ζησε το με ολο σου το ειναι γιατι τετοιο θαυμα δεν εχει ομοιο του.Ασε τα ανχη μονο θετικες σκεψεις....εχω επαιρνα καθε μηνα απο τα περιπτερα οτι περιοδικο υπηρχε για βρεφη και τρελλαινομουν στο διαβασμα....
Printable View
ζησε το με ολο σου το ειναι γιατι τετοιο θαυμα δεν εχει ομοιο του.Ασε τα ανχη μονο θετικες σκεψεις....εχω επαιρνα καθε μηνα απο τα περιπτερα οτι περιοδικο υπηρχε για βρεφη και τρελλαινομουν στο διαβασμα....
παιδακια αυριο απογευμα εχω ραντεβου με τον γυναικολογο.μακαρι να δουμε το σπορακι και να ακουσουμε καρδουλα ..ειμαι 7 εβδομαδων..πρεπει..--- ουφ εχω πολυ αγχος..
Ζώζα σου εύχομαι να σου πάνε όλα με το καλό.Quote:
Originally posted by ζωζα
παιδακια αυριο απογευμα εχω ραντεβου με τον γυναικολογο.μακαρι να δουμε το σπορακι και να ακουσουμε καρδουλα ..ειμαι 7 εβδομαδων..πρεπει..--- ουφ εχω πολυ αγχος..
Μην αγχώνεσαι. Αυτά είναι ευχάριστα.
Τι είναι αυτό που σε κάνει να αγχώνεσαι αντί να απολαμβάνεις τη κατάσταση?
Εχεις κάποιο ιστορικό αποβολών? Εχεις κάποιο άλλο βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό εκτός από το άγχος σου?
οχι πρωτη φορα μενω εγκυος και δοξα το θεο μεχρι τωρα δεν ειχα κανενΑ ασχημο σημαδι.. π.χ αιμα κτλ απλα φοβαμαιιιι
ζωζα και η εγκυμοσυνη μια φυσιολογικη κατασταση ειναι, ηρεμησε και απολαυσε αυτη την εμπειρια που σου προσφερει η φυση :)
αφου εισαι <πρωταρα> σ αυτα να ακολουθησεις κατα γραμμα τις συμβουλες του γιατρου σου πιστευω αν προσεξεις τον εαυτο σου και διαφορα αλλα πραγματακια στη διαρκεια της εγκυμοσυνης σου -διαφορες κακες συνηθειες ,διατροφη ,ξεκουραση κτλ-ολα θα πανε καλα. με το καλο :):
ευχαριστω κοριτσια..αυριο ελπιζω να εχω καλα νεα να σας πω:P:D
χτες ειχα ραντεβου με το γιατρο να του δειξω τις πρωτες εξετασεις...αλλα οταν τις ειδε τον πηραν τηλ απο την κλινικη να παει επειγοντως και δεν με κοιταξε..ειπε να παω την τεταρτη που θα ειμαι 8 εβδομαδων ακειβως να ακουσουμε παλμους απο την κοιλια!ρε κοριτσια οσες εχετε πειρα θυμαστε αν οι παλμοι ακουστηκαν απο κοιλια..?εγω νομιζα θα μου κανει κολπικο υπερηχο..τωρα φοβαμαι μην δεν ακουστει κατι..
Απ όσο ξέρω οχι απο προσωπική εμπειρία όντως οι παλμοί ακούγονται απο τον υπερηχο τον κολπικό... υπομονή μέχρι την Τετάρτη. Εκανες ξανά β χωριακή? Αν είδε τις τιμές αυξημένες σημαίνει οτι όλα βαίνουν καλώς προφανώς και για αυτό ίσως εφυγε χωρις να σε κοιτάξει. Πάντως δεν το βρίσκω και πολύ επαγγελματικό να παρατήσει το ραντεβού σας στη μέση... Δεν μπορεί να καταλάβει οτι αγωνιάς???
ζωζα και γω κολπικο θυμαμαι να ακουσα την καρδια πρωτη φορα........πας και βλεπεις.
παιδακιαααα πηγα σημερα στο γιατρο μου..εκανα κοιλιακο υπερηχο και ειδαμε το εμβρυακι και ακουσαμε καρδουλααα!ειμαστε λιγο πιο χαλαροι τωρα και πολυ ευτυχισμενοι..ραντεβου ξανα μου ειπε σε ενα μηνα..να κανουμε την αυχενικη διαφανεια!φιλακιαααα
παιδακια μου μου λειψατε ολοι!εγω ειμαι καλα τωρα ειμαι 13 εβδομαδων!το μωρακι μεγαλωνει..ειχα πολυ αγχος για την αυχενικη διαφανεια με το μογγολισμο...τελικα πηγα με τν αντρα μου 3 φορες γιανα μπορεσει να το μετρησει ο γιατρος!τις δυο πρωτες το μωρο κοιμοταν συνεχεια..χτες πηγαμε αργα το βραδυ και επιτελους εγινε η μετρηση!δοξα το θεο τα αποτελεσματα πολυ καλα..τωρα εχω δευτερα να κανω αιματολογικες ξανα!απο αναγουλες παντως ολο αυτο το καιρο αλλο τιποτα..α κι εχτες πριν μπω στο γιατρο εκει που περιμεα στο σαλονακι με επιασε κρι-σα-ρα!παλι καλα που δεν εφυγα πριν τον υπερηχο!
τελεια Ζωαζ μου...ειμαι 25 χρονων και ο γιοκασ μου 5 μηνων..ειναι σουπερ..Quote:
Originally posted by ζωζα
αρραβωνιασμενη ειμαι 26χρ.σε κανα 2μηνο θα γινει και ο γαμος ..πολιτικος γιατι με τις κρισεις πανικου θρησκευτικος δεν παλευεται..αυτα παντως θα με φαει το αγχος μεχρι να γεννησω....εχει καμια σας κανει παιδακι ?ωραια εμπειρια?παντως ο αντρας μου αρχισε ηδη να με προσεχει και να με αγαπαει ακομα περισσοτερο!!!
κι εγω ειχα αγχοσ..αλλα αφιερωνα πολυ χρονο μεχρι να γεννησω για να ηρεμω...κανε το κι εσυ!!...πηγαινε μεγαλεσ βολτεσ και ειδικα στην φυση...σε παρκα κλπ..
εγω γεννησα στο Ελενασ..μια και δεν ηθελα να πεταξω χρηματα στα μεγαλο-νοσοκομειο-ξενοδοχεισ...δωσαμε μολισ 250 ευρω με το ικα...
και μειναμε σουπερ ικανοποιημενοι...θηλαζω ακομη..αν και πλεον εδω κι ενα μηνα δινουμε συμπληρωμα γιατι δεν του εφτανε...
..εδω θελει πολυυυ υπομονη και επιμονη...στον θηλασμο..
..ολα τελεια θα πανε αντε με το καλο..!!! να εισαι ηρεμη και να οραματιζεσαι τι θα κανετε παρεα κλπ...
μπεσ κι εδω στο φορουμ
www.parents.gr
filia
ευχαριστω γλυκια μου!στο parents μπαινω κι εγω!μακαρι να πανε ολα καλα...φιλακια
χαρα θα σε θεραπευσει πιστευω : )