giota σε ικετευω σταματα.......ειμαι μονη μου μ ο ν η μου το καταλαβαινεις?
Printable View
giota σε ικετευω σταματα.......ειμαι μονη μου μ ο ν η μου το καταλαβαινεις?
Δεν είσαι μόνη είμαστε όλοι εμείς μαζί σου το καταλαβαίνεις;επιτέλους τι σύλλογος είναι υποστήριξης και αλληλοβοήθειας;που είστε παιδιά;Που βρισκόμαστε πως μπορούμε να βοηθηθούμε;
να με βοηθησεται σε τι?οκ φευγω τι κανω μετα?πες μου τι?Ανεργη...
Μαρίνα σε παρακαλώ απάντησε εσύ στο κορίτσι είναι σίγουρο ότι καλύτεραθα της τα πεις εσύ
panamar περιμενα μηνυμα απο το πρωι
πες μου οτι θες πριν μου κοπει ξανα το ρευμα γιατι δεν εω να πληρωσω τον ηλεκτρολογο!
παιδια καλησπερα. εχω καιρο να σας γραψω. ισως καπιοι να με θυμουντε.ειμαι 39 ετων και πασχω απο ΒΑΡΙΑ καταθλιψη. το δυσαρεστο ειναι οτι δεν το παλευω με τιποτα, φαρμακευτηκα ενοω. εχω παρει οτι υπαρχει απο φαρμακα και πολι τιποτα. και το γελιο ειναι οτι ειμαι συζυγος γιατρου.................................... ... ειρωνια εεεεεεε. τελος παντων. τωρα εχει 20 ημερεσ που αρχισα ομοιοπαθητικη. στην αρχη πηγενα πολυ καλα. τωρα λιγο πριν την εμηνο ρυση εχω τρομερη επυδηνωση.φοβερα νευρα οχι θλιψη που ειχα παλεοτερα. νευρα. πολα νευρα. νομιζω οτι κανω κακο στους γυρω μου.χανω τα παιδια μου............................................ ............εαν δεν υπαρξει βελτιωση δεν εχω καμια ελπιδα. δεν μπορω να γυρισω στα φαρμακα της κλασικης ιατρικης γιατι οχι μονο δεν εκαναν τιποτε αλλα επρεπε να παιρνω τεραστιες δοσεισ και παλι ομωσ τιποτε.
Quote:
Originally posted by tereza5
παιδια καλησπερα. εχω καιρο να σας γραψω. ισως καπιοι να με θυμουντε.ειμαι 39 ετων και πασχω απο ΒΑΡΙΑ καταθλιψη. το δυσαρεστο ειναι οτι δεν το παλευω με τιποτα, φαρμακευτηκα ενοω. εχω παρει οτι υπαρχει απο φαρμακα και πολι τιποτα. και το γελιο ειναι οτι ειμαι συζυγος γιατρου.................................... ... ειρωνια εεεεεεε. τελος παντων. τωρα εχει 20 ημερεσ που αρχισα ομοιοπαθητικη. στην αρχη πηγενα πολυ καλα. τωρα λιγο πριν την εμηνο ρυση εχω τρομερη επυδηνωση.φοβερα νευρα οχι θλιψη που ειχα παλεοτερα. νευρα. πολα νευρα. νομιζω οτι κανω κακο στους γυρω μου.χανω τα παιδια μου............................................ ............εαν δεν υπαρξει βελτιωση δεν εχω καμια ελπιδα. δεν μπορω να γυρισω στα φαρμακα της κλασικης ιατρικης γιατι οχι μονο δεν εκαναν τιποτε αλλα επρεπε να παιρνω τεραστιες δοσεισ και παλι ομωσ τιποτε.
γεια σου τερεζα
προφανως κατι την προκαλεσε την καταθλιψη σου...το εχεις ψαξει καθολου η ασχοληθηκες μονο με τα φαρμακα?
σκεφτηκες καθολου να κανεις ψυχοθεραπεια?
