ti na kano?aurio 8a miliso me ton psoxologo.sigoura uparxoun liseis alla pada prokiptoun problhmata gia ales luseis.bare8ika.bare8ikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Printable View
ti na kano?aurio 8a miliso me ton psoxologo.sigoura uparxoun liseis alla pada prokiptoun problhmata gia ales luseis.bare8ika.bare8ikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pio irc more kip.sta arxidia sou me grafeis.ego fteo.
για να μιλησουμε το λεω.
εσυ θεσ να μηλησεις με αλλες.αντρες........
με τα ιρκ και τα ορκ σου
δεν είναι και τόσο δύσκολα,ειδικά που αύριο ξεκινάς και ψυχολόγο(καλή αρχή!).σκέψου πως όταν είσαι καλά δεν τα βλέπεις και τόσο τραγικά.άλλωστε είσαι αγωνίστρια και το έχεις αποδείξει.
α δεν παιζεσαι ολοκληρο καναλι εφτιαξα και παλι μου χωνεις:P
Quote:
Originally posted by Arsi
δεν είναι και τόσο δύσκολα,ειδικά που αύριο ξεκινάς και ψυχολόγο(καλή αρχή!).σκέψου πως όταν είσαι καλά δεν τα βλέπεις και τόσο τραγικά.άλλωστε είσαι αγωνίστρια και το έχεις αποδείξει.
σκατα στα μουτρα μου ειμαι.
κιπ δωσε λινκ να μπω.αν και βαριεμαι.κουραστικα.
ετσι ειναι για ολους και ολες μας βρε πανικουλα.Quote:
Originally posted by liveloula
ετσι ειναι η ζωη... το θεμα ειναι να βρουμε αυτο που μας κραταει ζωντανους και δινει νοημα στις μερες μας .και μη μου πεις οτι τωρα δε βλεπεις νοημα.ολοι οταν εχουμε απελπιστει ετσι τα βλεπουμε.τωρα ειναι η μαυριλα της στιγμης.σκεψου καθαρα και ηρεμα και ειμαι σιγουρη οτι ξερεις καλυτερα απο τον καθε ενα τι αξιζει στη ζωη σου.
irc://dionisos.irc.gr:6667/mIRC?keep
gia dokimase edo
που πηγα λυκειο και στα τρημηνα ειχα ολα 20 αρια.και στις πανελληνιες εδωσα για γιατρος και με πιανανε κρησεις πανικου?τοτε ξεκινησανε
panikoyla to ekleisa to kanali
aurio.
δεν μπηκα καν κιπ
Να σαι καλα ...πρεπει να κλεισω για σημερα.