Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
Και μονο ο τροπος που μιλας δειχνει τι ειδος γυναικας εισαι. Γιατι ποιος ανδρας θελει να εκτεθει? Δεν εχουμε ολοι οι ανδρες τις ιδιες δυνατοτητες και δεν κρινεται ο ανδρισμος μας απο τις ερωτικες επιδοσεις. Αλλα τετοιες εχετε γινει που σας νοιαζει μονο αυτο
Κάθισα αφιέρωσα χρόνο να διαβάσω το θέμα σου. Αγνόησα το γεγονός ότι εσύ μπαίνεις συνέχεια και μας πλασάρεις και μια ιστορία. Σου είπα τις σκέψεις μου πολύ ευγενικά και μου την λες? Γιατί? Που σε έκρινα? Σε φόρουμ ψυχολογίας είσαι. Σου είπα να αποδεχτείς τον εαυτό σου και έτσι δεν θα νομίζεις ότι οι άλλοι σε βλέπουν όπως τον βλέπεις εσύ. Να τον αγαπησεις.
Αλλά ήταν λάθος μου. Έπρεπε να αναφέρω μόνο το ποιος είσαι και τι κάνεις συνέχεια για να τραβήξεις την προσοχή των ανθρώπων γύρω σου. Αλλά επειδή δεν μου πέφτει λόγος, δεν έμεινα μόνο εκεί. Επειδή έχεις δικαίωμα να το κάνεις, κάποια ανάγκη σου καλύπτει αυτη η συμπεριφορά.
Το ότι μπαίνω σε ένα φόρουμ, δεν θα πάθω και αμνησία για να είσαι εσύ καλά...
Και την επόμενη φορά που θα μου μιλήσεις έτσι, ενώ εγώ ήμουν ευγενικός, θα σου απαντήσω με το ίδιο ύφος με εσένα. Μπορεί και χειρότερα. Δεν το έκανα επειδή σέβομαι τον χώρο που είμαι.
Ναι φοβηθηκα τωρα. Για να καθεσαι να θυμασαι τι εγραψα πριν τοσα χρονια απλα δειχνει οτι δεν εχεις ζωη εκτος του φορουμ. Εγω να ξερεις george δεν μπηκα χρονια εδω μεσα και εσυ καθεσαι και κολλας στο παρελθον. Ε ζησε στο παρελθον τοτε και μην ασχολεισαι μαζι μου. Και βρισε με αν θες το μονο που θα καταφερεις ειναι η διαχειριση να σου σβησει το σχολιο
Εφοσον δεν γουσταρεις george γιατι ασχολεισαι μαζι μου? Δεν σε υποχρεωσε κανεις να διαβαζεις τα νηματα μου ουτε με ενδιαφερει τι γνωμη εχεις για μενα γιατι εισαι κολλημενος με το παρελθον. Και λιγη αμνησια να παθαινες δεν θα εβλαπτε
Έχεις όρεξη για καβγά? Σου μίλησα μια χαρά. Αλλά δεν μπορώ να ξέρω οτι η ιστορία που είπες είναι δική σου επειδή εσύ είπες ότι πάντα, σε όλη σου την ζωη αυτό έκανες. Έλεγες ιστορίες, ψέματα.. Κι όμως ενώ το ήξερα, σεβάστηκα την ιστορία και την σχολίασα ευγενικά. Ε αν αυτά που είπα ισχύουν και σε πλήγωσαν, δεν ήταν πρόθεση μου. Θα μπορούσες απλά να σχολιάσεις πίσω. Να κάνεις διάλογο. Αλλά προτίμησες την επίθεση.
Και δεν θυμάμαι τους πάντες. Εσένα σε θυμάμαι γιατί αφιέρωσα πολύ χρόνο στις ιστορίες σου, προσπάθησα να σε κάνω να ηρεμήσεις, συζητήσαμε πααααραπολυ και μετά αποκαλύψες ότι ήταν ψεύτικη η ιστορία που πλασαρες. Ενώ αφιέρωσα χρόνο, εσύ προτίμησες να λες ιστορίες. Και μου την λες κιόλας τώρα.
Και κόψε το υφακι.. Όταν μου μιλάνε έτσι, νυστάζω. Βλέπω μια υπερβολική προσπάθεια να προστατέψεις τον εαυτό σου (χωρίς λόγο) και μου προκαλεί βαρεμάρα.
Ααα και να θυμάσαι. Σε ένα φόρουμ δημόσιο, έχει δικαίωμα να σχολιάσει ο οποιοσδήποτε. Μπορείς να κάνεις αναφορά στο σχόλιο μου (κάτι που έκανα κι εγώ στο σχόλιο σου απέναντι στη Ρέμεντυ και την επίθεση προς εμένα) και να κρίνει η διαχείριση που βλεπει πιο καθαρά ε αν είπα κάτι που είχε σκοπό να σε προσβάλει.
Α ωστε ετσι υποστηριζεις αυτα που εγραψε η Remedy... Που ειπε προσβλητικα πραγματα και με εβγαλε σεξουαλικα ανικο και με εβρισε?
Για αυτό το έκανα? Εντυπωσιακό... Και τι έκανα ακριβώς? Για πες. Είπα ότι πλασάρεις ψεύτικες ιστορίες? Αφού εσύ το είπες. Είχες κάνει και άλλο προφίλ να πλασάρεις κι άλλες. Και αυτό δεν είναι πολύ παλιά. Και δεν σεβάστηκες κανένα μέλος, ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ... Που αφιέρωνε χρόνο σε αυτά που έγραφες.. Και αντί να απολογηθείς σε όλους εμάς. Να καταλάβεις γιατί το σχολίασα (επειδη ήμουν κι εγώ ένα μελος που έγραψα στις ιστορίες σου), κάνεις και επιθέσεις.
Δεν ξερω γιατί στο κεφάλι σου πιστεύεις ότι με συγκινούν οι επιθέσεις και τα λόγια σου. Μπορεί να πιστεύεις ότι θα τρομάξω. (??????). Αλλιώς θα διάλεγες τον διάλογο.
Αυτό, που κάνουν δύο άνθρωποι.
Λυπάμαι αν ακούμπησα κάποια πληγή σου. Δεν ήταν πρόθεση μου.
Αα όχι.. Μου αρέσει πολύ το νήμα σου. Είναι εντυπωσιακό. Γιαυτό και είμαι εδώ.
Δεν είπα ότι συμφωνώ, ουτε αν διαφωνώ με το τι είπε η Ρέμεντυ. Δεν πήρα θέση. Έκανα αναφορά στον τρόπο που μίλησες σε εμένα αλλά και σε αυτή.
Και ξέρεις, όσο μου λες να φύγω από εδώ.. Τόσο θέλω να μείνω. Αυτές οι αναλαμπές που τρως χωρίς λόγο (αναφέρομαι στο μεταξύ μας), μου αρέσουν. Σαν το παλιό καιρό. Που υποτίθεται άλλαξες.. Που μαλωσες με όλους τότε, ακόμη και με την διαφήμιση που βγάζει στα δεξιά της ιστοσελίδας.
Σε ενόχλησαν αυτά που έγραψε για σένα η Ρέμεντυ αλλά για αυτά που λες για τις γυναίκες (και σε αυτό το θέμα αλλά και στα άλλα), τα θεωρείς εντάξει. Εσύ έχεις δικαίωμα να πεις ό,τι θες και οι άλλοι όχι?