Τερέζα ο άνδρας σου θα σου είπε ότι δεν ενεργούν γρήγορα τα φάρμακα.Επι πλέον κατάθλιψη θα έπαθες για κάποιους συγκεκριμένους λόγους..όπως και εγώ και πολλοί άλλοι.Θα ήθελες χοντρικά να μας πεις το σε οδήγησε στην κατάθλιψη;νομίζω ότι και το επάγγελμα του συζύγου σου ισως να έχει κάποια σχέση με την κατάσταση σου.Μου έρχονται κάποιες σκέψεις στο μυαλό αλλά θα ήθελα εσύ να μας πείς
παιδια και παλι καλησπερα.καταρχην θελω να σασ ευχαριστησω για την αμεση ανταπωκρηση σασ. δευτερον. συγνωμη για τα ορθογραφικα μου. δεν ειμαι ανετη με το λαπτοπ και ψαχνω τα γραμματα ενα ενα. την καταθλιψη την εχω απο μωρο. ναι εχω παει σε ψυχαναλυτη και με βοηθησε να καταλαβω γιατι ειμαι σημερα ετσι. αυτο ομως, δυστυχωσ δεν αλαζει κατι. σιγουρα βοηθαει, αλλα δεν αλαζει κατι. τωρα για τον συζυγο. ναι μου ειπε οτι τα φαρμακα δεν ενεργουν γρηγορα. ξεχασα ομωσ να σας πω οτι περνω δοσεις ελεφαντα, εδω και 12 ολοκληρα χρονια...................................... ........οσο για το επαγγελμα του............τι να σασ πρωτο πω. ειναι τα παντα επανω μου. εκεινος ξερει το ιατρειο του και τις εφημεριες του. εγω παλι απο την αλλη, εχω 2 παιδια 10 και 6 ετων με οτι συνεπαγετε αυτο. με τα φροντηστηρια τουσ με τα κολυμβητηρια τους. με τα μπασκετ τουσ.......................................... .......... και ολα τα υπολυπα τουσ. δεν παραπονιεμε. νομιζω οτι το εχω συνιθηση.απλα θα ηθελα ρε γαμωτο να ειμαι μεσα μου καλα.να μην υπαρχη αυτη η μαυρη φυλακη. να ειχα μια ελπιδα. εστω μια καλυτερευση............................ .............................κατι να μπορω να ελπιζω.
Tereza,
πέρα απο την φαρμακευτικη αγωγη και την ψυχαναλυση, εχεις δοκιμασει καποια αλλη μορφη ψυχοθεραπευτικης προσέγγισης?
οπως.......................................... .................................................. .................................................. ..........................
οπως προσωποκεντρικη, οπως γνωσιακη, οπως Γκεστάλτ. Μιλάω για τις προσεγγισεις αυτες, χωρις να εχω αποψη για ολες βεβαια. Παρα μονο για αυτην που ακολουθω εγω. Εχω ομως την αισθηση πώς ολοι οι ανθρωποι δεν ειμαστε για ολα. Ετσι, κατι που μπορει να ταιριαζει σε σενα, μπορει να ειναι αδιαφορο για μενα. Οποτε η ψυχαναλυση μπορει να μην σε βοηθησε, αυτο ομως δεν σημαινει πώς μια αλλη προσεγγιση δεν μπορει να σε στηριξει ωστε να ξεπερασεις το προβλημα σου.
το διαβασα Τερεζα οτι ο συζηγος σου ειναι γιατρος αλλα θα τολμησω να σε ρωτησω ποτε ηταν η τελευταια φορα που εκανες εξεταση στα οιστρογονα σου ?Quote:
Originally posted by tereza5
συχνα η μανιοκαταθλιπτικη ψυχωση που θεωρητικα εμφανιζεται στην εμμηνοπαυση αρχιζει να βγαζει συμπτωματα απο νωριτερα και φοβαμαι οτι ισως αν παει κανεις πολυ πισω , ισως αρχιζουν με την εμφανιση της περιοδου και την δυσλειτουργια του ορμονικου συστηματος !
αισθανομε πελαγωμενη.ζω στην επαρχια κι ολα αυτα που λετε για την γνωσιακη και προσωποκεντρικη μου ειναι εντελοσ αγνωστα.και να ψαξω να μαθω τι ακριβωσ ειναι μαλον θα ειναι αδυνατον να μπορεσω να παω. λογω των υποχρεωσεων μου, και τισ αποστασησ .τωρα οσον αφορα τα οιστρογονα αυτο μου ειπε και ο ομοιοπαθητικοσ. τωρα εχουν περαση 40 μερεσ μου εχουν τελιωση ολα τα φαρμακα και το επομενο ραντεβου μας ειναι στισ 13 νοεμβριου. και παλι μεσα στην μαυρη φυλακη. γυριζω γυρω γυρω ψαχνοντας εστω ενα μικρο φωτακι. ματαια. και παλι το γνωστο σκοταδι.
tereza, μην απελπιζεσαι:)
μπορει να βρεθει μια ακρη! αν επιτρεπεται πού μενεις? ειναι τοσο απομακρυσμενο μερος, ωστε να μη μπορεις να παρεις καποια βοηθεια περα απο την φαρμακευτικη αγωγη?