Originally posted by alexandergreek
Quote:
Originally posted by Triella
Φιλε Αλεξανδρε, παρε τη συμβουλη μου η οποια προερχεται απο πολυ προσφατη (λιγων ημερων) εμπειρια, και ομολογω οτι εκανα το λαθος εγω η ιδια απο την αρχη....
[...] αρχιζε να τη ρωτας πραγματα που αφορουν ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ και αφορουν το τωρα....τα συναισθηματα σας με λιγα λογια...αρχικα ρωτα την εκεινη ΤΙ ΝΙΩΘΕΙ για σενα και αν θα ηθελε να κανει κατι σοβαρο.[...] Επισης αυτο που εχω καταλαβει ειναι την παρθενια την τελευταια φορα, την αντιμετωπιζει ο κοσμος σαν λεπρα, παρα σαν αρετη για την εγκρατεια μιας κοπελας.
[...] Για τις σχεσεις πιστευω πλεον, οτι δεν πρεπει να πιστευεις μοναχα αυτο που ακους αλλα και αυτο που βλεπεις και το αντιστροφο.Αυτα τα δυο ειναι αμφιδρομα και πανε παντα μαζι και κανενα ξεχωριστα αν θες να ξερεις που πατας για να μην ταλαιπωρεισαι συναισθηματικα.Τριελλα
Αγαπητή Τριέλλα, είπες μερικά πολύ ωραία πράγματα...
1. Στις σχέσεις \"δεν πρεπει να πιστευεις μοναχα αυτο που ακους αλλα και αυτο που βλεπεις και το αντιστροφο\". Εδώ λαμβάνω αντιφατικά μηνύματα. Απο τη μία μου λέει να πάω να αγοράσω προφυλακτικό, απο την άλλη μεθάει και κολλάει στο μπάρ μπροστά μου σε άλλους, και τη μαζεύω...
2. Είπες να κάνουμε κουβέντα. Αν και μέχρι τώρα προσδιορίσαμε τη σχέση ως φιλική, και εγώ δεν \"μπήκα\" και πολύ για να μη φάω απόρριψη. Φυσικά μπορώ να κάνω το απλό ερώτημα, \"αν είμαστε φίλοι γιατί ήθελες να κάνουμε έρωτα\";
3. \"την παρθενια [...] , την αντιμετωπιζει ο κοσμος σαν λεπρα, παρα σαν αρετη για την εγκρατεια μιας κοπελας. \" Αυτό το ομολογεί και η ίδια...
...αν δε κατευθύνουμε κι εμείς λίγο τις εξελίξεις, θα μας τρελάνουν τα καψόνια των γυναικών. Αλλά, άραγε, αν μια γυναίκα μας αγαπάει αληθινά, θα μας κάνει καψόνια;
...όποτε ήμουν άτεγκτος και σηκωνόμουνα και έφευγα, και δεν έδινα και πολλά μέσα στη σχέση, η τότε κοπέλα μου στεκόταν σούζα. Τώρα που έγινα τρυφερός, δοτικός κλπ κλπ, με τρέχουν... Βέβαια δεν είμαι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ τρυφερός αλλά... πάει η παλιά καλή μαγκιά.
... και όπως μου είπε ένα πρωην φλέρτ που με βρήκε αρκετά χρόνια μετά, στο facebook, \"θέλω πίσω τον παλιό Αλέξανδρο, που ήξερε την αξία του και είχε τσαμπουκά\".
...ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ.
...αλλά οι όμορφες με τρέχουν....
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕ ΤΡΕΧΟΥΝ;
Εντάξει, κατανοητό να ξέρουν την αξία τους, αλλά δε μπορώ αυτό το χάλι... εγώ φταίω που τις έχω δώσει πολύ αξία, και η ελληνική κοινωνία επίσης...