P
ο κιπ ειναι η θεραπεια σου και εσυ η δικη του!Quote:
Originally posted by nvincible4EVER
εσυ σκασε πια.ο κιπ με φοβατε.φοβατε μην τον βιασω μαλλον.εγω φταιω π ασχολιεμαι.δεν ξαναμηλαω.
Βρειτε τον τροπο να κανετε οτι πρεπει για να βρει η αγαπη διεξοδο
απο τα κουσουρια που κουβαλαει ο καθε ενας απο την πλευρα του
θα το χαρειτε και εμεις μαζι σας !