Originally Posted by
Marylou25
Δηλαδή θες να μου πεις τώρα ότι με ρώτησες δύο φορές γιατί το θύμα πήγε στο αστυνομικό τμήμα με τον πρώην της όχι για να υπονοήσεις κάτι, αλλά γιατί αν είχε πάει με τον πατέρα, τη μητέρα ή μια φίλη θα είχε σωθεί ? Αυτό ήταν το νόημα ? Γιατί αν ήταν έτσι, τότε γιατί ανέφερες τη φίλη ? Από πότε η παρουσία φίλης αποτρέπει μια δολοφονία? Μην κοροιδευόμαστε. Όλοι καταλάβαμε τι υπονόησες.
Και μέσα σε όλα, προσπαθείς και να με μειώσεις με κάτι του τύπου πήγαινε παίξε tik tok, ενώ ούτε καν χρησιμοποιώ την εφαρμογή. Αυτό είναι το επιχείρημά σου απέναντι σε μια γυναίκα που απλώς διατύπωσε μια λογική σκέψη? Δεν ξέρω αν εσύ αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα ή όχι, ούτε θα στο κρίνω. Αλλά εδώ δεν μιλάς μόνο για σένα προσβάλλεις, ειρωνεύεσαι και μειώνεις. Εδώ δεν είσαι μόνος σου και όταν εκφράζεσαι έτσι, δείχνεις ποιος πραγματικά είσαι όχι στους άλλους, αλλά στον εαυτό σου
Ήμουν σίγουρη οτι δεν είχες διαβάσει για την απόπειρα, δεν έχεις πλήρης επίγνωση του θέματος αλλά εκφέρεις άποψη και κάνεις και διάγνωση για το τί είχε και δεν είχε. Σε πληροφορώ οτι κάνω παρέα με άτομο που έχει ψυχική ασθένεια, δεν κρίνω απ' αυτό ούτε έχω συγκεκριμένα '' πρότυπα ''. Είναι πραγματικά ντροπή το πώς κάθε φορά προσπαθείς να μεταφέρεις την ευθύνη σε όλους τους άλλους, εκτός από εκείνον που σκότωσε. Οτι και να πεις, η πραγματικότητα δεν αλλάζει ο μόνος υπεύθυνος για το έγκλημα είναι ο δολοφόνος.