Χαχαχαχα κρινο και λιγα λες :p
Printable View
Χαχαχαχα κρινο και λιγα λες :p
re συ λιβελ δεν ηρθε το τελος του κοσμου.ειλικρινα πιστευεις οτι μπορεις να αναλλαβεις την ευθυνη ενος ακομα παιδιου?το ψηλο ποσο καιρο τον γνωριζεις?
apo genario
o ligo den einai?την εκτρωση δεν την εχεις καθολου στο μυαλο σου ως επιλογη?
oxi!!
ωραια, αρα αν ισχυει το σεναριο, σε λιγο θα εισαι με δυο παιδια.
Για παρα πολλους λογους επιβαλλεται να ενημερωσεις τον πατερα.
και πως θα τα βγαλεις περα?
Εχω την υποψια οτι ο πατερας θα χαρει πολυ :p
λιβελουλα εχεις καποια βοηθεια απο την οικογενεια σου οσον αφορα το παιδι?
λιβελουλα και κατι αλλο.. πρεπει να προσπαθησεις πλεον να κοψεις και τα πολλα ζαναξ που περνεις και οποια αλλα φαρμακα.
Μπορει να βλαψουν το μωρο.
Πρεπει να ενημερωσεις τον πατερα,να ενημερωσεις την οικογενεια σου,πρεπει να ζητησεις ιατρικες συμβουλες οσον αφορα την φαρμακευτικη αγωγη,να κανεις τις απαραιτητες εξετασεις...
θα κανονισω με τον γυναικολογο να βρω πρωτα.:P
Είσαι έγκυος με ένα άτομο που θεωρείς πως είστε μαζί μόνο για το σεξ,πιστεύεις ότι δεν θα αλλάξει καθόλου,είστε μαζί μόνο 9 μήνες,δε θες να τον παντρευτείς,δεν τον έχεις ενημερώσει και είσαι ήδη τριών τεσσάρων μηνών έγκυος.Είμαι η μόνη που κάτι έχασα;Λιβελούλα,δεν παρακολουθούσες την περίοδό σου;Είναι άλλο το λατρεύω τα παιδιά και άλλο αν να είμαι ικανός να τους εξασφαλίσω την απαραίτητη ψυχική και υλική υποστήριξη στη ζωή τους.Δε συζητάμε για λούτρινα εδώ.
Συγγνώμη αν ακούγομαι σκληρή,δεν θέλω να νιώσεις πως σε κρίνω,αλλά θεωρώ πράγματι πως το βλέπεις αρκετά επιπόλαια το θέμα.
Βασικα δεν νομιζω καν πως εχουν σχεση, απλως βρισκονται μονο για το σεξ.
οταν μενεις εγκυος και δεν θελεις κατι τετοιο ειναι απο μονο του επιπολαιο.Quote:
Originally posted by RainAndWind
αλλά θεωρώ πράγματι πως το βλέπεις αρκετά επιπόλαια το θέμα.
Αναγκαστικα τα υπολοιπα επονται.
Λαιβλουλα,
αν δεν σταθεις υπευθυνα σε ενα τετοιο σοβαρο θεμα,
σε λιγους μηνες, θα αναρωτιεσαι για μια ακομη φορα,
\"πως τα εκανα ετσι σκατα\".