ξερεις γιατι το κανουν Θεοφανια ?Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Μελ...επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Το χόρτο που κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια ποτίζεται μέχρι και με πρέζα. Έχει πάθει πολύς κόσμος ζημιά από το απλό χορταράκι, που πια δεν είναι τόσο απλό. Το έχω γράψει και σε άλλο θέμα: έχω πρώην συμμαθητή μου που κάνει χρόνια χρήση και έχει φτασει πλέον σε βαριά ψύχωση....Quote:
Originally posted by melene
θεοφανια το απλο χορταρακι δεν εχει τετοιες ιδιοτητες.δεν ειναι απο τα ψυχοτροπα ναρκωτικα για να της βγαλει στην επιφανεια πραγματα..
να σου εξηγησω ...
Γιατι ο εμπορος ναρκωτικων ξρει οτι αν τον πιασουν θα παει φυλακη ασχετα αν πουλαει χασις η ηρωινη η κοκα!
Αυτο που θελει ο ιδιος ειναι να οικονομησει περισσοτερα ρηματα με λιγοτερο ρισκο...
Το χασις πιανει πολυ σε ογκο και περναει απο πολλα χερια απο τον αγροτη που θα το καλλιεργησει μεχρι τον ντιλερ που θα το πλασαρει και που κατα πασα πιθανοτητα το κανει για να εξασφαλισει την δοση του σε σκληρα ναρκωτικα ...
Τι κανουν λοιπον?
Νοθευουν το αθωο χορταρακι , για να ριξουν στην εξαρτηση τον χρηστη σε πιο σκληρα νρακωτικα!
Αυτο ακριβως πηγε να αποφυγει Η Ολλανδια πρωτη πρωτη και στην συνεχεια πολλες Πολιτεις των ΗΠΑ και Χωρες στην ΔΕυρωπη
Την εξερτηση του πληθυσμου των χρηστων της καναβις απο τα σκληρα ναρκωτικα !
Στο Αμστερνταμ για παραδειγμα , ηπια το καλυτερο μαυρο στην ζωη μου! Ωραια πακεταρισμενο , καθαρο το περιβαλλον στα μπαρ κλπ...Στο σουβλατζιδικο ομως που μπηκα για να αφω κατι μετα , ο σουβλατζης μου λεει αν θελω κραχ!!!!!!!!!!!!!!!
σκεφτηκα να παω στην Αστυνομια εκει διπλα να τον δωσω αλλα μετα το ξανασκεφτηκα και τραβηξα τον δρομο μου αναλογιζομενος οτι η καλυτερη αμυνα μιας κοινωνιας ειναι παντα η προσβαση στην αληθεια και την γνωση γιατι δεν ειναι μονο το κραχ , η ηρωινη η το οπιο που μονος μου αρνηθηκα παντα να δοκιμασω εστω στην ζωη μου , αλλα το γεγονος οτι εμαθα μονος μου τι ειναι καλο η κακο για μενα χωρις να ειναι αναγκη παντα να το δοκιμαζω βαζοντας εκ των υστερων τον εαυτο μου σε δοκιμασια ...