-
Βγήκα για καφέ και ένα πράγμα θα σου πω:
Ένιωθα dead. Δεν ένιωθα ούτε την παρουσία της φίλης.
Στο ψυχιατρείο με κάποιον που μου έλεγε μόνο τα βασικά καλημέρα, καλή όρεξη κλπ, και απλά καθίσαμε λίγο στις καρέκλες μαζί χωρίς να λέμε τίποτα ο ένας στον άλλον - εκεί ένιωσα την παρουσία, πως δεν είμαι μόνη.
Αλλά έξω, για καφέ, με συζήτηση κιόλας, dead. Δεν ένιωθα καμία παρουσία, τίποτα.
-
Ειναι η ντροπη που κουβαλας μεσα σου, εχεις μαθει να κλεινεις τα παντα για να μην την νοιωθεις.
-
Δεν μπορώ να συνδεθώ με την πλειοψηφία των ανθρώπων. Με τους περισσότερους είμαι απαθής, ανέγγιχτη, δεν με αγγίζουν.
Είναι πολύ πολύ σπάνιο το να συνδεθώ με κάποιον. Οι περισσότεροι μου είναι τελείως αδιάφοροι.
-
Εμ, το επαγγελμα της τηλεφωνιστριας εχει εξαφανιστει προ πολλου :Ρ
-
Όλα είναι βαρετά και ανούσια
-
Αφου τα απαξιωνεις ολα, απαξιωνε αυτα που δεν εχεις και δινε αξια σε αυτα που εχεις. Ειναι μια αρχη...
-
-
Αμα εμεινες στον δρομο τον χειμονα θα ειχες αλλη εκτιμηση για αυτα. Η επιβιωση εχει αξια απο μονη της.
-
Έχω μείνει στον δρόμο παλαιότερα αλλά ήταν κάπως από επιλογή
-
Το καλοκαιρι ειναι ωραια, τον χειμωνα ομως ειναι αλλο πραγμα, ειδικα αμα δεν εχεις καμια κουβερτα και ξυπνας καθε λιγο απο το κρυο.
-
Έχω ένα πρόβλημα, δεν μπορώ να κάτσω σπίτι
-
Και δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω αν ακούσεις τι έχω φάει σήμερα.
Επίσης δεν μπορώ να μιλάω σε κλήσεις. Τι είναι αυτό το πράγμα; Εδώ έβγαλα τα ρούχα μου σε τελείως ξένους και στα τηλέφωνα παγώνω, δεν μπορώ καθόλου. Από την άλλη, σκέφτομαι ότι στις συναντήσεις, μου έδιναν αλκοόλ για να μπορέσω.
Για να μην πω για την βλεμματική επαφή. Ποτέ δεν κοιτάζω τους άλλους, μόνο στο πάτωμα και τους τοίχους. Παραδέχομαι πως η μόνη φορά που κατάφερα να κοιτάζω ανθρώπους στο πρόσωπο και τα μάτια ήταν όταν έπαιρνα φάρμακα.
-
Δεν εχεις τον δικο σου χωρο; Βαλε κλειδαρια, συρτη, μην φηνεις να σου το καθαρηζουν για να τον νοιωθεις δικο σου.
-
Όχι δεν έχω τον δικό μου χώρο. Δεν είμαι καλά σήμερα
-
Δικο σου δωματιο εννοουσα, που να νοιωθεις σαν τον χωρο σου. Σου παραβιαζουν τα ορια σου συχνα στο σπιτι; Ισως θα μπορουσες να το κουβεντιασεις με τους δικους σου αν σε ενοχλουν με τους τροπους τους.