Originally Posted by
user1997
Νομίζω ότι επειδή είμαι ερωτευμένη εθελοτυφλώ σε κάποια πράγματα και ναι, ίσως πιστεύω ότι δεν θα βρω κάτι άλλο . Μαζεύονται διαφορα προβληματα . Εκτός από όλα αυτά τα σχόλια δεν κάνουμε και τίποτα σαν ζευγάρι . Δεν έχει προβλημα να βγαίνουμε αλλα δεν το επιδιώκει κιόλας . Το μόνο που κάνουμε είναι να βρισκόμαστε στο σπίτι του , καμία βόλτα με το αυτοκίνητο , καφέ και κανένα φαγητό . Πολλές φορές αυτά βλέπω να τα κάνει επειδή το θέλω εγώ για να μην μου χαλάσει το χατήρι και μου έχει πει ότι έχει αφήσει πολλά πράγματα απ τη ζωή του για να περνάμε χρόνο μαζί. Όταν του ειχα πει ότι μου αρέσουν τα ταξίδια( έχω κάνει αρκετά ) και θα ήθελα να κάνουμε και μαζι και στο μέλλον θα ήθελα με την οικογένεια μοι μου είχε απαντήσει ότι δεν του αρέσουν αυτά και δεν θα ήθελε να έχει τέτοια θέματα με τη γυναίκα του ούτε να του ζητάει ταξίδια γιατί τον γεμίζουν αλλα πράγματα ( όπως το να κάνει παρέες στο σπίτι με τους φίλους του) Εγώ έχω αρχίσει ήδη να χαλιέμαι και με αυτό μαζί με όλα τα αλλα γιατί θέλω να ζω τη ζωή μου, να γνωρίζω νέα μέρη και να αποκτώ εμπειριες . Όχι υπερβολικά πράγματα αλλα όχι και να παντρευτώ, και το μόνο που θα κάνω σαν διασκέδαση να είναι να μαζευόμαστε στο σπίτι να τρώμε και να πίνουμε . Επίσης δεν τα βρίσκουμε πλέον και στο σεξ . Εκείνος το βλέπει απλά σαν καλοπέραση ενώ εγώ είμαι λίγο πιο συναισθηματική . Σχετικά με αυτό το θέμα μου είπε ότι με καμία γυναίκα δεν έχει κάνει έρωτα. Μήπως ζω σε ένα δικό μου κόσμο η απλώς δεν ταιριάζουμε ; Μήπως είμαι υπερβολική ; Θα ήθελα να τα λύσω και να μην το αφήσω γιατί τον αγαπάω και νιώθω ότι κι εκείνος έχει αισθήματα . Αλλα μήπως τελικά άδικα θα προσπαθησω ;